Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (376. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.858
Cevap
80
Favori
1.592.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 374375376377378
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emdbrs


    quote:

    Orijinalden alıntı: filmdükkanı


    quote:

    Orijinalden alıntı: emdbrs

    Evet arkadaşlar clio dan palio ya geçmiş bulunmaktayım :)
    biliyorum gülüyorsunuz sizde nerdeeen nereye diyorsunuz ama denk geldi diyelim fiyat olarakta uygun arabada oldukça temiz kullanılmış,yarın satışdada bir sıkıntı olmaz ise aracı aldım.



    hayırlısı olsun, 2006 1,3 Multijet klimalı ben kullanmıştım, hatta" 0 "olarak şirkete alım işini ben halletmiştim..Gerçekten Fiat motoru çok kuvvetli bir motor..1,3 Dizel olmasına karşın çok rahattı kalkışlarda, köprüde 1 kez 200 göstermiştik şirketten bir arkadaşla gece yarısından sonra, tabi hafif araba olduğu için pek güven vermedi çabucak düşürmüştük hızımızı...Seri bir araç, trafikte akrobasi seviyorsan -ki tavsiye olarak algılanmasın kesinlikle- her yola gelir bir araç..Ama genel olarak çok memnunduk performansından, hele de kliması gerçekten de mükemmel diyebilrdim...hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın, kazasız belasız sürüşler...



    Öncelikle güzel dileklerin için teşekkür ederim.
    İlk amacım seri bir araba olmasıydı,fakat palio hiç aklıma gelmedi desem yanlış olmaz.
    Forumlardan baktım evet herkez seriliğinden memnun(benim gibi düşünenler tabii)
    özellikle 1,6 16 valf seçtik.
    Sevdiğim şeye gelince akrobasi değilde daha çok uzun yolda önümdeki aracın tamponuna tanponumu dayayıp yol istemek :)


    Palio 1.6 16 çok çabuk hızlanan bir araç ben İzmir Efes arası kullandım araçta 4 kişiydik banamısın demedi ama valla ne yalan söyliyim çok basmaya korktum yol tutuşu çok zayıf geldi (belki o aracın ayarlarındandır bilmiyorum); ama bizim cliolara göre daha ferah, ön cam görüşü çok çok iyi, bence güzel bir seçim güle güle kullannın.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: emdbrs

    Valla aynen öyle kardeş.Bugün işlerim vardı biraz deneme yaptım,clio serilikte yanına gelemez.
    2000-2200 devirde vites yükseltiyorum,çok güçlü


    Palio 1.6 16 çok çabuk hızlanan bir araç ben İzmir Efes arası kullandım araçta 4 kişiydik banamısın demedi ama valla ne yalan söyliyim çok basmaya korktum yol tutuşu çok zayıf geldi (belki o aracın ayarlarındandır bilmiyorum); ama bizim cliolara göre daha ferah, ön cam görüşü çok çok iyi, bence güzel bir seçim güle güle kullannın
  • 2004 model kazasız boyasız 1.2 authentique ...lpg takılı 120 000 km de ...abs 4 hava yaztığı klima var ...
    14 000 tl vermeyi düşünüyorum ...ne dersiniz sizce değerinin üstünde mididr bu fiyat? nette bulunan fiyatlar piyasanın çok üstünde...onun için yakın zamanlarda bu kriterlerde alıs veriş yapan var mı? gercek piyasayı bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.....???
    birde 98 palio...değişensiz ama bir kaç parca (2 parca boyalı ,tampon değişmiş) lpg li...klimalı hava yastıklı vs...11 000 diyor ama sanırım 10 000 eder gibi...diz ne dersiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stilist07

    2004 model kazasız boyasız 1.2 authentique ...lpg takılı 120 000 km de ...abs 4 hava yaztığı klima var ...
    14 000 tl vermeyi düşünüyorum ...ne dersiniz sizce değerinin üstünde mididr bu fiyat? nette bulunan fiyatlar piyasanın çok üstünde...onun için yakın zamanlarda bu kriterlerde alıs veriş yapan var mı? gercek piyasayı bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.....???
    birde 98 palio...değişensiz ama bir kaç parca (2 parca boyalı ,tampon değişmiş) lpg li...klimalı hava yastıklı vs...11 000 diyor ama sanırım 10 000 eder gibi...diz ne dersiniz?



