Şimdi Ara

cm haf 932 v.s cosmos 1100 vs cosmos 1000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kasa arıyorum bu 3 kasyı beğendim Haf ta Tzo filtresi yokmuş hdd ledi sürekli yanıyormuş haf kullananlar ceavp verebilrise bu sorunlar varmı toz varmı kasnın içinde çok haf bana uyugundu am bu sorunlşarı duyunca biraz soudm başlıktada olduğu gibi bu 3 kasadn hangisi?

• konuyu takip et bi sürü aynı sorulardan soruldu boşa konu açmayın konuları bulun

http://resim.donanimhaber.com/m_33750696/mpage_1/key_//tm.htm#33783246

daha bunun gibi bi sürü var hepsine aynı cevapları vermekten fenalık geldi
  • Pardon...
  • cosmos 1100 tabiki bak parasına hangisi fazlaysa o iyidir
  • hala anlamayanlar rc 1100 diyor

rc 1000 tabiki sen 1100 alda göriyim ben seni :) kazık gibi kasa.
  • Kazık?

Daha iyi soğuttuğu içinmi ?

Daha fazla fan takılabildiği içinmi?

Yoksa Rc-1100'den önce çıktığı içinmi?

Komik
  • yoo siizn gibi anlamayanlar olduğu için kazık

adamda daha cosmos yok kullanmamış kasayı yorum yapıor buda çok komik

sen git aopen kasaya yorum yap bence.

daha çok mu fan girelimmi idayaya hangisine daha çok fan takılıyo koptum gülmekten

quote:

Orijinalden alıntı: Tears of ice

Kazık?

Komik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petsiyehable -- 17 Ağustos 2009; 16:52:02 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HATUKAY

hala anlamayanlar rc 1100 diyor

Nasıl bir mercisiniz ki insanların seçimlerine puan verir gibi anlıyor ya da anlamıyor diyorsunuz.İnsanların düşüncesine saygı duymak çok mu zor.

Ben şahsi görüşümü söylemek isterim.Birçok kasa inceledim birebir inanın hiçbiri parasını hak etmiyor.HAF 932 nin malzeme kalitesini hiç mi hiç beğenmedim.Bildiğin Everest kasalarda da aynı materyal kullanılıyor.Tabi daha kalın bir saç var.RC-1000 çok daha kaliteli bir materyale sahipti.Hatırladığım kadarıyla tamamen alüminyum.Cosmos S ninde yine malzeme kalitesini beğenmedim parasına göre.(metal aksamı için söylüyorum).Ben 500 TL lik kasaların tüm metal aksamının alüminyumdan başka bir malzeme kullanılmasına anlam veremiyorum.O kadar para veriyorsun ama sana normal saçı boyayıp veriyorlar.Bir ara Vatan da 300 TL ye %100 alüminyum RC-831 Stacker satılıyordu.Gerçekten çok beğenmiştim.Şu sıralar hepsiburada da 500 küsür.Yani yine değmez gözümde.

Parasını hak eden kasa olarak ben RC-690 nı öneririm.Gerçekten herşey düşnülmüş.Büyük kasalar kadar ferah olduğunu düşünüyorum.Olay kabloları düzenleme işinde.Ve RC-690 bu işte çok iyi.Belki dünya genelinde 10 milyon tane RC-690 satılmıştır.Taklitlerinin ardı arkası kesilmiyor.

• quote:

yoo siizn gibi anlamayanlar olduğu için kazık

daha çok mu fan girelimmi idayaya hangisine daha çok fan takılıyo koptum gülmekten

quote:

Kazık?

Komik

Hiç bilmeyen biri bile senin yorumunu çürütebilir..

1-) Ön tarafa hdd Fanının üstüne Fan takılabilir?
    2-)Üstteki egzos fanı zaten 3 tane kafadan daha fazla hava çıkışı sağlıyor..(rc-1000'de 1 tane eksik)
    3-)Yan kapaktaki Fanın parçalara etkisi zaten tartışılmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tears of ice -- 17 Ağustos 2009; 17:12:01 >

• quote:

quote:

yoo siizn gibi anlamayanlar olduğu için kazık

quote:

Kazık?

Komik

Hiç bilmeyen biri bile senin yorumunu çürütebilir..

1-) Ön tarafa hdd Fanının üstüne Fan takılabilir?
    2-)Üstteki egzos fanı zaten 3 tane kafadan daha fazla hava çıkışı sağlıyor..(rc-1000'de 1 tane)
    3-)Yan kapaktaki Fanın parçalara etkisi zaten tartışılmaz..

