Şimdi Ara

Clixsense ile internetten para kazanmak ister misiniz? Tamam güvenli, net kazanç.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
13.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 27.03.2013 : Bir fikriniz olsun diye yeni hazırladığım 8 dakikalık Clixsense tanıtım videosu : Video kabataslak, neymiş ne değilmiş gösteriyor zaten. İzleyin. Bir şey kaybetmezsiniz.


    Son günlerde hepimizin sıkıntısı ödeme konusunda sorun çıkarmayan, güvenilir bir PTC sitesi bulmak. Gerçekten çok uzun zamandır araştırıyorum ve sonunda doğru adresi buldum. Daha önce bu yolla kazandığım parayı da premium üye olmak için harcadım.

     Clixsense ile internetten para kazanmak ister misiniz? Tamam güvenli, net kazanç.

    17$ Yıllık premium üyelikle kazancınız 2 katına çıkıyor.

    Çok farklı para kazanma methodları sunuyor.
     Clixsense ile internetten para kazanmak ister misiniz? Tamam güvenli, net kazanç.


    Ücretsiz ve premium üyelik arasındaki farkı aşağıdaki tablodan görebilirsiniz.
     Clixsense ile internetten para kazanmak ister misiniz? Tamam güvenli, net kazanç.


    Dileyenler için her konuda ayrıntılı açıklama yapabilirim.
    Paypal'a ve çek ile ödeme yapılabilir. Tabi en uygunu paypal.

    Her referansınız 1 doları geçtiğinde 0.50$ kazancınız oluyor.

    Araştırmalarım ve aktarmaya çalıştığım bilgiler tamamen kendi çabalarımın ürünüdür. Referansımdan üye olursanız çok sevinirim. Sorularınıza açığım.
    Kolay gelsin arkadaşlar.


    [size=5]Refli Link
    ( Referansım olarak üye olanlara çok teşekkürler.)


    Refsiz Link
    - Canınız sağolsun ne diyim... :(



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaperAlone -- 28 Mart 2013; 5:55:48 >







  • Referansımdan üye olan arkadaşlara sınırsız bilgi desteğinde bulunacağım. Sorularınız için özel mesaj da atabilirsiniz.
  • Selamlar tekrar,
    Ödememi aldım.

     Clixsense ile internetten para kazanmak ister misiniz? Tamam güvenli, net kazanç.


    Yılda 17 dolar değil, kesinlikle daha fazlasını çıkarırsınız. En az 50 diyorum. Ben pek ilgilenemiyorum. İlgilensem çok rahat 100 dolar çıkarırım. Değer mi? Orası size kalmış. 1 ayda, hiç uğraşmadan, emek vermeden, sadece reklamlara tıklayarak premium hesabımla kazandığım para bu. 31 task yapmışım toplamda o da bişey değil. Kesinlikle tavsiye ediyorum ve artık tamamen güvenebilirsiniz.
    Referansım olarak üye olursanız çok sevinirim.
    Bol bol referans toplarsanız kazancınız da o kadar artacaktır.
    Premium üye olmanızı tavsiye ederim. Paranız her türlü çıkar.
    Kolay gelsin.
    Her türlü bilgi paylaşımına varım.
    Bol kazançlar,

    Üye olmak için tıklayın!




  • Son gelişmeleri takip etmeniz, yeni püf noktalar hakkında bilgilenmeniz ve güvenilir yeni kazanç yöntemleri hakkında kolayca haber alabilmeniz için:
    Facebook :https://www.facebook.com/ParaKazanOnline
    Twitter :https://twitter.com/ParaKazanTR

    Ufak ufak geliştirelim.




  • Clixsense nedir ?
    Evet arkadaslar hergün arama motorlarını kullanarak binlerce insan internetten para kazanma yollarını, online olarak yürütebilecekleri ek işleri tespit etmeye çalışıyor. Artık sizlere kesin ve doğru yöntemi tepsip ettiğinizi müjdelemekte fayda var.İşte sizlere binlerce "Türk" vatandaşının üye olduğu, abartmadan %100 kazandıran reklam izle-tıkla kazan sistemi yani Clixsense sistemini anlatacagım...â„¢

    Clixsense nedir? Nasil kazanılır, Dev Anlatım ödeme kanıtları ile.
    >>>Clixsense nedir? Nasil kazanılır, Dev Anlatım ödeme kanıtları ile. 7 gün boyunca ücretsiz deneme sürümü ile indirmek için tıklayınız<<<

