Clio 5 65 hp mi toyota yaris 72 hp mi?




-
-
Abi affına sığınıyorum, nolur beni yanlış anlama ama lütfen 100 beygir altı araba alma. Bisiklete bin ama yine de alma.
Hayatımda yaptığım en büyük hatadır gidip 100 beygir altı araba almak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Clio alın ama 1.0 Tce alın. Sce ye bulaşmayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Modelli olsun ve 100 hp olsun dersen fiyat uçuyor. Modelli olsun istiyorum o yüzden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Atmosferik araç alacak olsam 1.4 i20 dışında araç bakmam. En azından 100bg 4 silindir titreme yok otomatiğinin piyasası iyi durumda bastın mı gider aracın kilosuna göre yeterli gücü var.
Clio 65hp motoru 0-100 ü 15 saniyede fln tamamlıyordur heralde tad kaçırır az yaksın diye alırsın araba gitsin diye daha çok yakarsın. Yariste aynısının laciverti kalite fln demişsinde b segmentte kalite aşşağı yukarı aynı titreyen atmosferik motor koyduktan sonra neyin kalitesine bakacağız ki...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İstanbul gibi yoğun trafikli biyerdeyseniz ve park sorununuz varsa bu tarz araçlar iş görür. Bakmayın 100hp altı araç almayın diyenlere. Tek kişi ya da en fazla iki kişi için yeterde artar bile. Ralliye katılacak halimiz yok. Çoğu insan İstanbul da dur kalk trafikte araç kullanıyor zaten. 8 sene 77 beygir LPG'li Palio kullandım. Neredeyse 30-35 şehir gezmişimdir.
4-5 kişi gittiğim 1-2 saatlik, 3-4 saatlik şehirlerde oldu. İki kişi artı bagaj olarak gittiğim çok şehirde oldu. Türkiye nin bir ucundan diğer ucuna da kaç kere gittim geldim. Eğer sakin sürüşü seven biriyseniz 100 HP altı araç alınır sürülür. Ben olsam bu iki seçenekten yaris i tercih ederdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 31 Aralık 2023; 22:10:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Genelde sakin kullanıyorum. Senede bir kez uzun yol yaparım. Hep şehir içi. Hem yakıt tasarrufu hemde park sorunu için kolaylık olur. Eskişehir trafiği İstanbulu aratmıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yokmu o paraya 1.4 i20 yada 1.4 egea
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yanlış anlamayın ama atmosferik 65hp araca bineceğinize arabaya binmeyin daha iyi. En azından 90 hp olsun. Daha önce 65 hp araca bindim, Allah düşmanımın başına vermesin.
-
Egea var 2023 model
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Clio ve yaris’e bu motorlar yetiyor. 65 hp clio ile uçarak erzincana gittim geldim ben. Hacminden dolayı clio’u seçerdim ben. Yaris fazla dar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
E tamam ne güzel işte, bence egea alın. Bende 1 yıldır kullanıyorum f/p olarak Türkiyede en mantıklı araç.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
65 hp Clio yu sırf gitmediği için satmıştı bir yakınım. Atmosferik alacaksanız 100hp den düşük almayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Clio tabii ki, yaris nedir ya.
Yunanistan’da sirtaki masalarında ara ara görüştüğümüz bi arkadaşım kızına sıfır yaris almış, atinayı bilen bilir, şehiriçi yokuşlarda bile çekmiyormuş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bütçe nedir hocam? Biraz çıkaranı 2020 sonrasi İ20 1,4 oneririm bende
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tavsiyem Opel Corsa
1.2 75hp ile daha mantıklı, yakıtı az, MTV si düşük üstelik donanım olarak da clio,i20 ve yaristen çok daha iyi şimdiki insanlar artık arka taraftaki camların çevirmeli olmasını alay konusu yapıyor , 85 model Broadway ile aynı olduklarından.
Şöyle bir baktım da elegance olanlara çıkabilirseniz teknoloji olarak daha iyi
https://www.sahibinden.com/opel-corsa?a5_min=2020&a4_max=20000&sorting=price_asc
-
750 bütçe var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2004 modelinin 1.0 motorlusunu kullanmıştım. Ş.içi yokuşlarda gayet iyiydi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
65 hp nedir ya, polo al
750k bütçeye 65-70 hp araç alınmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matrixx7 -- 1 Ocak 2024; 13:18:39 > -
Yeni her zaman yenidir daha iyidir clio derim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- evde akü şarj etme
- tüvtürk çalışan yorumları
- otomatik arabada frene basınca ses gelmesi
- yoğun trafikte dur kalk nasıl yapılır
- adalet bakanlığı sticker
- kia sportage 2025
- 8 yerli otomobil
- en çok tutulan suv araçlar
- habaş otomotiv
- yamaha elektrikli bisiklet
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X