2-)Üstteki egzos fanı zaten 3 tane kafadan daha fazla hava çıkışı sağlıyor..(rc-1000'de 1 tane)

1 tane mi ?? haaa koptum haaaa bilmeden yorum yapan ne kadar komik duruma düşür :)

2 tane var 1 değil ayrıca rc 1000 de 14 cm fan takabiliyorsun

2 14 cm 3 12 cm ile aynı performansı verır hatta geçebilir rc 1100 de 14 cm fan takacak yer yok

BEN TAKTIM BAK NERELERDE FAN OLDUGUNUDA GÖSTERIYIM DE iyice şiş

• Ufak tefek yerlerden kelime bulup haklı çıkmakta tabi bi büyüklük haklısın..
    Ki ayrıyeten bu tarz kasalar sıvı soğutma yapan kişiler içinde tercih edileceğinden 3.5 luk radyatör fanı nereye sokacaksın kasada merak ediyorum..Yine rc-1100'de yukarı sığıyor..Sadece tipi hoşuna giden bir kasayı tutupda performansta öne çıkarmak yanlış..Zaten belli bir kalıp var..

Sessizlik isteyen Rc-1000 (İki tarafıda kapalı ayrıca ön kapağıda olduğu için)
    Daha iyi soğutma isteyen Rc-1100 tercih edecektir.. (yine dediğim gibi yan kapak olsun ön taraf olsun ve üste takılan fan olsun daha fazla fan barındırdığı için)

Bu kadar basit..
  • HADI SAY BAKALIM DAHA AIR DUCKTA 9CM FAN TAKMADIM 4 TANEDE HDD LERİN ÖNÜNE TAKILIYO IŞIK YANAN YERE

İDDAYA GİRECEM dEDİĞİN ŞEYİN İSPATINI YAPARSIN bUNDAN SONRA BUDA SANA SON NOKTA :)

BAK BAK AIR DUCKTA 9CM FAN TAKILCAK YER DAHA VAR

HADİ SENDE ISPATLA KULLANIYORMUSUN RC 1100 ??? HADİİ

hem sessizlik hemde soğutma için rc 1000 ben sessizleştirme pedini söktüm ayrıca.

ve ayrıca su soğutma gereksiz bi uğraş bence. radtayörü mü nereye koyacaksın

üstteki 2 tane 14 cm fnı söküp oraya koyacaksın rc 1100 de ise 3 fanı sökü 2 fan kullanan radyatör koyacaksın ne o bişi bulamadında şimdi su soğutma bahanesi mi uydurmaya karar verdin.

su soğutma yapacaksan ikisininde üstü eşit duruma geli fanlar sökülüp radyatör takılır sana öyle resimler gösteririmki rc 1000 sıvı soğutma radyatörünü nerelere takmışlar dudağın uçuklar.ama sen şuresimlere bak onlarla yetin konumuz fan konusu hangisine dahaçok fan takılır gör görmüş ol.ben kelime bulup kendimi haklı çıkarmaya çalışmıyorum zaten haklıyım sen bilmeden kullanmadan yorum yapanlardansın rc 1100 ü satın alda resimlerini çek bide fan koy içine ben içine kasa kadar masraf yaptm sadece fanlar 300 tl tutuyor kolaymı bu işlerle uğraşmak sanıyosun bilmeden yorum yapıyorsun.biz biliyor kullanıyoruzda yorum yapıyoruz ben rc 1100 de kullandım kafanı yorma sen.
    bu kadar basit başkaqada söze gerek ok. cevapta vermeyeceğim muhattapda almayacağım.muhattap alınmak istiyorsan kasayı satın alıp kullanıp bide resim çekip koyarsın.öyle atıp tutmakla olmuyor sonrada gidip şikayet etmeklede olmuyor.

TOPLAMDA 14 FAN TAKABILIRSIN ISTERSEN İSTERSEN KAPAĞADA MOD YAPIP FAN TAKALIM?? 2 4 TANE 14 CM DE KAPAĞA TAKALIM ISTERSEN NE DERSİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petsiyehable -- 17 Ağustos 2009; 17:41:10 >

• Adam Mod yapmaktan bahsetmiş şakamı böyle insanlar yoksa benmi rastlıyorum anlamış değilim..Ben kasanın orjinal haliyle olan özelliklerini yazıyorum arkadaş kalkmış bana mod ile şöyle olur radyatör öyle bi yere konurki şaşar kalırsın yok falan filan...rc-1000'e mod yapıp onu yapan adamlar birde araştır bak bakalım rc-1100'e neler yapmışlar sonra atıp tut..Sonra yok yan kapağa fan takarım yok şurasına şunu da modlarımla uğraşırsan zaten mod işinin sonu yoktur..Orjinal halleriyle incelediğimizde ise bu durum böyle değildir..Neyse benim ispat gibi bi olayım yok zaten olan olmayan özellikleri default verileri ile söyledim konuyu açan arkadaşta zaten ince eleyip sık dokuyup kendine göre en doğru olanı bulup alacaktır..Zaten aynı markayı kullanan insanlarız yani belli bi kaliteyi biliyoruz..Ha bu arada Cosmos S var bende o yüzden bence sende kafanı fazla yorma yani bilip bilmeden yorum yapmıyor kimse burda..Adabımızı koruyalım.Nasılki belli ithaflar ile sana karşılık verilmiyorsa seninde öyle olman en doğrusu olacaktır..

