Şimdi Ara

CNBC: Türkiye 2 hafta içinde S-400'den Vazgeçmezse Yaptırımları Yiyecek! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
491
Cevap
5
Favori
109.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
182 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-ACF8F4F94

    Etliye sutleye karışmayacaktık

    Suriyede pkk devleti kurulsun ne uğraşacağız
    Doğu akdenizde gazlara çökulsun ne işimiz var
    Dibimizde savaşlar çıksın ne işimiz var
    Içimizde hainler dolaşsın ne işimiz var

    Yahu bırakalım isteyen istediğini yapsın. Ne işimiz var.

    S400 u niye alıyoruz
    Suriyeye niye giriyoruz
    Doğu akdenizle niye uğraşıyoruz

    Biz deliyiz deli deli. Kafa yok bizde. Etliye sütlüye ne karışıyorsun. Ah ah panpa işte anlamıyorlar. Ama ben seni çok güzel anlıyorum .


    Konuyu açan kardeş. Bak panpam bunları diyor. Sen de daha ne diyorsun. Dolar uçuyor ekonomi batıyor. Ne gerek var. Dolar yükselmesin 3 kuruş az kazanmayalım varsın s400 olmasın, varsın dibimizde devletler yıkılsın, varsın doğu akdeniz gazını elin gavuru yesin. Ama benim cebim yanmasın, kursagimdan lokmalar eksilmesin. Arabam şekil olsun havam 90 bassın.

    Bak benim panpam bunları diyor.

    Panpa be. Ben şunları yazarken bile yazan parmaklarıma küfrettim de sen bunları nasıl düşünüyorsun? Hani empati yapıp sen olayım dedim ama 1 dk daha devam edersem kendime küfredecem o kadar ifrit oldum sen bunları kendine nasıl yediriyon ?

    Bence accuk düşün. Accuk ülkeni ve dünyayı anla. Neler donuyor biz ne yapmalıyız iyi anla. Bölge ne halde, kimler neler hedefliyor bir bak. Accuk diyorum bak accuk. Çok değil.

    Alıntıları Göster
    helal olsun dostum.

    +1




  • The white warrior kullanıcısına yanıt
    Trump geldiği anda ben “bu adam kürt savaşçılar kahramanlar” edebiyatı yapıyor sevinilecek bir şey yok derken iktidar yandaşları bize gısganmayın olm filan diyorlardı. Bayram havasını hatırlıyor musunuz bilmem hatta Sabah gazetesi kısa süre sonra dev puntolarla “HİÇ BU KADAR YAKIN OLMAMIŞTIK” manşetlyle çıkmıştı.
    Yandaşların kandırılmadığı, yanılmadığı bir kepazelik kaldı mı çok merak ediyorum.
    Dik durma meselesinde de
    Suriyeye karşı dik durmalıyız, tamam duralım birlik olalım, hayda türbeyi bile geri taşı
    Rusların uçağını düşürdük birlikte dik duralım- tamam duralım buyrun- özür diledik
    Deniz Yücel meselesi buyrun dik duralım- serbest bıraktık
    Rahip meselesi al papazı ver papazı - olmadı

    Açıkçası bunda da başarabiliyorsak duralım buyrun - muhtemelen listeye bir madde daha eklenecek ama neyse

    Mesajınıza da katılıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • taviz verilmemeli bence de.s400 ler alınmalı.f35 yerine de hazır sistem su-35 alınabilir.aynı işleri yapar mı bence yeteri kadar yapar.fazlasını konuşmuyorum bile.

    su 57 projesine ortak olunablir ya da tfx devam ettirilebilir ya da tfx ve su57 projeleri ülkemiz için ülkemizdeki tesislerde birleştirilip üretime geçirilebilir.su-35 ara çözüm olur yani.50 tane mi 100 tane mi alsak,bunlar bizi aşağı yukarı 30-40 yıl götürebilir gibi duruyor.o süreçte de kendi uçağımız imal edilebilir.

    maalesef ekonomimiz çok kırılgan.bu durumun temelleri maalesef ithalata dayalı üretim modelinden geliyor.eğer bu durumu öyle veya böyle aşamazsak sonumuz hep taviz ve fakirlik.

