Şimdi Ara

clio 4 için ekranlı teyp tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • uygun fiyatlı iş görür ürün tavsiyelerinizi alabilirim. Bir de merak ettiğim şey, ekran takılacaksa teyp çerçevesi de değişmek zorunda mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfkli -- 22 Ekim 2020; 13:2:17 >

Clio 4 için Ekranlı Teyp Tavsiyesi: Multimedya Deneyimini Yükselt

Renault Clio 4 aracın için modern ve kullanışlı bir ekranlı teyp mi arıyorsun? İşte seçiminizi kolaylaştıracak bazı öneriler:

• Pioneer AVH-A215BT: Apple CarPlay ve Android Auto desteği sunan bu teyp, akıllı telefonunu aracın bilgi-eğlence sistemine sorunsuz bir şekilde entegre eder.
    • Kenwood DMX7017BTS: Dahili GPS ve DAB+ radyo desteği ile bu teyp, yolculuklarını daha keyifli hale getirir.
    • Alpine ILX-702D: Yüksek çözünürlüklü 7 inç ekranı ve ses kalitesiyle öne çıkan bu teyp, sürüş deneyimini iyileştirir.

Clio Joy Ekran Taktirma:

Clio Joy modelin yoksa endişelenme. Ekranlı bir teyp taktırarak aracının multimedya özelliklerini geliştirebilirsin. Yetkili bir servise veya profesyonel bir montajcıya danışarak Clio 4'üne uygun ekranlı bir teyp taktırabilirsin.

Clio 4 Ekran Seçenekleri:

Clio 4 için çeşitli ekran boyutları ve özellikleri mevcuttur. İhtiyaçlarına en uygun olanı seçmek için farklı seçenekleri araştırmanı öneririz. Tek dokunmatik, çift dokunmatik ve hatta gezinme sistemli ekranlar arasından seçim yapabilirsin.

Araç içi eğlence ve navigasyon deneyimini yükseltmek için Clio 4'ün için güvenilir ve kaliteli bir ekranlı teyp seçerek sürüş keyfini artır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • çerçeve değişmek zorunda. ama ben android ekran tavsiye etmem. bir tanıdığımda deneme şansım oldu, arabayı alırken serviste taktırmış. çok yavaş, kontak kapalıyken çalışmıyor, yoldan insanı çok koparıyor en ufak iş için bile uzun süre ekrana bakmak gerekiyor, radyo çekim kuvveti daha düşük.

bende orjinal joy teybi var. çok kullanışlı. 2 usb girişi var. hiç bakmadan istediğini yapabiliyorsun. telefonu bağlayıp yol bilgisayarı verilerini görebiliyorsun, sesli komut ve arama da kullanılıyor. iyi ki 7500 lira verip taktırmamışım araba alırken dedim deneyince.

imkan varsa orjinal ekran tavsiye ederim.

edit: bir de büyük şehirlerde hırsızlığı çok oluyor. kelebek camını kırıp çalıyorlar ekran ve çerçeveyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psyduck17 -- 22 Ekim 2020; 12:17:25 >
  • orijinal ekranları bana pahalı geliyor hocam. Aslında dikkat dağıtma olayı benim de kafamı karıştırıyor ama çok fazla radyoyla ekranla uğraşan biri değilim görüntüsü güzel olduğu için taktırmak istiyorum

bence android olanların yararından çok zararı var. denemeden alıp da pişman olmayın derim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Confather kullanıcısına yanıt

yukardaki mesajımda da bildirdim. yoldan çok koparıyor. cliolarda araba çalışmıyorken çalışmıyor. çünkü kontak açık bırakma gibi bir ihtimal yok. kartlı sistem olduğu için bir süre sonra otomatik kontak kapanıp teyp kapanıyor. ekranlı teybe karşı değilim de, androidlerin sağlıklı çalıştığını düşünmüyorum.

https://tr.banggood.com/IMars-7-Inch-2-Din-for-Android-8_0-Car-Stereo-Radio-MP5-Player-2_5D-Screen-GPS-WIFI-bluetooth-FM-with-Rear-Camera-p-1411488.html?akmClientCountry=TR&rmmds=myorder&cur_warehouse=CN

Şu cihazdan vardı bende, gps, navigasyon, bluetoot, geri görüş kamerası ve android 9.1 mevcuttu.

Her türlü işimi görüyordu, özellikle geri görüş ve bluetoot özellkleri çok iyidi.

İlerleyen zamanlarda mevcut aracıma da takmayı planlıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf 7 için Akü tavsiyesi.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aslında beni buna iten şey biraz da şuanki teypteki bluetooth özelliğini önceden kullanabiliyordum ama şuan telefondan arattığımda teyp çıkmıyor, joylardaki orijinal teyp yok başka bir teyip taktırmış benden öncekiler. Youtube'dan falan şarkı açıp dinleyebiliyordum ama şuan radyoya mahkum, ya da flash belleğe şarkı atacaksın ama onlardan da sıkılır bir süre sonra insan. Olmazsa başka normal bir teyp alır takarım, multimedyayla birlikte çerçeve de değişecekse bir ton masraf. Zaten çerçeve multimedyalardan daha pahalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfkli -- 22 Ekim 2020; 12:36:43 >

çerçeve multimedyaya bütünleşik olarak satılıyor. başka teyp varsa bir şey diyemem de, orijinal teybi baya kullanışlı.

clio 4 için ekranlı teyp tavsiyesi
  • yukarıdaki arkadaşın attığı linkteki gibi bir ekran alırsak onunla birlikte çerçeve yok ama. Çerçeve ayrı olarak satılıyor fiyatları da baya bir yüksek ve multimedyayla birbirine uyacak mı bir de o var , baya bir uğraştıracak gibi, normal düzgün bir teyp alıp devam etmek en iyisi galiba

tahminimce sizdeki makyajsız kasa clio 4. teybi ince. ona bunları takmak çok uğraştırır. buna uygun çerçeve bulmak imkansız gibi bir şey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

hala var in dash teyp olarak geçer. bence bluetooth olan ekransız bir teyp alın en ucuz ve etkili öyle çözersiniz.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.