Şimdi Ara

Clio III sahipleri ve sevenleri bilgi paylaşım platformu (368. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.466
Cevap
47
Favori
928.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 366367368369370
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar clioların dizelinide kullandım , 1.2 16v 75bg sahibi olarak söyleyebilirimki araç çok daha atak ancak trafikte elin vitesteyken felaket titriyor traktör mübarek ,bir farkta debriyaj çok aşağıda hiç mesafe yoktu.
  • arkadaslar aracimin acm filmleri tamamdir......yakinda resmini cekip yollayacam ....harika olduğu kanaatindeyim ....ilginç olan adam benden habersiz aracın arka camının sol alt köşesine örümcek adamın resminin bir bölününü oluşturan bir yapışkan koymuş....ilginç .....

    netse daha tam alışamadım ..içimdede bir huzursuzluk var ...sanki her an polis çevrecekmiş gibi geliyor bana..bakalım bu korumu ne zaman yenecem....ayrıca benim istediğim film renginin bi ton koyusunu yapmışlar sanki..bana biraz fazla koyu geldi amaarkadaşlar harika oldu diyolar ...neyse resimleri yollayayınca sizde karar veerirsiniz ...ama önce arabayı bi güzel yıkatmam gerekicek ....ayın 16 sına kadar mutlaka resimler burda olacak ....bybbybybybyby
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sporcu22

    arkadaslar aracimin acm filmleri tamamdir......yakinda resmini cekip yollayacam ....harika olduğu kanaatindeyim ....ilginç olan adam benden habersiz aracın arka camının sol alt köşesine örümcek adamın resminin bir bölününü oluşturan bir yapışkan koymuş....ilginç .....

    netse daha tam alışamadım ..içimdede bir huzursuzluk var ...sanki her an polis çevrecekmiş gibi geliyor bana..bakalım bu korumu ne zaman yenecem....ayrıca benim istediğim film renginin bi ton koyusunu yapmışlar sanki..bana biraz fazla koyu geldi amaarkadaşlar harika oldu diyolar ...neyse resimleri yollayayınca sizde karar veerirsiniz ...ama önce arabayı bi güzel yıkatmam gerekicek ....ayın 16 sına kadar mutlaka resimler burda olacak ....bybbybybybyby

    güle güle kullan hocam! resimleri sabırsızlıkla bekliyoruz.
  • Arkadaşlar dafkanatın tıkırtı problemini giderme konusunda hazırladığı video yu görünce dayanamadım. sikayetvar.com diye bir site var o sitede renault konusunda videoyuda göstererek şikayetçi oldum. mutlaka geri dönüş yapan bir site. firma mutlaka arıyor. Bence bu konuda bir çözüm bulmamız için örnek olabilir.
  • bu arada bende hyundai matrix in test sürüşüne katıldım. Araç yüksek ama içi çok rahatsız bagajıda küçük. takas için benim 2007 renault clio III 1.2 2600 km expression'a verilen fiyatta 17.000 ytl civarı oldu.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: turhank

    bu arada bende hyundai matrix in test sürüşüne katıldım. Araç yüksek ama içi çok rahatsız bagajıda küçük. takas için benim 2007 renault clio III 1.2 2600 km expression'a verilen fiyatta 17.000 ytl civarı oldu.


    matrixi internetten epey inceledim ebatlerı clioIII e çok yakın bazıları aynı inanmayacaksınız ama, oyüzden o aracın sınıfına göre küçük olduğu kanısı uyandı. bence clio yla güvenlik ve dizayn olarak yarışamaz kanısındayım. Fiyat olarak cliolara yakın yerli olduğu için. sınıfına göre uygun.

    Herhalde MPV sınıfı bir araç yani ford fusion gibi.

    Senin arabayada lütfedmişler çok vermişler
  • arkadaşlar merhabalar,
    benim kafama takılan birşey var. benim araç 1,2 75bg auth. daha önceki mesajlarımda da değinmiştim. araç rolantide çalışırken motor sesi biraz fazla geliyor bana. genelde dizel zannediyorlar. gittiğim reno servistede görevli arkadaşın aracınız dizel di değil mi diye sorması her nekadar sinirlerimi bozsada yanlış düşünmediğimi kanıtlıyor herhalde. aynı araca sahip arkadaşlarda durum nasıl? benim araçta mı bir problem var? benzinli motora sahip (1,2) bir aracın dizel gibi ses çıkartması normal olamaz herhalde.
  •  Clio III sahipleri ve sevenleri bilgi paylaşım platformu


