Beni de Ekle Nvidia GeForce Mx200 Serisi 32Mb Ama nVidia dan Memnunum 1 Gb Ram in Altında Açılan Tüm Oyunları Sorunsuz Dencek Seviyede Oynuyorum
benımkıde geforce fx 5500 bi bok oynıyamıom of cope atacam ekran kartını
256 MB GeForce FX5500
128mb fx5200'den kurtuldum sonunda
(ne garibanlık bu yaa)
quote:
Orjinalden alıntı: .:c:E:E:E:m:.
(ne garibanlık bu yaa)
Hakkaten nedir bu yaa.Alalım 2 tane gtx280 SLI yapalımDur hele bi yarın olsun bu sefer çıkacak sayısal loto
ekle FX 5500
Kime ekran kartı ne alalım desem, hep Atı 4870 diyorlar. Bununla aynı özelliklerde Nvidia hangisi arkadaşlar. Atı kullanmak istemiyorum çünkü. Eski kartım 8500 GT 512 mb, DDR2. Bunu satıp üzerine para ekleyip biraz daha yüksek kart istiyorum. Yardım ederseniz sevinirim.
quote:
Orjinalden alıntı: AKINLASINN
Kime ekran kartı ne alalım desem, hep Atı 4870 diyorlar. Bununla aynı özelliklerde Nvidia hangisi arkadaşlar. Atı kullanmak istemiyorum çünkü. Eski kartım 8500 GT 512 mb, DDR2. Bunu satıp üzerine para ekleyip biraz daha yüksek kart istiyorum. Yardım ederseniz sevinirim.
ekle abicim ekle. yıllarca fx5200'le açmadığım oyun kalmadı. şimdi de 8600gt kullanıyorum. nvidia rulazzzzzzzz....
Çok teşekkür ederim ilginize.
quote:
Orjinalden alıntı: murtix7
quote:
Orjinalden alıntı: AKINLASINN