Bildirim
CLİO ALDIM :)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hayirli olsun,
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: enpisagor
Hayirli olsun,
teşekkür ederim :)_____________________________ -
Güle güle kullanın. Aynı model motor ve donanımı kullanmıştım hoşumada gitmişti.
_____________________________ -
hayırlı olsun hocam _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
hayırlı olsun güle güle kullan en güzel kasalı clio benim için bu kasa.
ancak acilen farları temizlet sapsarı olmuş garibanlar
Hayırlı uğurlu olsun...
quote:
Orijinalden alıntı: erhankk
2003 model 1.2 hb clio aldım 15.000 bin tlye 95 binde daha. kafam puntodaydı ama bunu aldım sizce doğru tercihmi

Hayırlı olsun.+ 1.2 almanız ile hem yakıtta hem de vergiden iyi derecede sıyrılmış oldunuz
Bu arada dynamic ( 16 valf ) versiyonunu mu,aldınız ? LPG mevcut mu ? En merak ettiğim konu yakıt tüketimi,test edip bilgilendirme yaparsanız çok makbule geçer,bende seneye aracımı ( 98 clio 1 ilk kasa -1.4 rt ) yenilemeyi düşünüyorum._____________________________ Fakirlik ayıp değil,çalışmamak ayıptır.Marifet buradaki çoğu zengin züppe gibi hava atmak değil,insan olmaktır,insan...
-
Hayırlı olsun clionun en başarılı kasası bence _____________________________ -
Hayırlı olsun, klasik clio. _____________________________ 
"Sokak köpeklerine selam vermek, adam olmaya çeyrek var demektir." -
Anaaa benim arabadan
Fiyatı fena değil ben kendi aracımı 2006 1.2 HB 70bin kmde 17bine satamıyorum aylardır.
Çok tatlı araçtır motoru 1.6 araçlarla 50 km'ye kadar kafa kafaya kalkacak kadar iyidir.Ben benzinle kullanıyorum yaz kış 7 litre civarında yakıyor.
Hayırlı,uğurlu olsun güzel günlerde kullanın.Pasta-Cila ve far temizliği istiyor araç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klise Adam -- 10 Eylül 2012; 1:51:19 >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Bende quickshift olani vardi gayet memnundum sadece sarsintili vites gecisleri vardi, yakit olarakta gercekten az, zaten vergide avantajli, sadece biraz ufak gerci park kolay , tekrar gecmis olsun
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Çok severim. _____________________________
Honda is a Passion. -
Hayırlı olsun. _____________________________ 
-
hayırlı uğurlu olsun
1149 cc 75 ps güce sahip ve 170 km sürate sahiptir kendileri
_____________________________ Opel Vectra 1.9 CDTİDesign sütçü Edition
150 ps 320 nm 6 ileri Active Select -
Fiyat çok uygun.Güle güle kullanın
Orijinalden alıntı: arjen553
Çok tatlı araçtır motoru 1.6 araçlarla 50 km'ye kadar kafa kafaya kalkacak kadar iyidir.
hadi canım...
bende 1.6 corolla var 98 model, 1000 TL'sine iddiaya girer misin 50 km'ye kadar kafa kafaya yürüyebileceğine?
_____________________________ Ezop köleyken insafsız bir efendisi varmış. Bir gün ya kızdığından ya da efendi olmanın vahşi zevkini tatmak istediğinden Ezop'un kolunu tutup kıvırmaya başlamış. Ezop, sakin bir sesle kıracaksın demiş. Efendisi aldırmadan kıvırmaya devam etmiş, Ezop bir kez daha kıracaksın diye uyarmış. Biraz daha zorlayınca kolu çat diye kırılmış, Ezop acısına rağmen sükunetini hiç bozmadan kırdın demiş. Ampul epeydir toplumun kolunu kıvırıyor. Biz, Ezop kadar sakin olmayan bir sesle kıracaksın diyoruz. Ampul zorlamaya devam ediyor. Emin olun, toplumun kolu kırıldı mı, canı çok acır. O acıyı çekmeye çok yaklaşıyoruz. Ve elimizden geldiğince uyarmaya çabalıyoruz. Kıracaksın.TÜRK, TÜRKÇÜ, ATATÜRKÇÜ, IRKÇI -
quote:
Orijinalden alıntı: WapTRyphoon
quote:
Orijinalden alıntı: arjen553
Çok tatlı araçtır motoru 1.6 araçlarla 50 km'ye kadar kafa kafaya kalkacak kadar iyidir.
hadi canım...
bende 1.6 corolla var 98 model, 1000 TL'sine iddiaya girer misin 50 km'ye kadar kafa kafaya yürüyebileceğine?
Efsane kasayla diğer 1.6 araçlar bile kalkamıyorki.Clio nasıl kalksın
Benim denediğim 1.6 araçlar 2004 Megane,99 Astra ve 2010 Golf_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
hayırlı olsun.. kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.. _____________________________
Benzer içerikler
- mercedes b150
- honda civic 1.5 ex
- mazda 626 2.0
- skoda octavia 1.5 e-tec
- opel insignia 1.6 cdti
- en az yakan arabalar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler