Şimdi Ara

Clio IV Hava yastığı darbe sensörü (kaptürü) sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba değerli arkadaşlar, bir süre önce clio IV bir araç aldım 2014 40k civarında. araç çok hoştur iyidir lakin bir sorunla karşılaştım, yardımınıza ihtiyacım var.
    aracı aldığımda sol kapıdan kasar almış ve sanayide bir yerde düzeltilmiş, exper raporları falan gayet iyi motoru falan güzel. fakat araçta hava yastığı arızası gözüküyor. dolayısıyla servis ışığı yanıyor. expertte delphi "delphi ds150e" marka cihazla kontrol edildi, sol ön kapı ve tampon arka sağda bulunan hava yastığı darbe sensörü sürekli kısa devre halinde gözüküyor.

    bunu bilerek aracı aldım, dün servise gittim. serviste arkadaşlar inceledi, cihazı bağladılar aynı sorunu aldılar. kodları delphi üzerinden çıkan dtc809115 ve dtc809711 fakat bu kodları normal bir siteden kontrol edemiyorum. orijinal yazılım ile kullanılan arayüzde farklı bir kodla geliyor sanırım. orijinal serviste bakılan kodları ise alamadım.

    şimdi bu soruna karşı özel servis şunu önerdi. sağ kapı sökülür, sadece söküm fiyatı 150 lira, kaptüre bakılır. eğer bir hasar varsa yenisiyle değiştirilir. arka tampon sökülür sensöre bakılır hasarlıysa yenisiyle değiştirilir. sadece kapı sökme fiyatı 150 lira biraz fazla değil mi? başka bir arkadaş da arka tamponda darbe sensörünün olmadığını söylüyor bilgisi olan var mı?







  • Konu güncel mi? Takipteyim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.