    ülkemiz öz kaynaklarından sıfırdan yarı mamul-tam mamul-ham madde ürünler üretmeli ve bu ürünleri önce iç pazarımıza daha sonra tüm dünya piyasasına sokmalıyız.

    sağımız solumuz her tarafımız karışık ve ister inanın ister inanmayın abluka altındayız bence.yarın öbürgün kimin nereden saldıracağı belli değil.en azından misaki milli sınırlarımızı,meclisimizi,hürriyetimizi koruyabilmeliyiz bence.

    kendimizi koruyamazsak bknz. birinci dünya savaşı sonrası fas,tunus vb. ülkelerdeki insan yaşantıları.savaş esnasında olanlar için de örnekler çok.bknz ırak işgali sırasında yaşanan insanlık dramları.örnek çok.savaş esnasında bizim atalarımız da çok büyük sıkıntılar yaşadılar.okuyanlar bilir bunları.

    geçmişi unutanlar geleceklerine sahip çıkamazlar.

    Allah cümlemizi korusun.önümüzde zorlu süreçler var gibi görünüyor.




  • Düşük_Baglanti kullanıcısına yanıt
    Bu kafaya ulaşmak için ne içiliyor.

    Kim müttefik kim düşman belli mi? Abd mi dost ? Ypg bize mi saldıracak diyen kılıçdaroğlu daha geçen aç ypg iki subay şehit etti.

    Pkk ypg fetö dostun abd nin desteği olmasa kaç gün dayanır.

    F35 i de alsınlar bir taraflarına koysunlar. Benim olmayan istediğim gibi uçuramayacağım uçağı ne edeyim. F35 abd dayatması ile zorla sattığı bir ürün.

    Barış istiyorsan savaşa hazır olacaksın.

    S400 doğru hamle. Bizim yarı sömürge mi yoksa bağımsız bir ülke mi olduğumuz belli olacak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben akpartiyi yaptığı çoğu işten dolayı sevmiyorum

    ama savunmada diyecek laf yok her zaman her türlü arkasındayım s400 alınmalı isterse dolar 10 lira olsun ekmeksiz yaşarım ama hürriyetsiz yaşayamam



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Eldorado_ -- 28 Şubat 2020; 7:10:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekonomiye de laf edenlere iki çift lafımız var. Iphone almasak da olur. Net de istemem bağımsızlık isterim. Satılmış yalaka yönetici yerine dürüst olsunlar yeter.

    Abd kölesi tok olacağıma özgür aç olmayı tercih ederim. Atatürk ün askeriyiz deyip de iphone ülkemi satanlardan da değiliz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha ambargo yemedik ona ragmen Trump in 2-3 tweet'i sonrasında dolar 7 ye çıktı ve ülke patates soğana muhtaç kaldı.

    Eğer ABD sağlam bir ambargo cakarsa sonumuz kötü olur. Bu iş Apple telefon alamamaya benzemez, ülkede üretim mahvolur.
    Koskoca Huawei ABD ambargosu sonrasında bırakın android kullanmayı kendi tasarladığı işlemcileri bile üretemez hale gelecek (arm mimarisi).

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Elsa

    Natoyu ABD kendisi parçalıyor ve NATO ilk defa bu kadar dağılma eşiğine geldi, AB kendi ordusunu kurmaya çalışıyor da o yüzden.

    Alıntıları Göster
    Peki nato'yu parcalayip ne yapacak abd, bunu aciklayabilir misiniz ? Medyada trumpin natoya diklenmesini natoyu dagitmak istedigi manasinda goruyorsaniz bir Daha dusunun, cunku Boyle bir sey yok.

    Resmen komplo teorisi uzerinden s400 alinmasini mesru gosteriyorsunuz, gercekten garip.

    NATO dagilmiyor reorganize oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitokondrioglukadayi -- 22 Mayıs 2019; 14:29:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam tersine tuzu kurular yalaka. Benim için olmasa da olur. Ypg pkk fetö abd siz kaç gün dayanır? Daha ne kadar taviz verelim. Büyük kürdistan büyük israil büyük ermenistan nereye gözünü dikti. Daha ne kadar taviz vereceğiz? Hiç mi dur demeyeceğiz.

    İphone da kullanmam avengers de izlemem. Dolar 50 tl olsun. Ama bağımsız özgür olayım. Dik duralım yeter.