     Clio III sahipleri ve sevenleri bilgi paylaşım platformu


     Clio III sahipleri ve sevenleri bilgi paylaşım platformu


    arkadaslar dafkanatın yaptığı işlemlerle ilgili bende bi kaç bişey yaptım etkili oldu gibi ...özellikler arka koltuğun klips demirlerine sarılan bant çok işe yaradı ......onuda bi şekilde gösterecem size...bende video çektim onu bakalım nasıl izletcem .....

    yorumlarınızı bekliyorum .......
  • http://www.youtube.com/watch?v=kG9vTNNtBh8

    arkadaslar benimde yaptiklarim bunlar dafkanatla aynı ama ben biraz daha degisik bir madde cizim neyse artık ondan kullandım....soğuklarda camlardan soğuk girmesin diye kullanılan maddeler....bunların tamamı dafa aittir ancak ben kullanılan süngeri değiştirip böyle bişey kullandım....ayrıca aynı şeyi plakanın altına ve iç kısmınada koyabilirsiniz plakanın tıkırtısını kesiyo..ordada etkili oldu ..sadece direksiyon ve ön konsola bişey yapmadım ...bende pek ses yoktu zaten ama yinede yaptım...

    teşekkürler dafadafadafadafadafadafadafadafa...dafkanataaaaaaaa........

    nasıl olmusssssssssssssssssss......metin yaptım sonunda...metheeeeeeeeeeeeeeeeennnnn.....şimdi sıra kapıları açınca altta clıo yazan metalmi gümüş engimi ne ayak basma yerlerine konan şeyler varya ondan alıcam ...ama 4-5 ayı bulur almam ...yavaş yavaçç....
    videonun olduğu yerdeki çocuk resimleride benim ufaklık onuda izleyebilirseniz sevinirim ...yıldızlama yapmayı unutmayın ...

    imzamada ekledim videoyu ordan bakabilirsiniz .....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sporcu22 -- 9 Mayıs 2007; 17:22:01 >
  • Ben de dün Matrix test sürüşüne katıldım. Arabanın yerden yüksekliği, ani hızlanması ve fren sistemi bana çok iyi geldi. Fakat vitesleri 1'den 2'ye atmakta birkaç kere zorlandım. Sanırım hyundai'lerde standart bir arıza bu. Çünkü Getz ile ilgili topicleri incelediğimde aynı sorunu okumuştum bir kaç kişiden.
  • İSPARK ile RENAULT anlaştı

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İSPARK ile Dünya otomobil devi Renault Mais işbirliği yaptı. Yapılan anlaşmayla 1 Mayıs 2007 tarihinden itibaren Renault ve Dacia marka otomobil alacak müşteriler, İspark'ın otoparklarından ücretsiz olarak yararlanabilecek. Konuyla ilgili düzenlenen toplantıya İSPARK Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Çelikbilek, Genel Müdür Kadir Gurbetci, İşletmeler Müdürü Birol Atmaca ile Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar katıldı
    Yapılan işbirliğinin tanıtımı dolayısıyla düzenlenen toplantıda konuşan Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar, işbirliğinin trafik güvenliği açısından önemine dikkat çekti.
    1 Mayıs 2007 tarihinden itibaren Renault ve Dacia satın alacak müşterilerin 1 yıl süresince İspark otoparklarından ücretsiz olarak yararlanabileceğini belirten Aybar, müşterilerinin araçlarını kapalı otoparklara 12 saat, açık otoparklara ise 2 saat süreyle park edebileceğini söyledi.
    Aybar, böyle bir uygulamanın ilk kez Renault tarafından hayata geçirildiğini belirterek, projenin, otopark kullanım kültürünün yaygınlaşmasına ciddi katkıları olacağını kaydetti.
    Sisteme dahil olacak araçlarda bir stiker olacağını belirten Aybar, uygulama ile İstanbul trafiğine önemli katkılar sağlanacağına inandığını söyledi.
    Aybar kampanyanın müşteriler için dikkat çekici olabileceğini ifade etti.