    PTC dünyasında en sağlam temelli site muhtemelen ClixSense’dir. Güvenilirlik konusunda kendisini son derece kanıtlamış bir site.Hataya yer vermiyor. Direct ref bulmanız ve premium almanız şartıyla oldukça fazla kazandıracağını belli ediyor...('ki öylede oluyor')
    Clixsense.com 2007 yılından bu yana online olan internetten para kazanma sitesidir.Ödemeleri paypal ile her cuma ve pazartesi ödeme alabileceksiniz hesaplarınıza sıkıntısız ödeyen elit ptc sitesi.Ödeme yöntemi seçeneğine kullanıcılar seçim yaparak hesabınızda biriken para standart(ücretsiz)üyeliklerde 8'$ olduğunda, Premium (Ücretli)üyelere ise hesabınızda biriken paranız 6'$ olduğunda ödeme isteyebiliyorsunuz...(premium isteğe bağlı, yıllık alınıyor ve sadece 17$)

    Clixsense ile internetten para kazanmak

    Clixsense Yabancı siteler içerisinde güvenilir ve ödeme yapan bir PTC ( Paid To Click ) Sitesidir.Ama binlerce Türk üyesi bulunmaktadır.Sistemin çalışma prensibi tıklama ve online açılan reklamları tıklama üzerine kurulu. Clixsense.com' a üye olduktan sonra yapmanız gereken sadece açılan reklamları tıklamak ve kazancınızı daha fazla arttırmak için alt üyelerinizin olması..Diğer ptc sitelerine göre oldukca farklı bir işleyiş tarzı olan clixsense de oyun oynayarak,reklam tıklayarak,alt reflerinizin reklam tıklarından ,üyelik yükselmelerinden,alt üyelerinizin reklam satın almalarından komisyon kazanabileceğiniz,aynı zamanda Task adı verilen görevler ve Ofters adı verilen anket seçenekleri ile farkını ortaya koyuyan bir sitedir.Clixsense'de olabilecek hertürlü alternatif para kazanma teknikleri düşünülmüş ve sistem geliştirilerek diğer PTC sitelerden ayrı bir konuma yerleşmiştir.Yaptığınız gerçek referans üyeler sürekli alt üyeniz oluyor ve değişmiyor.

    Clixsense.com dan nasıl Para Kazanacağım?

    a) Sitede açılan reklamları tıklayarak, çıkan reklam sayıları oldukça fazladır !

    b) (Standart:Ücretsiz üyelik) 1.Seviyeden arkadaşlarınızı davet ederek,1.seviye alt üyelerinizin reklam tıklamalarından,üyelik yükseltmelerinden .
    *(Premium:Ücretli üyelik) 1.seviye alt üyelerinizin de alt üye yapmaları ile 8.basamağa kadar alt üyelerin reklam tıklamalarından,üyelik yükseltmelerinden,reklam satın aldıklarında komisyon alıp para kazanabileceksiniz.8katlı referans sistemini destekleyen çok az PTC sitei vardır.

    c) Clixsense de bulunan ClixGrit oyununu oynayarak günde 5$ kadar kazanma şansınız var.Standart( ücretsiz) üyelerin her gün 25 oyun hakkı Premium (Ücretli)üyelere ise 50 oyun hakkı verilmektedir..(Clixsense özel bir oyun)

    d) Üyelik seviyenizi PREMİUM 'a yükseltiğiniz takdirde 1.derece davet edeceğiniz her üyenin premium üyeliğe yükselmeleri taktirde 2$ komisyon ve 2.3.4.5.6.7.8 derece alt üyelerinizin premium üyeliğe yükselmesi taktirde 1$ komisyon size yansıyor...(PREMİUM üyelik bedeli: Yıllık sadece 14.95$)

    e) PREMİUM üyelikte alt üyelerinizin clixsense üzerinden reklam satın almalarından komisyon sizlere de yansıyor..

    f) Son olarakda yeni eklenen site içi görevleri yaparak günde 3'$ kadar sadece bu oyunlardan kazanabilirsiniz, belkide daha fazla...
    Az çok ingilizcesi olanlar oldukça mukemmel şekilde bu görevlerden dolarları kapıyor, olmayanlarda zamanla ezber yolunu kullanıyor, kısacası her kez kazanıyor!

    g) Bunların dışında birde Ofters' adı altında gelen anketleri doldurmanız evet en önemli kazanç sagladigim yollardan bir tanesi, size şaşıracağınız miktarda paralar kazandırıyor.

    Offers’den para kazanmak

    Offers’den aslında para kazanmak çok kolay bildiginiz gibi Clixsense ile ortak çalısan anket ve diger sirketler Türkiye için çok fazla offers sunmuyor. Bundan dolayı sizlerden nasil ip adresi degistirilir ve offers’den nasıl ciddi para kazanılır teker teker anlatacagım çok dikkatli izleyin.

    1. Adım
    Oncelikle ip degistirecegimiz bir program gerekli bize, sizlere bir tanesini önerecegim ama 3 günlüktür, piyasada çok fazla bu türden program var kafaya takmayın.
    Program için tikla bu programı indirdikten sonra kurun. Ama 2. adıma geçmeden programi kapalı tutun.

