Şimdi Ara

Clixsense İle İlgili Detaylar (Güncel) Para Kazanmanın Püf Noktaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • EN ESKİ SİTELERDENDİR 2007 DEN BERİ ÖDEME YAPIYOR BU SİTEDEN GÜNLÜK GELEN REKLAMLARIN HEPSİNE TIKLAYARAK GÜNDE 1-2 DOLAR CİVARI KAZANABİLİRSİNİZ. İLK BAŞLARDA AZ REKLAM GELİYOR AMA DÜZENLİ TIKLADIKÇA GELEN REKLAM SAYILARIDA ARTIYOR TASK MİNİ JOB GÖREVLERDE YAPARAK DAHA FAZLA KAZANABİLİRSİNİZ İNGİLİZCENİZ İYİYSE GÖREV YAPABİLİRSİNİZ.
    Yakın zamanda clixsense üye oldum lakin clixsense için bilmemiz gereken önemli noktalar var.
    bunlardan birisi kesinlikle referans (ref) bulmaktır. Bbirisi sizin referansınızla üye olursa o kişi kazandıkça sizler de komisyon alıyorsunuz. O referans olduğunuz kişi de başka birisine referans olup üye kazandırırsa hem o hem de siz kazanırsınız bu bir döngü şeklinde devam eder ve uzun vadeli düşünürseniz büyük kazançlar elde edebilirsiniz.
    Diğer bir husus da anketlerdir anketleri takip ederek günde 1-2 dolar arası kazanabilirsiniz. Mesela ben bugün anketlerden 2.03 dolar kazandım. Bir hafta reklam tıklamama rağmen 1 dolar bize kazanamamıştım.
    Birçok ayrıntısı var sitenin eğer üye olursanız sizlere bazı taktikler göstereceğim.
    Samimi ve ciddiyim bu konuda kimseyi kandırmak yalan söylemek gibi bir düşüncem asla yoktur. Bu işler uzun vadede düşünülmelidir. Hemen olacak şey değildir ama emek verirseniz kesinlikle kazanırsınız.
    Sitenin 7 milyonun üzerinde üyesi var ve toplam üyeler bugüne dek 24 milyon dolar kazanmıştır ve araştırırsanız onlarca ödeme kanıtı da bulursunuz.

    Ayrıca sitenin Türklere ait forumu da var ve bilesiniz ki dolandırıcı olmayan gerçek PTC sitelerinin muhakkak forumları vardır.
    Kısaca anketler görevler ve referanslar sayesinde ciddi bir kazanç elde edebilirsiniz. Aşağıda referans linkim mevcuttur. Sormak istediğiniz bir şey olursa lütfen çekinmeyin. Buyrun linkim:
    http://www.clixsense.com/?10767623Shrink

    Özel olarak görüşmek isterseniz Gmail Adresim: aykuttemur92@gmail.com

    Clixsense İle İlgili Detaylar (Güncel) Para Kazanmanın Püf Noktaları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi discoplis -- 3 Mart 2017; 3:41:23 >







  • Güncel
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.