Şimdi Ara

CNBC: Türkiye 2 hafta içinde S-400'den Vazgeçmezse Yaptırımları Yiyecek! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
491
Cevap
5
Favori
109.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
182 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şuan için Amerika ile aşık atılmaz, adamlar 1 günde Huawei'yi çöp ettiler. Bize uygulayacakları ambargo ekonomimizi çöp etmez ,enkaza cevirir. Şuan için alınsın diyen adamların ekonomi çöktüğü zaman hükümeti nasıl elestireceklerini göreceğiz. Hep bir ağızdan alırken bize mı sordunuz diyecekeler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşük_Baglanti kullanıcısına yanıt
    F35 i abd bu şekilde mi pazarladı yoksa başka mı? Şimdi hiç bir şekilde müdahale yetkin yok. İsterse 1 cm uçurmaz. Norveç neden karşı çıkıyor bir araştırın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden yunanistan s300 laf edilmiyor. Suudlar s400 ve f35 alıyor laf bile yok. Bu iş bağımsız mı sömürge mi olduğumuz ortaya çıkacak.

    Neden Muhalefet tek laf etmiyor hep susuyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: X Files

    Doğru sizler çok anlıyorsunuz. Stratejik Derinlik diyerek dış politikanın içine eden, yabancı dil bilmeyen alakası olmayan kişileri elçilik görevlerine atayan benim. Süleymaniye Türbesini taşıyan benim. Çuval geçirilen askerlere öncesinde bir şey yapmayın diyen benim. Güneydoğu'yu PKK'ya terk eden benim...

    Şimdi de kalkmışsın Doğu Akdeniz'de kıyamet kopacak diyorsun. O zaman burada bana ahkam keseceğine ülkeyi 20 yıldır yönetenlere hesap sor. S-400 alacaksın Rusları vurmayacak, Nato ülkelerini vurmayacak. Ne yapacaksın S-400'ü? Ordu evinin bahçesine koyup müze niyetine mi kullanacaksın?
    O söylediğin işleri yapan parti ve kişilere yıllardır etmediğim küfür, yapmadığım eleştiri kalmadı. Hem burada hem dışarıda sürekli AKP'nin fedaileriyle kapıştım. Yaptıkları rezilliklerin haddi hesabı yok. Ne dememi bekliyorsun peki?

    Konuda kaç defa belirttim bu süreçte Akp'nin bir hükmü yok diye. Son 2-3 yıldır dış politikada Akp'nin neredeyse hiçbir hükmü yok hatta. Hele ki bu askeri konularda zerre hükmü yok. Kan kardeşleri Fetö tasfiye edildiğinden beridir böyle bu durum. Sen sanıyor musun ki Akp, kendisini var eden ağa babalarına bu denli itiraz edebilsin?

    Neyse, konuşmak hiçbir işe yaramıyor. Zaman gösterecek kimin haklı olduğunu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 22 Mayıs 2019; 22:8:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Düşük_Baglanti

    Hocam Doğu Akdeniz'den bahsediyorsun, diyelim ki kıyamet koptu bu savunma sistemini kime karşı kullanacağız yada kimden korunacağız?

    Alıntıları Göster
    Çok karışık o durum. Sürekli değiştiriyor bloklar. Hakkımızı kim gasp etmeye çalışırsa ona kullanacağız diyeyim. Şimdilik karşımızda İsrail, Yunanistan, Güney Kıbrıs, Fransa, Mısır ve dolaylı yoldan ABD var. Şöyle bir ortamda S-400'ü boş verin, size Patriot veririz diyen ABD'nin söylediğini yapacak değiliz. Yıllardır istedik istedik vermediler, şimdi alıp başlarına çalsınlar o Patriot'u.