    2. Adım
    Bu sirketlerin size özel linkleri vardir onlari bulmak için. Ornegin mamoty için:
    Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 950x864 ) Buraya Tıklayın
    Clixsense nedir? Nasil kazanılır, Dev Anlatım ödeme kanıtları ile.
    Söyle bir link kopyalamisiz oluyoruz. h t t p://service.matomy.c o m/offer/?age=23&custom_params=5380110z687x31233028&gender= m&id=...

    3. Adım
    Hesabinizin güvenligi için kopyaladiginiz adresleri bir yere not edin ve bu islemleri tekrarladiginizda hesabinizi kapatin “Sing out”.
    Programimizi açip istedigimiz ülkenin ip adresine bagladiktan sonra, kopyaladigimiz linke giriyoruz ve yeni offers ile tanisiyoruz.



    ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matematikçiler -- 6 Mayıs 2014; 0:34:06 >




  • clixsense de yavaş bir şekilde kazanılıyor o yuzden ben bir kaç daha siteye başurdum ve bunlardan daha fazla para kazanılıyor.Şimdi diyeceksiniz sen Hiç kazandın mı ?

    arkadaşlar bu siteleri çok iyi araştırdım ve forumlarda herkes kazandıklarını paylaşıyor ekran filmi biçiminde. malesef ben daha o duruma gelmedim gelirsem paylaşır ve sizleri de bilgilendiririm.

    şunu da söyleyeyim ben üniversite okuyorum sadece biraz daha ek bir gelire ihtiyacım var. hem internetle biraz daha haşır neşir ve sürekli bilgisayar başında olduğum için bu yola başvurdum. sonuçta kaybedeceğim bir şey yok o yuzden bende denemek istedim bu yöntemi..

    BUYRUN ARKADAŞLAR ÜYE OLDUĞUM SİTELER. DEDİĞİM GİBİ FORUMLARINDA ÖDEME DEKONTLARI VAR. VE HERKES PAYLAŞIYOR.

    http://www.payadoo.com/?ref=mazlumdr
    http://www.neobux.com/?r=mazlumdr
    http://www.trbux.net/?ref=mazlumdr BU BİR TÜRK SİTESİDİR VE YENİDİR.
    http://www.clixsense.com/?6820253 YAVAŞ KAZANDIRIYOR. REF OLURSA ÇOK İYİDİR. EN KÖKLÜ SİTE SAYILIR.
    http://wad.ojooo.com/index.php?ref=mazlumdr EN ÇOK REKLAMIN VE ONA GÖRE KAZANDIRAN SİTEDİR. EN ÇOK KULLANICISI OLAN SİTEDİR.
    http://www.3dclix.com/?ref=mazlumdr REKLAMLAR AZ OLSADA İYİ KAZANDIRIYOR.
    http://www.firstclix.com/?ref=mazlumdr



    DEDİĞİM GİBİ HEPSİ ÇOK SAĞLAM ARKADAŞLAR ARAŞTIRDIM. BUNLARA TIKLAYARAK ÜYE OLUN. HEM BEN KAZANAYIM HEMDE SİZ KAZANASINIZ...

    DIP NOT: KESİNLİKLE SABIRLI OLMALISINIZ................




  • clixsenseden nasıl para kazanılır işte resimli anlatım


    http://forum.donanimhaber.com/m_102175316/tm.htm
  • Kayıt olmak tamamen ücretsizdir.

    ---------------------------------------------------------------------------------------------
    ÜCRETSİZ CLIXSENSE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYIN
    ---------------------------------------------------------------------------------------------

     Clixsense ile internetten para kazanmak ister misiniz? Tamam güvenli, net kazanç.




  • kesinlikle clixsense az ama öz para kazandırıyor.
    http://www.clixsense.com/?7228643
  • http://VisitsToMoney.com/index.php?refId=685080

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.clixsense.com

    Temiz para :) clixsenseden baskasini tanimam

    www.clixsense.com

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, clixsense icin paypal hesabi açtım bunu clixsense tanıtmak icin nasil bir yol izlemem gerekiyor?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En Popüler Para Kazanma Yöntemi

    Ülkemizde internet hizmetinin gelişmesi ile internetten para kazanma işlemi oldukça popüler bir meslek hale gelmiş ve bu anlamda pek çok kişiye yeni bir para kazanma fırsatı sağlamıştır. İnternetten para kazanma yöntemlerinden bir tanesi olan internet üzerinden anket doldurma işlemi diğer meslek gruplarına göre oldukça hızlı ve pratik bir şekilde kullanıcıya ek gelir kazandırabilmektedir. Anket doldurma işini gerçekleştirebilmek için yapmanız gereken tek şey internet bağlantısı olan bir bilgisayarınızın olmasıdır.

    internetten para kazanma

    Anket Doldurarak Hemen Para Kazanın

    Bilgisayarınızda bulunan internet servisi sayesinde sizlere gelen anket sorularını hızlı cevaplayabilir ve hemen para kazanmaya başlayabilirsiniz. İnternet üzerinden yapılan anket doldurma mesleğinde herhangi bir ücret sınırlaması bulunmamaktadır. İnternet üzerinden ne kadar fazla anket doldurursanız alacağınız ücret bir o kadar artmaktadır. İnternet yolu ile bu tür para kazanma yöntemleriyle hem eğlenip hem para kazanan çok sayıda insan verdır.

