Şimdi Ara

clio aldım :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
3
Favori
4.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1-2 haftadır onu mu alsam bunu mu alsam o renk mi bu renk mi derken sonunda kararımı verdim ve clio 4 1.2 tce edc icon bulut grisi aldım , kaporasını bugün verdim. 10 Aralık gibi teslim alıcam. Hem kredi ödemesini 1 ay ötelemiş oldum hemde aralık ayında yapılabilecek bir indirim yada kredi faizindeki düşüşten yararlanabilicem.Yıllardır arabam var birazda arabasızlığın keyfini çıkarıcam benzine mazota para vermicem kaskosu trafiği cezası düşünmicem :)

Genellikle fransızlara soğuk bakıyorum fakat renault özellikle motor ve şanzıman seçeneği ile bu ön yargımı yıktı.

Yardımcı olan herkese teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun.

• Hayırlı olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güle güle kullan, hayırlı olsun. Bende Renault arabamı geçen pazartesi teslim etmiştim Toyota'ya ve yeniyi alacağım perşembe gününe kadar 3 gün arabasız durdum. Garip oluyor insan cebinde anahtar yok, eve gidiyorsun kapı da duran araba yok ama yenisinin geleceğini de biliyorsun ve o yüzden güzel oluyor.
    15 gün boyunca şimdi araba kollayıp yer arama derdi de yok sizin için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAD34

Güle güle kullan, hayırlı olsun. Bende Renault arabamı geçen pazartesi teslim etmiştim Toyota'ya ve yeniyi alacağım perşembe gününe kadar 3 gün arabasız durdum. Garip oluyor insan cebinde anahtar yok, eve gidiyorsun kapı da duran araba yok ama yenisinin geleceğini de biliyorsun ve o yüzden güzel oluyor.

dün arabamı sattığımdan beri cebimde anahtar yok bir garip oldum şirketten çıktım eve yürüyerek gittim :) Yenisinin gelecek olması tabi insanı heyecanlandırıyor.
    Birde istediğim renk olunca tam içime sindi yoksa bugün kırmızısını alıp kapıya koyacaktım.

• Renault' nun Aralık teslimleri Şubat'a sarkmış.

Nasıldı
    Hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonNn_

Renault' nun Aralık teslimleri Şubat'a sarkmış.

Nasıldı
    Hayırlı olsun.

:)) canları sağolsun bende almam
  • ne kadara anlaştınız ?
  • Nedir Fiyat? Opsiyon mevcut mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuLazz™

Nedir Fiyat? Opsiyon mevcut mu ?

50.800 TL opsiyon yok icon modelini aldım , ekstra olarak jant vs. almadım ,gelince geri görüş kamerası taktıracağım
  • Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanızı dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

quote:

50.800 TL opsiyon yok icon modelini aldım , ekstra olarak jant vs. almadım ,gelince geri görüş kamerası taktıracağım

Kredili mi peşin mi ustadım ? Sıfır Faiz Kullanımı mevcut mu?
  • Hayirli olsun

• Hayırlı olsun güle güle kaza bela olmadan binersin inşallah.
  • Hayırlı olsun

• quote:

quote:

quote:

renoda şuan 2 kampanya var Kredili almak istiyorum diyorsanız araç fiyatına 2000TL ekliyor ve 0 faiz 12bin 36 ay 36bin 12 ay gibi seçenekler oluyor. Bunlar uymuyorsa 0,79'dan faiz koyuyor.

nakit alıcam diyorsanız 2000TL düşüyor bu bedelin üstüne kredi kullanıcam diyorsanız 1,14'ten kredilendiriyor.Ben bu aracı 2 sene kullanacağımdan ötürü aradaki farkı 2 senede anca çıkarıyorum. O yüzden düşük peşinat vermek işime geldi.Geri kalanı da bakalım akbank 1,02'den kredi veriyor yada aralık ayında renault kampanya yaparsa ordan çekerim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

renoda şuan 2 kampanya var Kredili almak istiyorum diyorsanız araç fiyatına 2000TL ekliyor ve 0 faiz 12bin 36 ay 36bin 12 ay gibi seçenekler oluyor. Bunlar uymuyorsa 0,79'dan faiz koyuyor.

nakit alıcam diyorsanız 2000TL düşüyor bu bedelin üstüne kredi kullanıcam diyorsanız 1,14'ten kredilendiriyor.Ben bu aracı 2 sene kullanacağımdan ötürü aradaki farkı 2 senede anca çıkarıyorum. O yüzden düşük peşinat vermek işime geldi.Geri kalanı da bakalım akbank 1,02'den kredi veriyor yada aralık ayında renault kampanya yaparsa ordan çekerim.

Kredili kullanım sıfır faiz değil fiyat bence fena değil .

47.600 Oyak fiyatı aracın .

• quote:

Güle güle kullan, hayırlı olsun. Bende Renault arabamı geçen pazartesi teslim etmiştim Toyota'ya ve yeniyi alacağım perşembe gününe kadar 3 gün arabasız durdum. Garip oluyor insan cebinde anahtar yok, eve gidiyorsun kapı da duran araba yok ama yenisinin geleceğini de biliyorsun ve o yüzden güzel oluyor.

araç değiştirmem diyordunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arabasevdası

quote:

araç değiştirmem diyordunuz ?

Ama birden olu verdi.

• Hayırlı olsun. Ben bu aracı test ettim ve oldukça beğendim. Ben gt line paket test etmiştim tek sıkıntı tüketimi yüksek buldum. Benzer araç arasam fiesta 1.0 ecoboost powershift alırdım heralde.
     clio aldım :) clio aldım :) clio aldım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Hayırlı olsun. Ben bu aracı test ettim ve oldukça beğendim. Ben gt line paket test etmiştim tek sıkıntı tüketimi yüksek buldum. Benzer araç arasam fiesta 1.0 ecoboost powershift alırdım heralde.
     clio aldım :) clio aldım :) clio aldım :)

bende gtline test ettim , hatta gtline olsa alabilirdim ama bulamadım falan filan derken araba aramaktanda yoruldum son noktayı koydum.

ford ile görüştüm 50 bine 1.0 ecoboost titanium x paket beyaz renk fiyat verdiler. Arac clioya göre dar geldi.Sanırım hız sabitleyici yok , hız sınırlayıcı yazıyor ama sabitleyici yok , orjinal park sensörü yok , katlanır ayna yok.Kredi faizi 1.16

Bunlar ışığında clioya yöneldim

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.