    Zaten Türkiye kendi savunma sistemini yapıyor şu an. Yalnız zamana ihtiyaç var. Ha demeye olmuyor bu işler. Malum parti, Fetö'ye uyup komutanlarımızı Balyoz'la falan içeri atmasaydı çoktan bitmiş olacaktı bu proje. Son zamanlarda yapılan yerli gemilerin falan arkasında hep o mağdur edilmiş komutanlar var mesela.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 22 Mayıs 2019; 21:23:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: X Files

    Suriye'de kurulmak istenen kanton bölgeye en çok biz karşı çıkıyoruz ve nedense en çok buna sebep olan da biziz. Bu büyük bir tezat. Ben hükumetin kanton bölgeye karşı falan olduğunu düşünmüyorum. Öncelikle Büyük Orta Doğu Projesi Eş Başkanı bugün Cumhurbaşkanımız. Beraberinde terörist ilan edilen bu yapı mensuplarına, sınırımızı açarak Türkiye Cumhuriyeti topraklarını çiğneten yine bu hükumet. Dahası bu terör mensuplarına kırmızı pasaport veren, kırmızı halılarda karşılayan yine bu hükumet.

    Bir dakika. Milli mesele böyle olmaz. Milli meseleler politik konulara malzeme yapılmaz. İktidar elden gidiyor diye Milli meselelere sarılmanın anlamı yok. Topyekün savaş terminolojisi, beka sorunu gibi kavramlar sürekli toplumu ayrıştırarak veya birbirine düşman edilerek çözülemez. Türkiye Cumhuriyeti bu hükumet yüzünden tarihinin en sorunlu günlerini geçiriyor. Bunların nedeni Milli konulara sahip çıkılması değil, politik tercihler. Politik tercihler yüzünden ülkeyi buhrana sürüklemenin bir anlamı yok. Aynen Osmanlı'nın savaşa sokulma hikayesi gibi.

    Basiretsiz yönetici, idareci ve devlet adamları yüzünden olmayan donanmamıza katılan 2 Alman zırhlısı Sivastopol'u bombalayınca gemiler bizim deyip savaşa girdik. Gerçi girmesek bile fark etmeyecekti çünkü Osmanlı istemeyen adam olmuştu. Tarihte hiç bir zaman devletler birbirlerini sevmemiştir. Çıkarlar önemlidir. Zayıf düştüğünüzde diğerleri sizi müttefik gibi görmez. Sizi istenmeyen adam ilan edip, sizleri ganimet olarak görür.

    Türkiye'nin kendi öz kaynakları mevcuttur. Kısa sürede S-400 kadar etkili olmasa da caydırıcı savunma sistemleri yapacak kabiliyeti vardır. Rüşvet, adam kayırma, israf ve talanın önüne doğru politikalar ile geçilirse kurtuluruz. S-400 de 500 de Rusya'da Çin de bizi kurtarmaz, kurtaramaz...

    Alıntıları Göster
    akp yi savunmuyorum...Burada partiden ziya de milli sorunlarımız ve s400 ün bize katacaklarına vurgu yaptım ..Kendi imkanlarımızla bunu yapabilecek yeterlilikte keşke olsaydık ama değiliz..Biz sadece böbürlenmeyi biliriz icraate gelince yapışıp kalırız..En son borayı yaptık ki 260 km lere ancak çıkabildi 400 ve üzerine çıkması vede rus füzeleri gibi saniyede 2,5-3,5km hızlara ulaşması yıllar sürecek altyapı ve tecrübeyle mümkün..Yine radarlarımız 180-200 km menzildeyken s400 ler 600 km öteden her hareketi görebiliyor..
    akp ile ilgili söylemlerinizde ise hemfikirim..Savaşı körükleyen ve sonucunda ; ne olduğu belirsiz/vasfı olmayan 3.5 milyon insanı evimizin içine sokan bir akıllı şayet..O küçümsediği Ab ülkeleri ne yapmış diye baksa biraz ders alacakta nerde!!AB hem vasıflı mültecileri seçtihem de onları kamplarda 24 saat izledi.Halkının parasını da onlar için çarçur etmedi.(onların paralarıyla onlara baktı)..Şimdi bizim sarayda halkı pahalılıktan soğan patates yiyemiyorken ejder meyvesi yiyen ; bir yıllık evin elektrik faturasını 1 gecede sarayda harcayan zattımız bu 3,5 milyon insanı nasıl geri gönderecek merak içerisindeyim..sokakları tek tek gezip mülteci avımı başlatacak..