    Atatürk ü gram anlamamışsınız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muhalif13

    Tam tersine tuzu kurular yalaka. Benim için olmasa da olur. Ypg pkk fetö abd siz kaç gün dayanır? Daha ne kadar taviz verelim. Büyük kürdistan büyük israil büyük ermenistan nereye gözünü dikti. Daha ne kadar taviz vereceğiz? Hiç mi dur demeyeceğiz.

    İphone da kullanmam avengers de izlemem. Dolar 50 tl olsun. Ama bağımsız özgür olayım. Dik duralım yeter.

    Atatürk ü gram anlamamışsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Eldorado_ -- 28 Şubat 2020; 7:10:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    Çaksın istediğini yapsın. Daha önce de yaptı. Korkak basiretsiz yöneticiler olmasa idi yapamazdı. İstediğini yapsın it gibi yaşamaktansa mert gibi ölürüz. Emperyalist uşağı olmayı kim seviyorsa da istediği yere gider. Ne korkak insanlar bir de kendilerine Atatürkçü derler. Rte nin de chp nin de Allah bildiği gibi yapsın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muhalif13

    Ekonomiye de laf edenlere iki çift lafımız var. Iphone almasak da olur. Net de istemem bağımsızlık isterim. Satılmış yalaka yönetici yerine dürüst olsunlar yeter.

    Abd kölesi tok olacağıma özgür aç olmayı tercih ederim. Atatürk ün askeriyiz deyip de iphone ülkemi satanlardan da değiliz.
    Surunerek bagimsiz olamazsin, ekonomin gocerse iste o zaman isgale acik olursun, yikilirsin. Mesele iPhone almamak degil, peynir bile alamazsin... Hani kibris harekati sonra yedigimiz ambargo var ya Bu millet ikincisini sen istesen de kaldiramaz.

    Yaptiginiz sey milliyetcilik degil, millete surekli gozyasi, siyasetcilere para, mal, mulk,refah, buna milliyetcilik denmiyor. Baska bir tanimi var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolar 50 lirayi birak 10-15 lira oldugunda ne sen kalirsin ne Ben, milliyetcilik akilla birlesirse Atatürk olur, birlesmezse baska seyler olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elLbufFer

    Kutuplastirmadan bahsediyorsun kullandığın kelimeler hep genelleyici , e sen ne yapmış oluyorsun ? Şimdi mesela örnek verecek olursam bende sana , sen vatan dusmani zamaninda gezi diye ülkeyi yakıp yikmadin mı devletin mallarına zarar vermedin mı , birde utanmadan arlanmadan milliyetçilik Ataturkculuk rolüne girismediniz mı ? Desem sana ayıp etmiş olurum dimi ?

    Bu arada anlaşma yapıldı , bakalım önümüzde ki süreçte neler olacak ..

    Alıntıları Göster
    Birincisi, geziyi desteklediğimi nerden çıkardın ? İkincisi, nerde genelleyici bir kelime kullanmışım ? Yalancıya yalancı dedim diye genelleme yapmış mı oluyorum ? Üçüncüsü kimse benim milliyetçiliğime ve Atatürkçülüğüme laf konduramaz. İlk iki hususa cevap ver, kendimi sınırsız çizicem, bu kadar net söylüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MağaraAdam -- 22 Mayıs 2019; 14:41:16 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 3qzotix

    Şaka mısın atom bombası yazmışsın

    Alıntıları Göster
    Hayırdır genç buna mı takıldın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden ölecek. Daha önce de residansta oturmadık şimdi de oturmayız. Boş toprak da çok tohum da çok. Gider çiftçilik yapar ölmeyiz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alamazlar, yemez.
  • Rusya'ya yaranacağız diye ABD ile kötü olduk. Biz bu siyaset işlerini beceremiyoruz ülkece.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hezgin -- 22 Mayıs 2019; 14:43:48 >
  • Abd'yle kavga edince bagimsiz olamazsin aksine azicik bagimsizligin varsa onu da kaybedersin. Atatürk dis devletlerle kavga etmedi, ekonomiye, kalkinmaya uretime onem Verdi, simdi ise uretim bitirildi, Hersey ithal Bu halimize abdye kafa tutup bagimsiz olacagiz oyle mi ?

    hayallerdesiniz, yazik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.