    Arkadaşım;2 ay kadar önce 2000 model rxt modeli cliomu sattım palio(1,6 16v. hl modeli) aldım.
    ikiside 1,6 motor palio nun yakıtı biraz daha az gibi ve çok daha seri.
    ama clio daki konfor ve malzemedeki kalite palio da yok.bunu bilmeni istedim.
    Fiyat olarak 2004 clio yu en fazla 250-500 tl daha aşağı alabilirsin daha fazla düşmez.(istisnalar hariç)
    98 model palio dediğin araçta ne özellikler var?




  • hım.. clio ya 15 000 tl diyor , bana fazla gibi geldi, 14 000 tl ye olabilir diye değerlendirmiştim .. palio da 2 hava yastığı klima var , tam hatırlamıyorum ama abs de olabilir, 1.6 motor ve bir kaç parca boyalı, çelik jant ve tüp var araçta...eşim için düşünüyorum ancak direksiyonu pek iyi değil, boyasız olsa bir yerlere sürtecek diye tahmin ediyorum ama gönül gene boyasızdan yana oluyor.
  • abs 2 hava yastığı klima 150 000 km de tüplü palio 1300-1600 cc demiş 1.6 motor ... bir yeri düzeltiyorum arka tampon değişmiş bel altı boyalı diyor ...kaportada değişen yokmuş..10 750 diyor ama 10 000 tl ye rahat düşer sanırım.
  • Boyasız araç satarken daha rahat satılmasını sağlıyor,yoksa arac çizik ise sen boyatacağına senden önceki sahibinin boyatması elbette daha iyi :)
    dediğin palio da abs de var.Yani o modellerin hepsinde var.
    fiyat abartılı değil o paralara alınabilecek bir araç.
    Dediğim gibi her iki aracıda kullanmış biri olarak clio daki konfor ve malzemedeki kalite palio da yok,ama trafikte cambazlık yapacam diyor diyorsan PALİO
  • Birde arkadaşlar şunu söyliyeyim,arabalarımda sürekli kullandığım teybimi az önce taktırmış bulunmaktayım.Teyp JVC KD-R 306 modeli çok abartılacak kadar değil ama oldukça iyi bir alet.
    Neyse asıl söylemek istediğim,clio daki sesi palio da alamadım.Clio da çok daha kaliteli ses vardı.(Orginal kolonlarınızın kıymetini bilin)
  • cambazlık olayım olmaz, olsada sanırım binde bir onu clio da yapar:) eşimde araç kullanmasını öğreneceği içim parçası ucuz biraz da göze hitap eden birşeylere bakıyorum ...klimalı hava yastıklı clio ilk tercihim ancak arabanın tam oturmuş bi piyasası yok , bakıyorsun aynı arabaya 10 000 i,steyende var 14 000 isteyende...araba temizse 1000 lira fark etsin tamam da 2000 model clio ya 14 000 isteyende var , tamam araba hoş bu paralara alınacak en iyi tercihlerden ama o kadarda değil.
  • Parça ücretleri bakımından palio nun daha uygun olacağını düşünüyorum.Ama net bir bilgi değil sadece benim düşüncem.
  • arkadaşlar 2003 model Clio Expr 1.4 otomobilim var, üzerinde ki kasetçaları yine orjinal clio cd çaları ile değiştirmek istiyorum acaba direksiyon kumandasına uyarmı?? yada dijital ekrana uyum sağlar mı bilmiyorum bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum. teşekkür ederim

     CLIO II SAHİPLERİ
  • madem clio yu satıp seat cordoba alacaksın kesinlikle sana tavsiyem stella alma. signo al. stella en donanımsız ve en boş olan modelidiri. bildiğin sıradan şahin kartal yanı. abs ve airbağ yok. signo modeli de o araçların en fulll olanıdır. dikkat et aldanma kandırılma sakın.
    pazarda stella lar çok uygun gibi görünüyor ama boş araç. fiyatı da makulmuş gibi anlatılıyor. satamazsın daha sonra...
  • Düzenleme;
    Sayfa yapısı bozulduğu için



