Şimdi Ara

Clio garip bir ilan gsr2 var mı yok mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar sahibinden bir ilanda aracın gsr2 olup olmadığını sordum bilmiyoruz dediler neyse YouTube da ise gsr2 clio şekinde arama yaptım ve iki tane bayi gezen videoya denk geldim neyse bir tanesinde yeni nesil direksiyon varsa gsr2 li diyor diğerinde ise yavaş yavaş bu direksiyona geçilecek diyor bir de büyük ekran muhabbeti var yani standart diye neyse çok garip bir ilana denk geldim direksiyon yeni ekran ufak ve ön park sensörü var espirit alphine de gsr2 li olanlar da ön sensör zaten standart yani gerçekten çok garip bir durum olayı anlayamadım ilan da bu https://www.sahibinden.com/s/XekjfoA8
    Şimdi bu araç da gsr2 var mı yok mu hee bir de içeride ki dijital kadran ufak
    Kardeşim de hiç şoförlük olmadığı için bir de İstanbul'da öğrenecek sürmesini gsr2 kesinlikle olsun diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nick0tin -- 15 Temmuz 2025; 4:40:9 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• sensör ve yazılım hataları ile boğuşmak istiyorsan gsr2 al

• Dostum merhaba, 2024 aralık çıkışlı clio şirket aracı kullanıyorum. Bütün paketlerde hayalet ekran standart, bu hayalet ekranın sol üst köşesinde normal yada eco yazıyorsa büyük harflerle o araçta gsr2 yok. Bunun dışında başka yöntem olarak sol klima menfezinin oradaki düğmelerde 2 adet buton varsa gsr2 yok, 3 adet buton varsa muhtemelen en soldaki buton daire içinde araç işaretidir onlarda gsr2 li araçlardır. Ayrıca şuan 35bin km oldu herhangi bir yazılım yada saçma hareketiyle karşılaşmadım aracın, gsr2 mutlaka acemi şöförlerin araçlarında bulunmalı diye düşünüyorum.

Clio garip bir ilan gsr2 var mı yok mu ?
    Örnek görsel, hem butonlar 2 adet hemde ekran sol üst köşede kocaman normal yazıyor. Bu araç 2024 model ama gsr2 yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak1st -- 15 Temmuz 2025; 9:47:14 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Francesco Bernoulli kullanıcısına yanıt
    Bununla ilgili hiç piyasada bir bilgi dolaşmıyor niye öyle dediniz zaten mecburiyetten alacağım şu an piyasada acemi bir kişinin öğrenebileceği fiyat performans en iyi araç Clio E bir de yarın öbür gün satma durumu var onda da piyasa arabası diğer bir seçenek Hyundai i20 saçma sapan paralara satıyorlar kafayı yemişler

• Nick0tin kullanıcısına yanıt
    2 arkadaşımda alpine var bomboş yolda çarpışma uyarısı verip gaz kesiyor arac duruyorken ön arka sensörler hatalı uyarı veriyor birde iki elle direksiyonu tuttuğu anda bile direksiyonu tutun uyarısı verip müzik dinletmiyor aracta o yüzden güvenlik paketi kapalı geziyorlar reno yazılım isini becerememis gsr paketinde

• Attığınız ilan gsr2 güncellemesinden önceki cliolardan. Esprit alpine donanım paketi olduğu için gsr2 ile gelen bazı opsiyonlar bu araçta olabilir. Yeni gelen GSR2 ile birlikte esprit alpine araçlarda dijital kadran daha gelişmiş ve infotainment ekranı daha büyük olarak geliyor diye biliyorum

• ilandaki araç gsr2 değil , kesin bilgi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Böyle bir otomobil yok mu?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • burak1st B kullanıcısına yanıt
    Hocam peki bu yedek anahtarları bunların sustalı mı oluyor anahtarsız giriş çalışma var ya şimdi bir arabaya bakmaya gittik yanlış hatırlamıyorsam çocuk dedi abi dedi şu an emin değilim dedi bakmam lazım dedi yedek anahtarı sustalıydı sanki
    Hani garibime gitti iyi ki anahtar kayboldu diyelim ilginç bir durum

• redwyne kullanıcısına yanıt
    Hocam peki bu yedek anahtarları bunların sustalı mı oluyor anahtarsız giriş çalışma var ya şimdi bir arabaya bakmaya gittik yanlış hatırlamıyorsam çocuk dedi abi dedi şu an emin değilim dedi bakmam lazım dedi yedek anahtarı sustalıydı sanki
    Hani garibime gitti iyi ki anahtar kayboldu diyelim ilginç bir durum veya şuan ben saçmalıyorum

• Nick0tin kullanıcısına yanıt
    Yok, yedek anahtarda kart şeklinde sustalı değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.