Şimdi Ara

Cloud Stinger Wireless: HyperX’in en ucuz kablosuz PS4 ve PC oyuncu kulaklığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    HyperX ürün ailesinde şimdiye kadar yer alan en ucuz kablosuz kulaklık tanıtıldı. Cloud Stinger Wireless, 99 dolara satışa sunuldu ve Cloud Stinger modelinin kablosuz versiyonu olarak dünyada piyasada. Ülkemize geliş tarihi ve fiyatı henüz bilinmiyor.
    2.4GHz kablosuz bağlantı yoluyla cihazlara bağlanan kulaklık, PS4, PS4 Pro ve PC ile kullanılabiliyor. Bu kablosuz haberleşme yöntemi, kullanılacak cihazın USB portuna alıcının takılmasına gereksinim duyuyor.
    Cloud Stinger Wireless 17 saatlik pil ömrünün yanında kulak üzeri ses kontrolleri, gürültü engelleyicili ve arkaya atıldığında otomatik olarak sessize alınan bir mikrofona sahip. Cihaz ek olarak son derece hafif. 270 gramlık ağırlığıyla firmanın kablolu modelinden beş gram daha hafif. Bu hafiflemenin eklenen pil ve ekstra devrelere rağmen ortaya çıkması şaşırtıcı.
    PS4 uyumlu en ucuz kulaklık olmayan Cloud Stinger Wireless, Sony’nin aynı fiyata satılan resmi Gold Wireless kulaklığıyla rekabet içinde. Sektörün içine baktığımızda HyperX kendisini kulaklık alanında kanıtlamış bir marka ve çoğu yoruma göre en iyi oyuncu kulaklıklarının üreticisi.
     







  • Ps4 için iş görürde pc kullanımımda işime yaramaz.

  • Türkiye fiyatı nasıl olur acaba.

  • Türkiye fiyatı hiç iyi olmaz en az 600 700 den girer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konsolun herşeyi mi kazık olur? Sony'e lisans için haraç mı ödüyorlar? Yoksa herkes konsolcuyu düdüklüyor biz niye boş duralım mantığı mı?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.