    NİTELİKSİZ İŞLETMECİLERE SON

    İspark Genel Müdürü Kadir Gurbetçi de İstanbul'da yaklaşık 2,5 milyon araç bulunduğunu, her gün trafiğe 600 yeni aracın çıktığını, günde 400 bin aracın köprüyü kullandığını söyledi.
    İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin de bütçesinin yüzde 60'ını ulaşıma ayırdığı bildiren Gurbetçi, İspark'ın da 1,5 yıl önce İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin bir iştiraki olarak kurulduğunu kaydetti.
    Temel amaçlarının niteliksiz işletmecileri bitirmek olduğunun altını çizen Gurbetçi, bu anlamda yüzde 90'a varan başarı yakaladıklarını, geceleri de bu orana ulaşmayı hedeflediklerini anlattı.
    İspark'ın yaklaşık bin noktada trafiğin akışına katkıda bulunmaya çalıştığını ifade eden Gurbetçi, İstanbul'da otopark kültürünü yaygınlaştırmayı amaçladıklarını söyledi.
    Otopark ücretlerini ucuz tutmaya çalıştıklarını belirten Gurbetçi, araç kullananları şehrin çeşitli noktalarında toplu taşıma araçlarına yönlendirdiklerini anlattı.
    Bugüne kadar bin personeli eğittiklerini, gizli denetçileri bulunduğunu, olaya makro açıdan baktıklarını dile getiren Gurbetçi, pek çok ülkeden iş teklifleri aldıklarını bildirdi. Gurbetçi, “Bu anlamda karı ikinci planda tutuyoruz. Hemen gelin yaptırım yapın diyoruz” şeklinde konuştu.
    Gurbetçi yakın zamanda cep telefonu aracılığıyla da park hizmetlerini kontrol eder duruma geleceklerini söyledi.

    GÜNDE 35 BİN KİŞİYE HİZMET

    Gurbetçi bir soru üzerine İstanbul'da 1 milyon aracı günlük 5 YTL'den park ettirmeleri halinde yıllık 1 milyar dolar kazançtan bahsedilebileceğini belirtti.
    İstanbul'da günde 35 bin kişiye hizmet verdiklerini kaydeden Gurbetçi, bu sayının yıl sonunda iki katına çıkabileceğini bildirdi.
    Gurbetçi başka otomotiv şirketleriyle işbirliğine ilişkin bir soruyu da, ”Belli bir dönem için böyle bir işbirliği yapamayız” şeklinde yanıtladı.
    Bu yıl içinde 3 otoparkı devreye alacaklarını aktaran Gurbetçi, elde ettikleri gelirin tamamını yatırıma yönlendireceklerini, karı ikinci planda tuttuklarını söyledi.
    Gurbetçi ayrıca yasal olmayan yollarla park işinden kazanç sağlayan kişilerin bir kısmının da rehabilite edildiğini ve İspark'ın bünyesine kazandırıldığını anlattı.



    ----------------------------------

    Abi süresi 1 yılmış keşke hep olsa, birde sadece 1 mayıs 2007den sonra alanlara niye ya, bu reno yu anlamadım gitti ,1 ay sonra alırsın cd çalarlı olur 1 ay sonra alırsın park ücretsiz olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ahmet_ -- 9 Mayıs 2007; 18:53:11 >
  • SAFAK HOCAM filmlerin hayırlı olsun ayrıca youtube dekı fılmınde hayırlı olsun
    şu tıkırtı meselesine ben daha vakit bulupta el atamadım.en kısa zamanda inşallah bende bu işe girişicem.unutmadan bir iki hafta içinde hatta bu hafta sonu bile olabilir karamürsele gelmeyi düşünüyorum.gelince mutlaka telefon ederim sana.bide şu kapı eşiklerine olan yazıdan almayı dusundugunde haber wer belki beraber alırız.
    ispark lara ucretsız park konusuna da gelince.renault kampanya yaptı yeni aldıgınız araçları ucretsiz park edebiliyosunuz.sanırım yeni alınan araçlara bununla ilgili fiş veriliyodur o sekilde ucretsız oluyodur.yoksa butun renault sahıpleri park parası wermekten kurtulur değilmi
  • erzurum merkezden herkese selamlar.... evet 2 ay araştırmadan sonra (hangi araba olacağına karar verme süresi) pazar günü beğendiğim Clio 'yu bugün akşam teslim aldım.

    özellikler: 2006 Clio III exp. 1.5 dci gök gri. 18000'de. 23600YTl'ye aldık.

    ilk gün için harikaydı... inş. devamı da öyle olur....

    Not: takıldığım bişey olunca başınızı ağrıtmaya hazırım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasha21 -- 9 Mayıs 2007; 22:32:39 >
  • -------------şu kapı eşiklerine olan yazıdan almayı dusundugunde haber wer belki beraber alırız.


    bu kapı eşiklerindeki zımbırtı ne kadar metin (methen)biliyomusun

    araçlarını yeni alan herkese kazasız belasız sürüşler diler hayırlı olsun derizzzzzzz..........

    aracınızla mutlu olun ...onu giydirdikçe dahada mutlı oluyosunuz emin olun .....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sporcu22

    -------------şu kapı eşiklerine olan yazıdan almayı dusundugunde haber wer belki beraber alırız.


