Şimdi Ara

CM Centurion 5 Mod [S.S.'li]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
5.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kasayı yarı modlu şekilde aldım plexi vardı.Şimdi ön tarafın iç süngerlerini çıkardım ve nanoxiamı ön tarafa koydum. Arkadanda ışık gelince güzel parladı. Kırtasiyeden kalın paket lastiği alıp hdd mi sabitledim sıcaklığı düştü.En üst panele sunbeam kontroller gelcek onu bekliyorum.Kablo toplama olayına çok uğraştım flaster bantı boyadım uv boya ile sonra kabloları sardım ve arka kanallardan geçirdim çoğu şeyi Tabanda bi kablo karmaşası var ama controllerım gelene kadar controller gelince düzeltcem.Ön alt tarafa bi fan daha takmayı düşünüyorum önden iki fan havayı içeri alıcak plexidekide içeri alıcak arkaya bi 12 cmlik fan takıcam egsoz olucak.Şimdi sizce daha ne yaparım.Plexim 3mmdir.Birşey ile kenarlardan oyup ermanunal arkadaşdan küçük neon alıp ışıklanddırmak istiyorum ama neyle oyabilirim çok ince çünkü. Şu anki ışıklandırmada ona ait led ışıklandırma bayağı iyi.Şu anki alev desenleri çok hoşuma gidio kendim bastırttım acaba söküp alev desenimi kazısam plexiye?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi companjera -- 8 Mayıs 2009; 23:03:19 >

• Kasa içi sanki çok cansız olmuş birkaç tane farklı renklerde led bağlansa daha hoş durur gibi. Kabloları benim kasama göre baya güzel toplamışsınız . Oradaki ide kablosunada birdaha el at istersen
  • İde değil o anakartın kablosuda onun üstünden bantla geçtim biraz kötü oldu yeşil ledli bi fanım var onu takmayı düşnüüyorum maviyle ne iyi gider ki?
  • Hocam İçeriye Biraz Daha LED çeşidi Yap Bence..Tek Mavi İyi Gitmemiş
  • Maviyle ne iyi gider onu tam karar veremedim kırmızımı yeşil mi led alsam acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ultio

Hocam İçeriye Biraz Daha LED çeşidi Yap Bence..Tek Mavi İyi Gitmemiş

kırmızı led falan içeriyi karıştır kasa renklensin
  • Yeni bi led devresi yaptırmayı düşünüyorum şöle bişi nası olur?

http://img240.imageshack.us/img240/9972/adszxg2.jpg

dikdörtgen şeklinde yan kapağa yapıştırcam biraz açılı yaptırırsam ledler içeriyi full aydınlatır ikisi mavi ikisi kırmızı olcak ledlerin nası olur bu ara ışıklandırma dışında tavsiyesi olan var mı?
  • Hdd sabitlemeside böyle oldu lastiklerle hemen dvdnin altında duruyor.

• vay beeeeee:)

bende de bu kasadan var sitede konu da avr, yarım mod diye, benm kasa daha yarım bile olmamış sanırım:D

ışıklandırmaya geçecketim bende tam:) mavi ledler var, ön panele koyacağım sadece;)

3 ay sonra felan da plexi yi koyacağım , öğrenci adamız anca oluyor:)

6 ay sonra yarışırız:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslan5888 -- 8 Mart 2009; 15:53:21 >
  • Işıklandırma ve plexi konusunda yardımcı olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi companjera -- 8 Mart 2009; 16:12:32 >
  • olur;)

bu kullandığın ışık neon mu yoksa led mi?

bir de bu ön taraftaki boş cd rom kapaklarında bir sünger var toz girmesibni önlemek için ben ışık taktığımda fazla belli olmuyor ışık onları nasıl bu akdar belli ettin ki sen?

bu pelxiyi şekilli kesmeyi nasıl başardın yaws:D ben düz nasıl kesecem onu düşüyüorum daha:)

spiral fln var ama, onu kullanacak yürek nerdeee:D
  • 1-Kullandığım ışık el yapımı plexi üzerine led ışık ama uv boyalı yerleri deli gibi parlatıyor.İzmirden ermanunal kardeşimiz yapıyor ona yaptırabilirsin istediğin boyutta istediğin renkde.
    2-Ön tarafdaki süngerleri çıkarmazsan ışık gözükmez iyi bi hava akımı oldukdan sonra süngere gerek kalmıyor içerisi tozlanmıyor.
    3-Plexiyi sanayide çok güzel kesiyorlar 10 liraya oto tamirciler ya da reklamcılar.
    4-Beyaz sata kablosunu alıosun akçalı uv boyayla boyuyosun kırmızı sata kablosu alma sakın o tutmuyor boyayı.Sonra bir kaleme sarıosun 1 dakika tutuyorsun spiral oluyor ama dikkat dişi ve erkek uçlarını fazla bükme oralar hassas kırarsın kabloyu.
  • eywallah, çok saol;) dediklerini moda devam ederken uygulayacağım;)

bende elektrobik okuyorum led fln filan aaram ii;) yanıp söenne ışık vs. düşünüyorum bende yada renk renk sıra sıra yanan ışıklar o yüzden biraz geç yapacağım :)
  • kara şimşek devrelerine bak güzel oluyor.
  • evet güzel oluyor onlar, bende onlara benzer birşey yapmayı düşünüyorum;)
  • Uzun bi devre yaparsan kasnın etrafını saran içinde dögüsel bir ışık olur güzel bi ışıklandırma olur
  • Bugun arkaya fan taktım cm sessiz 12 cm yeşil ortasınıda uv sarıya boyadım kablolarla biraz daha uğraştım ekran kartı garantide on board takılıyorum.Kasanın içi daha bi hoş oldu keşke onboardum 8800 olsaydı:D

• Power Kablosu Çok Kaba Duruyor Bir El At OnaOnun Dışında Güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barısİnce -- 9 Mart 2009; 18:46:45 >
  • O kadar oldu ya ne kadar ince sarsamda kalın bi kablo olduğundan bu kadar oldu
  • Bi modda gördüm pci çıkışlarıın plakalarını söküp boyamış bendede uv boya vardı kolay sökülüo benimkiler neden olmasın dedim çok güzel de oldu yalnız 3. fotodaki gibi biraz kayma oldu o boya lekesini neyle sökebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi companjera -- 11 Nisan 2009; 13:06:28 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.