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Microsoft Edge -- 29 Mart 2011; 22:24:55 >
  • EmbBrs Çok sağol :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stilist07

    cambazlık olayım olmaz, olsada sanırım binde bir onu clio da yapar:) eşimde araç kullanmasını öğreneceği içim parçası ucuz biraz da göze hitap eden birşeylere bakıyorum ...klimalı hava yastıklı clio ilk tercihim ancak arabanın tam oturmuş bi piyasası yok , bakıyorsun aynı arabaya 10 000 i,steyende var 14 000 isteyende...araba temizse 1000 lira fark etsin tamam da 2000 model clio ya 14 000 isteyende var , tamam araba hoş bu paralara alınacak en iyi tercihlerden ama o kadarda değil.


    satayım hemen sana 168000, boyasız, değişensiz, klimalı, 1,4 RTA....:) helalinden 12 ver pazarlıksız hemen satışı vereyim bugün, bende gidip Seat Ibıza mı alayım :)))))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stilist07

    abs 2 hava yastığı klima 150 000 km de tüplü palio 1300-1600 cc demiş 1.6 motor ... bir yeri düzeltiyorum arka tampon değişmiş bel altı boyalı diyor ...kaportada değişen yokmuş..10 750 diyor ama 10 000 tl ye rahat düşer sanırım.


    selamlar,

    koç ve italyan ortaklığındaki Fiat 2011 sonu Palio üretimini durduracaklar, yerine başka bir model çıkartacaklar. tabi üretimi bitse bile 10 yıl parça temin etmek zorunda yani 2021 e kadar, fakat benim düşüncem şu ki, acaba ;
    1- ) 2011 de üretimi bitecek bir aracın bundan sonraki stoktaki parçaları (daha üretilmeyeceği için) pahalanabilir mi?
    2- ) 2.el piyasasında ""aaaaa palio artık üretilmeyecekmiş, alıp satmaya çalışmayalım elimizde patlayabilir"" mantığı yürür mü?

    akıllı paranoya hayat kurtarır arkadaşlar, o yüzden en kötüsünü düşünüp ona göre hareket etmek lazım derim ben...yine de karar sizin ben biraz şüpheciyim, açıkçası geçen sene bu yüzden palio almaktan vazgeçmiştim..




  • Clioların daha uzun süre parça üretilmesi şansı var tabi. Yeni üretilen clioların da mekanik aksamının aynı üretildiğini de göz önüne alırsak daha on yıl geriye sayımının bile başlaması için zaman var demektir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: profayhan

    madem clio yu satıp seat cordoba alacaksın kesinlikle sana tavsiyem stella alma. signo al. stella en donanımsız ve en boş olan modelidiri. bildiğin sıradan şahin kartal yanı. abs ve airbağ yok. signo modeli de o araçların en fulll olanıdır. dikkat et aldanma kandırılma sakın.
    pazarda stella lar çok uygun gibi görünüyor ama boş araç. fiyatı da makulmuş gibi anlatılıyor. satamazsın daha sonra...



    bu konuda çok haklısın ayhan, stella çok boş bir araç, ama iyi bir signo clionun yerini çok rahat alır, donanım olarak da tatmin edici özellikleri var, 2.eli durgun diyorlar ama neye istinaden öyle diyorlar bilmiyorum...ben ciddi ciddi signo araştırıyorum zaten, olmazsa da RXT ye geçiş yapıcam ama manuel ;)
  • bende cordoba araştırdım biraz parça servis olayı biraz pahalı wvogen opel gibi alman markalarıyla kafa kafaya.şimdi üste fazla para vermeden 2001 clio yu verip 2007 2008 logan alabilirim.kasa hariç clio sayılır diyo servis zaten. hem parça daha ucuz.bana mantıklı geldi.bi arkadaşta var kaputu kaldığımızda aşağı yukarı her parçada renault yazıyor.sizede mantıklı gelmiyormu?
  • Logan zaten yurt dışında renault adı altında satılıyor. İnternetten araştırdığınızda göreceksiniz ön panjur logosu bile renault.
  • 
Sayfa: önceki 374375376377378
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.