    Not:yerli/milli diye geçen hiçbir silah/teknoloji %100 yerli değil..örnek altay tankı bizim geliştirdiğimiz motor 500bg olması gereken 1000bg ..o yüzden dışarıdan alıyoruz..Keza namlusu alman malı..almanya dışında yapan diğer ülke ukrayna .Bu iki ülke bu parçaları satmasa tankımızın hali ne olacak??t155 fırtına obüsleri motoru yabancı bu nedenle katara satılmadı yerlisi yapılsın diye beklemede..t129 atak helekopteri motoru abd menşeli başka ülkeye satarsak motor vermemkle tehdit etti ki satamadık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajanblue -- 22 Mayıs 2019; 21:46:49 >




  • O ambargo eninde sonunda gelecek, bu dertten yırtsak başka dert çıkacak, önemli olan bizim ne kadar hazırlıklı olduğumuz. Ambargo bazen iyidir, tarım sanayi teknolojide MECBUREN birşeyler üretirsin, ilerlersin. Ama bunun için bu işlerden anlayan, ehil tarafsız milli kişilerin bu işlerin başına getirilmesi gerekli.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Damat bey ışık genişliyor demişti ahanda az kaldı genişlemeye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EuroTrumpSimulator2 kullanıcısına yanıt
    Orada bir ton şey yazdım ben diğerleri hakkında fikrini söyle nükleer bomba şart arkadaşım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuşmayayım konuşmayayım dedim de arkadaş 2003 de amerika Irak a girerken bu hükümet değil miydi incirlik üssünü açan. Filistinli kardeşlerimizin yanındayız deyip İsrail'in mescidi aksaya ayakları ile ile girip müslümanlara namaz bile kıldırmaz duruma gelmesine seyirci kalan da bu hükümet değil mi. Mısır da mursi yanındayız deyip Mısır'da darbe olunca mursi yi unutan bu hükümet değil mi. Ayrıca mısırdaki darbeden kaçan Mısırlı mursi yanlısı Mısır vatandaşını sisi ye teslim eden bu hükümet değil mi. Doğu türkistandaki katliama seyirci kalan bu hükümet değil mi? Suriye de Esat gidecek orda 2 aya namaz kılacaz deyip yanlış politikalarla Suriye'lere Türkiye'de namaz kıldıran bu hükümet değil mi.. Ypg lileri Irak'tan Suriye ye alkışlarla ülkemizden geçirip sonra onları terörist ilan edip şehit vermemize sebebiyet veren bu hükümet değil mi.. Istikrarla ülke düzelir deyip doları 6 Euro yü 7 liraya zıplatan bu hükümet değil mi. Ağızlarından Allah kitap dini düşünmeyenler in çağında en fazla faizin en fazla zinanın en fazla kötülüğün yaşadığı zaman değil mi.. Ülkenin yarısına terörist diyen, çoğunu içeri atan bu zihniyet elin papazını paşa paia Amerika'ya veriyor... Ey trolcanlar varsa cevabınız buyrun yazın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar neden derhal nükleer bomba üretmiyoruz ? Alt yapımız varmış bunun için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aga ambargo yiyeceksek böyle bir konuda yiyelim. Erdoğan meclisi olağanüstü toplasın; bütün partiler ortak oylamayla kabulü versin diğer türlüsünde zaten bu duruma destek vermemeye hiçbir siyasi yanaşmaz.(Hem vatanseverlik hem oy için)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ^7pMş^

    Arkadaşlar neden derhal nükleer bomba üretmiyoruz ? Alt yapımız varmış bunun için
    iran üretiyor da boğazını sıkıyorlar..onların doğalgazı var bir şekilde çarkı dönüyor..Bizim boğazımızı sıktıklarında akp nin çarkı nasıl dönecek..ejder meyvesi yemeden sofraya oturabilirler mi hiç!!1



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajanblue -- 22 Mayıs 2019; 22:45:41 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muhalif13

    Neden yunanistan s300 laf edilmiyor. Suudlar s400 ve f35 alıyor laf bile yok. Bu iş bağımsız mı sömürge mi olduğumuz ortaya çıkacak.

