Şimdi Ara

CM HAF 922

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,CM haf 922 kullanmaya başladım. fakat şöyle bi sorun var, yan kapakları kapatırken vidayı takmak için kapağı itmem gerekiyor.

bu kasadan mı kaynaklanıyo yoksa, imalatında mı sorun vardır? kasa sıfır ilk montajı yaptım. sağ(ön taraftan bakıldığında) kapak vidasını takmak içinde hafif kaldırıp bastırıyorum. kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Arkadaşlar resimleri alta ekliyorum.

Arkadaşlar sağ(ön taraftan bakıldığında) kapağı taktığımda alttaki resimdeki gibi altta kalıyor. elle yukarı kaldırıp ileri doğru ittiyorum kuvvetlice iyice oturması için ancak o şekilde adam gibi oturmuş oluyor yerine olması gerektiği gibi.

CM HAF 922

Alttaki Fotoraflar Vida Yuvalarıyla ilgili,

Sol Üst

CM HAF 922

Sol Alt

CM HAF 922

Sağ Üst

CM HAF 922

Sağ Alt

CM HAF 922

Kullanan arkadaşlar kendilerindeki durumları yazarlarsa sevinirim. Kasa sıfır olarak alındı, her hangi bir problemi varsa vatana götürüp iade edicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamaka -- 28 Mart 2010; 9:22:37 >

• Bu kasaların yapısından kaynaklanıyor bir sorun teşkil etmiyor içiniz rahat olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: makedonn

Bu kasaların yapısından kaynaklanıyor bir sorun teşkil etmiyor içiniz rahat olsun...

bugün gittim vatan bilgisayarda teşhir ürünene baktım gayet rahat oturuyordu. vidasız halde kasada problem vardı sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamaka

quote:

Bu kasaların yapısından kaynaklanıyor bir sorun teşkil etmiyor içiniz rahat olsun...

bugün gittim vatan bilgisayarda teşhir ürünene baktım gayet rahat oturuyordu. vidasız halde kasada problem vardı sanki

Kasanın kapağını kasaya takarken itmek zorundasınız vida takmasanız dahi düzgün bir şekilde durması gerekir...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kamaka

quote:

Kasanın kapağını kasaya takarken itmek zorundasınız vida takmasanız dahi düzgün bir şekilde durması gerekir...

işte düzgün durmuyor kapak.. kasılıyo kapak, elimle bastırıyorum yandanki vida deliği gözüksün..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamaka -- 27 Mart 2010; 23:45:20 >

• Kasanın kapağı ve takarken bir fotoğraf makinesi ile çeker misiniz?
    Daha sonra buraya ekleyiniz.
  • Bendede aynı kasa var ve bende takarken bastırıyorum yani bence sadece size özel bir durum değil.Vatandakide heralde çok açılıp kapanmadan dolayı artık zorlanmadan yerine oturuyodur.Bendeki kasadada kapağı bastırıyorum vida yeri gözüksün diye.Bence bu bir hata değil kapağın yerine sıkıca oturması için böyle yapılmış.
  • belki kapak yamuk olabilir düz bir nesne bulup bakmak lazım kapakta yamukluk varmı diye fotoğraf eklerseniz daha rahat yorum yapabiliriz
  • Arkadaşlar fotorafları ilk mesaja ekledim, kapak vidaları kastığı için vida yuvalarında aşınmalar oluştu doğal olarak, kullanan arkadaşlar yorumlarını yaparlarsa sevinirim.
  • Arkadaşım hiçbir problem yok.Üstteki mesajımdada söyledim sana bendeki kasadada aynı durum.Eğer dediğin gibi şak diye yerine otursa zaten kapak iyi sıkışmaz bu sefer titreşim yapar.Hatta senin kasada yine daha yakın vida yerleri bendekinde senden daha çok ittirmek zorunda kalıyorum.Ama anormal olan bişey yok.
  • Düşündüğüm gibi aynı problem bendede var ancak bu bir problem bile değil bastırmak gerekiyor,yani farklı bir kasda alsanız bu böyledir...
  • O Kasadan bende yok ama RC 690 var onda da bu sorun var.

Cooler Master kasalar hep böyle olsa gerek.
  • Aynı kasadan kullandım bendede durum sizinki gibiydi ama bence bu sorun teşkil etmemeli kapağı biraz itince sonuçta kapanıyor bence sizde bu durumu sorun etmeyin .
  • artık etmicem :) gayet memnunum kasadan
  • Üstad nasıl bir fotoğraf makinesidir öyle o Baya bir kaliteliymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: M0rbid Desire

Üstad nasıl bir fotoğraf makinesidir öyle o Baya bir kaliteliymiş

Casio Z1050 maşallahı var 2 senedir :) yenilerine taş çıkarırcasına
  • Kesinlikle sadece sende yok bu problem kasayı dün aldım ve sıfır sağ yan kapak özellikle otururken dıştan içe vida birleştirme yerinden bastırmak gerekiyorki vida delikleri görünebilsin.
  • Metal malzemeler esneme ve genleşme payları düşünülerek ilk etapta sıkı geçme yapacak şekilde imal edilirler. Bu durumda da sizin problem olarak gördüğünüz, oysa son derece önemli ve gerekli olan bu oturmama durumları görülebilir. Önemli olan tüm montaj parçaları kullanılarak, uygun şekilde aksamın oturmasıdır. Zamanla esnemeler meydana geleceği için ilerde böyle bir durum oluşmayacaktır. Tekrar hayırlı olsun.
  • Arkadaşlar haf 922 içine psu'nun fanı yukarı mı aşağı mı gelecek şekilde yerleştirdiniz. Aşağıda fanın geldiği yerde toz filtresi yok ama yukarı çevirsek bu sefer içeri ısınır hangisi sizce daha performanslı kullanım olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xefion

Arkadaşlar haf 922 içine psu'nun fanı yukarı mı aşağı mı gelecek şekilde yerleştirdiniz. Aşağıda fanın geldiği yerde toz filtresi yok ama yukarı çevirsek bu sefer içeri ısınır hangisi sizce daha performanslı kullanım olur?

Powerin fanı kasaya üflemez kasadaki havayı çeker.Ben fan yukarı bakacak şekilde yerleştirdim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.