Arkadaşın konusuna gelirsek;

Bence yakından görmen en iyisi sanırım öyle karar ver.Vitrin olan ürünü biraz incele kapağını aç içine bak.

• quote:

tamam dostum anladık sen cosmos 1000 almışsın ardından cosmos 1100 çıkmış şimdi de herkesin cosmos 1100ü gösterip senin kasayı takmamasına sinir olmuşsun "ben o kadar parayı hava atamayacaksam neden verdim" diye

sen ne diyemiyorsun biliyormusun. en iyisi bende diyemiyorsun çünkü 2 dkda senin karşına cosmos 1100ü getirirler ama cosmos 1100 sahibi en iyisi bende der o olay 2 dkda çözülmez tartışılır

• söylediğinden zerre kadar bişey anlamadım.ben aldığımda rc 1100 zaten satılıyordu

BENİM KASAYI TAKMAMASINA MI PUHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA YA SANA ANCA GÜLERİM BEN HEEE SEN TAKMIYORSUN ÖYLE YAZ BARİ BİDE CÜMLELERİ İYİ KUR HİÇ BİŞİ ANLAMADIM

KOPTUM BEN SENIN KADAR KOMPLEXLİMİYİMDE benim kasayı takmıyolar diye düşünecem hee o yüzden günde 100 tane pm geliyo kasa ile ilgili kasa alacaklarla ilgili :)

sen git forumda nesimdural nikli kişiyle konuş selamımı söyle cosmos rc 1100 aldı beğenmedi sattı ona alma demiştim bana haklıymışssın dedi

artık her yerde söyleyeceğim gördüğüm en berbat kasa diyeceğim dedi git inanmıyorsan ona sor burada mıllete iyilik yapmaya gelmiyor.haddeeee git cosmos rc 1100 al hadi koşşş ben kasamın keyfini sürerim siz ne sürersiniz bilemem.

ben alırken ikiside yan yana duruyordu dikkatini çekerim tamam fazla uzatmayın isteyen istediği kasayı alsın kullansın pişman olup ağlamak yok ama ok.başlığı açan arkadaş bişi demiyo size ne oluyo

oda cosmos 1000 e karar vermiş zaten tamam konu kapanmıştır kendide yazar zaten.ama parayı denkleştirmeye çalışıyo.

quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

quote:

tamam dostum anladık sen cosmos 1000 almışsın ardından cosmos 1100 çıkmış şimdi de herkesin cosmos 1100ü gösterip senin kasayı takmamasına sinir olmuşsun "ben o kadar parayı hava atamayacaksam neden verdim" diye

sen ne diyemiyorsun biliyormusun. en iyisi bende diyemiyorsun çünkü 2 dkda senin karşına cosmos 1100ü getirirler ama cosmos 1100 sahibi en iyisi bende der o olay 2 dkda çözülmez tartışılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petsiyehable -- 17 Ağustos 2009; 18:34:49 >

• önce bana laf atıyorsun ardından size noluyor diyorsun, adam cosmos 1000 alacak parayı denkleştirmeye çalışıyorsa 1100e parası yetmiyor demektir olabilir zamanında sende alamamışsın, kurduğum cümleleri anlamadıysan o senin problemin yada türkçe hocanın bide büyük harfle yazıp arka arakaya 6 tane muhahaha gifi koyman sinirlerinin bozulduğunun göstergesi, sakin ol kendini yıpratma bu kadar.
  • 1100 neden parası yetmesin adam belki hiç kasa alamayacak konu bilmeden konuşma cosmos 1100 daha ucuza bulmuş ama almıyo hey yavrum hey anca kendi kafanda uydur uydur yaz neymiş 1100 daha pahallı ondan alamıyomuş çok güldürüyorsunuz aynen devam.sinirlermin bozulduğunun göstergesi değil gülmekten koptuğumun göstergesi. sen önce cümlelerine bak

türkçe hocasını karıştırma.

hocalara saygın olsun biraz.

sakin ol abisi sakin hadi bakalım.konuları bilmeden kafanda kurgulama hayatta çok sıkıntı çekersin ok.

duyduğuna inanma gördüğününde dörtte birine inan.

quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

önce bana laf atıyorsun ardından size noluyor diyorsun, adam cosmos 1000 alacak parayı denkleştirmeye çalışıyorsa 1100e parası yetmiyor demektir olabilir zamanında sende alamamışsın, kurduğum cümleleri anlamadıysan o senin problemin yada türkçe hocanın bide büyük harfle yazıp arka arakaya 6 tane muhahaha gifi koyman sinirlerinin bozulduğunun göstergesi, sakin ol kendini yıpratma bu kadar.

• rc1000 iyi seçim olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byturkuaz

rc1000 iyi seçim olacaktır.

yuh hocam 1 sene olmuş nerdeyse,adam satmış başka kasa bile almıştır...
  • ee ben bu konuyu yenı buldum googlede gezerken:))
    benım gıbı bazılarıda görecek :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.