    Neden Muhalefet tek laf etmiyor hep susuyor.
    yunanistanın girit adasındaki s300 bataryaları ambarlarda tutuluyor..Ara ara israil uçakları kendi sistemlerini test etmek için kullanıyorlarmış..Suud demek yavru abd demek..Biz yavrumuza silah vermiyormuyuz..Onlarda yavrularına silah veriyor neden sesleri çıksın ki?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muhalif13

    Muhalif olmak gözünüzü kör etmiş. Atatürk bağımsızlık için boşuna savaş vermiş. Bir iphone a ruhunu satanlar dolmuş.
    asıl padişah karnımı doyuruyor deyip m.Kemal'i tutuklamaya gelen askerler şimdide devam ediyor saray ve saraydakiler olmazsa aç kalırız ,mahvoluruz diyenler burayı da basmış ... Bugün popüler iphone -samsung almam eskiden Nokia almadığım gibi her zaman yenilikçi ve yükselen markalara destek veririm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muhalif13

    Neden yunanistan s300 laf edilmiyor. Suudlar s400 ve f35 alıyor laf bile yok. Bu iş bağımsız mı sömürge mi olduğumuz ortaya çıkacak.

    Neden Muhalefet tek laf etmiyor hep susuyor.
    Türkiye sadece s400 almıyor 3-5 senedir Batı Bloğundan Rusya-Çin eksenine kaymaya çalışıyor cünkü demokrasi Erdoğan'ın sistemine uymuyor referandumla demokrasi dışı bir anayasayı onaylattı şöyle yada böyle yinede kesmiyor bu durum... Geçen gün ne dedi belediye başkanları, belediye meclisi karar alıyor EN SONUNDA BEN KARAR VERİRİM BEN ONAY VERMEZSEM YAPTIKLARINIZIN HİÇBİR HÜKMÜ YOK!! suya indirim öğrenciye paso indirimi yaparak hava atıyorsunuz ya aslında ben istersem hayata geçer o



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 23 Mayıs 2019; 0:11:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abdulhamitten beri denge politikası

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nil2014

    Şuan için Amerika ile aşık atılmaz, adamlar 1 günde Huawei'yi çöp ettiler. Bize uygulayacakları ambargo ekonomimizi çöp etmez ,enkaza cevirir. Şuan için alınsın diyen adamların ekonomi çöktüğü zaman hükümeti nasıl elestireceklerini göreceğiz. Hep bir ağızdan alırken bize mı sordunuz diyecekeler
    4 firmayla ambargo koysa yeter 3ü ABD 1i tayvan intel-AMD-Snapdragon-Mediatek

    iphone olmasada olur diyenler vestel'in bile telefon üretemediğinde görmek lazım yada HP-apple bilgisayar olmasa da olur diyenler casper bilgisayar bile olmadığında görmek lazım

    Türkiyede hiç cep telefonu hiç bilgisayar olmadığında belki durumu kavrarlar... sadece 4 firma yeter 400 firmaya gerek bile yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 23 Mayıs 2019; 0:23:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kayıpjoker

    Akp kaybetmemek için Ülkeyi savaşa bile sokabilir. Çünkü ülkede işler çığırından çıktı intihar edenler kendini yakanlar, açlık grevleri, terör olaylar, işsizlik .... ve daha bir sürü şey. Bu karmaşıklıkta akp sürekli başta kalmamın derdinde. Dış ülkeler ile krizler yaratmanın sebebi kendini bütün Türkiye’nin savunucusu ve kahramanı göstermek. Bu durumda kimse onların ülkeyi ne hale getirdiğini düşünmeyip akp ye oy vermenin ülke bekası olduğuna inanacaktır
    mesele bu zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok net söylüyorum. Hükümet halka ve ve medyaya karşı kararlı görünmeye çalışırken kapalı kapılar ardında yoğun bir şekilde geri vites nasıl yaparızın hesabını yapıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.