Şimdi Ara

Clubhouse'un Android sürümü bu hafta küresel erişime açılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Clubhouse'un Android sürümü bu hafta küresel erişime açılıyor



    Sesli sohbet uygulaması Clubhouse, Mart 2020'de gerçekleştirdiği lansmandan bu yana yalnızca iOS platformunda mevcuttu ancak bu durumun değişeceği, 9 Mayıs'ta Android için beta testlere başlanılması ile ortaya çıktı. Son olarak şirket, bu hafta içerisinde uygulamanın genel kullanıma sunulacağını duyurdu.



    Ayrıca Bkz.Twitter, verilerini izlemek için kullanıcılardan izin istiyor



    Clubhouse Android yol haritası 



    Bu ayın başlarında, yalnızca ABD'de bir beta sürümüyle test edilmeye başlanılan Clubhouse Android sürümü, geçtiğimiz hafta İngiltere, Kanada, Avustralya ve Yeni Zelanda'daya genişletildi. Şirketten yapılan bir duyuru ile artık uygulamanın küresel kullanıcılar tarafından bu haftanın sonuna kadar indirilebileceği ortaya konuldu.






    Android için Clubhouse uygulaması, Japonya, Brezilya ve Rusya'da salı günü indirilebilir olacak. Nijerya ve Hindistan'a cuma günü gelecek uygulama, hafta boyunca diğer ülkelere de gelecek ve cuma günü bitmeden tamamen küresel erişime açılmış olacak.



    Clubhouse'un Android sürümünü dünya çapındaki kullanıcılara beklenilen süreden daha önce açma hamlesinin altında yatan sebep olarak sosyal medya devlerinin platformlarına Clubhouse benzeri özellikleri eklemeye başlaması gösteriliyor.






    Kaynak:https://www.engadget.com/clubhouse-android-worldwide-175134606.html







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.