    Sizde Affiliate Marketing Üyesi Olun

    İnternetten para kazanma yöntemi ile pek çok kişi bulundukları yerde iş yaparak para kazanmaya başlamıştır. İngilizce olarak ‘‘Affiliate Marketing‘‘ olarak bilinen satış ortaklığı iş kolunu diğer internet mesleklerinden ayıran en önemli fark online olarak istediğiniz yerde kolayca çalışabilmeniz ve istediğiniz kadar satış yaptığınız kadar para kazanma imkanına sahip olabilmenizdir. Satış ortaklığı işi internet yolu ile ürünlerin satış işlemini gerçekleştirmektir. Bir ürün veya hizmeti internet yolu ile potansiyel müşterilere tanıtarak ürün satışı başına kolayca kazanç elde edebilirsiniz.



    Tüm Dünyanın Yeni Para Kazanma Yöntemi

    İnternetten para kazanma sektöründe en büyük paya sahip olan işlerden bir tanesi olan satış ortaklığı tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde pek çok kişi tarafından yapılan bir meslektir. Satış ortaklığı işinde müşteriler ile buluşturulan ürünler reklam yolu ile kullanıcılara pazarlanmaktadır. Reklam yolu hizmeti ile müşterilerle buluşturulan ürünlerin satın alması durumunda satıcı firma bir kullanıcıya bir miktar para ödemektedir. Bulunduğunuz yerde iş yaparak para kazanma olanağı sağlayan internetten para kazanma yöntemi için sabit bir mekânda bulunmanız gerekmemektedir.




  • http://www.clixsense.com/?7740808

    bu adresten kayıt olabilirsiniz
  • http://www.clixsense.com/?7740808

    tıklayın bu adresten uye olun kazanmaya baslayın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer5237 -- 30 Ekim 2015; 17:38:34 >




  • clixsense son ödeme kanıtım



    www.clixsense.com Mutlaka deneyin




    Son ödemem
     Clixsense ile internetten para kazanmak ister misiniz? Tamam güvenli, net kazanç.




  • http://www.clixsense.com/?8552844 bi el atarsaniz 2 gundur 1 dolara cikaramadim :D
  • Anket Doldur - Reklam Oku ek gelir elde et

    CLIXSENSE NASIL ÜYE OLUNUR ?

    CLIXSENSE NASIL PARA KAZANDIRIR ?

    Clixsense Hakkında Ayrıntılı Üyelik anlatımı için lütfen https://clixsensepara.wordpress.com/ adresini ziyaret ediniz.

    Clixsense Üyeliği İçin Tıklayınız


     Clixsense ile internetten para kazanmak ister misiniz? Tamam güvenli, net kazanç.




  • Arkadaşlar merhaba, clixsense'ye bende katıldım ve 15 günde elde ettiğim ücret aşağıda resimdedir

    Clixsense aslında çok basit bir sistem biz clixsensenin sistemine kayıtlı olan ortak pazar sitelerine bizim sayemizde hit kazandırıyor bunun karşılığındada bir ücret veriliyor ama benim tespitim şudur clixsgrid oyunu var burada günde 30 adet tıklama şansı veriyor bu tıklamada 1 dolar bulma şansıda var ben bir kere buldum ayrıca para kazanmak için görev ve anket doldurmanız gerekli yani biraz vakit ayırmak şart çok büyük meblalar beklemeyin dürüst olmak gerekirse çok kazandırmıyor ama boş boş pc başında bulunmaktansa 30 dak günde bu işle uğraşsanız para paradır benim düşüncem aşağıya referans linklerini bıraktım isteyen buradan kayıt yapabilir,sorusu olan arkadaşıma yardımcıda olurum bizde yalan dolan olmaz gerçekçi olmak lazım hayırlı kazançlar.

    sizde kazanmak için

    http://www.clixsense.com/?8534835 tıklayınız

    aynı şekilde ojooo ya kayıt oldum ve kazanmaya başladım

    bu linkten kayıt olabilirsiniz. http://wad.ojooo.com/register.php?ref=gezgin2468

    Hayırlı kazançlar.
     Clixsense ile internetten para kazanmak ister misiniz? Tamam güvenli, net kazanç.




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.