    bu kapı eşiklerindeki zımbırtı ne kadar metin (methen)biliyomusun

    araçlarını yeni alan herkese kazasız belasız sürüşler diler hayırlı olsun derizzzzzzz..........

    aracınızla mutlu olun ...onu giydirdikçe dahada mutlı oluyosunuz emin olun .....

    walla fiyatı 35-40 ytl sanırım.tam emın degılım ama oyle bısey olması lazım...
    http://urun.gittigidiyor.com/RENAULT-CLIO-MASPIYEL-4-ADET_W0QQidZZ4468625
    bu linkte o urunden war eski cliolar için sanırım.bizim araçlarada uyar kanımca..
    araçlarını yeni alan herkese kazasız surusler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metheen -- 9 Mayıs 2007; 21:46:18 >
  • Şafak hocam! filmler arabanı çok hoş göstermiş Allah nazardan korusun!

    aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz! kazasız belasız sürüşler dilerim..

    ya turhank! hyundaicilere resmen arabayı aşağılatmışsın. bir cevap vermedin mi? çok vermiş beyefendiler...resmen küfretmişler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extremeclioIII -- 9 Mayıs 2007; 22:01:39 >
  • turhank umarım yanlış anlamazsın tepkim sana değil, tamamen gittiğin bayiye..
  • arkadaşlar bundan once bi sohbet olmustu yaklasık 2-3 ay once benım 1.2 auth.+still paket araca galerıcı anında 19mılyar wermıstı.hıc pazarlıksız fiyattı bu.piyasada 20-21 arası satabılırsınız sanırım.hyundai deki adam eski kasa clio sanmıstır aracı yada hyundai nın piyasaki 2.el fiyatlarıyla karıstırmıstır.canınızı sıkmaya değmeez.clio larınızın keyfini cıkarmaya bakın.ben en az 3 yıl daha bınerım bu arabaya zaten



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metheen -- 9 Mayıs 2007; 22:23:15 >
  • haklısın da kanka,
    çok kısa mesafede olduğum için bu şekilde düşündüm. ama dediğim yöntemi uygulayacağım
    peki klima kullansak bile aşırı bir benzin tüketimi göremedim ben- en normal sürüş ne olmalı, klima kullanırken. yani hep aynı devirde mi gitmeli mesela 3000rpm gibi yada normal sürüşümüze göre biraz daha devirli mi olmalı. bu söylediklerim elbette düz yolda yapılacaklar
    bir soruda şu olmalı mavi alanda olması hep aynı soğutmayı mı gerçekleştiriyor yoksa mavide ilerledikçe daha çok mu soğuyor arabamız
    saygılarımla


    quote:

    Orjinalden alıntı: extremeclioIII


    quote:

    Orjinalden alıntı: servetbey


    Biziö şirkette güvenlik elemanı da söylemişti ama bugün havanın aşırı sıcak olmasında mı ne bende fark ettim. Sadece hava ile soğutmak istediğimizde arabamızı hiç ılımıyor. Tamam manisa bugün 35derece idi ama biraz olsun soğuk hissetmek istedim. Neyse arabamın camları açıp biraz olsun zorda olsa ılıtabildim aracımın içini. Sizler klima dışında ne tür çözümler buluyorsunuz. İş ev mesafem çok kısa (5-6km) o nedenle klimayı açmadım




    Servet kardeş! ben önce camları açıp ortamla arabanın içindeki havayı dengeliyorum. çünkü içerideki hava dışarıdan sıcaktır bu halde klimayı açsanız bile faydalı olmayacaktır. neyse biraz camlar açık gittikten sonra 1-2 km klimayı açıyorum daha sonra kapatıyorum 1-2 km sonra tekrar açıyorum baya etkili oluyor. ayrıca biz klimalı arabayı boşuna almadık değil mi? işimize yaramayacaksa niye bir ton para harcadık değil mi? eski aracımda yoktu içinde pişiyordum biraz rahat etmek hakkımız artık..
  • yaaaa ...arkadaslar bu gün klimadan hafif bir ses geldi .......eski aracıdada böyle bir ses gelmişti aracınızın klima gazı azalmış dediler...buda azalmadan kaynaklanan bir sesmidir sizce ...yaşayan varmı ......

    bide 3-4 gündür aracım ilk marşta çalışmıyor..eskisi gibi oldu yinde.....bu aralar 20-30 liralık alıyorum benzini dibinemi denk geliyo nedir anlamadım ...şimdi tekrar benzin alıcam ....100 ytl lik bakalım 3-4 gün sonra yapacakmı .....bu sorunu yaşayan varmı ...
  • 
Sayfa: önceki 366367368369370
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.