Şimdi Ara

Clio 3 2011 extrem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar 

    Arkadaşlar 1 çocuğum var. İlk aracım olacak malum araç fiyatlarının yüksekliğinde clio 3 2011 model bir araç alınırmı? 
    Kronik sorunu nelerdir? Yol tutuş fren mesafesi güvenlik icin neler dersiniz? Benzinli lpg taktırmaya değermi? Yıllık En fazla 10000 km yaparım. 

    Mesela aşağıdaki araçhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-ilk-sahibinden-kazasiz-bakimli-clio-3-604762863/detay



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur8237 -- 15 Ekim 2018; 8:10:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Temiz 2009-2010 İ20 alırsanız çok daha memnun kalacağınızı düşünüyorum.
  • Aynı araca(2011 model 1,5 dci 85 bg Grandtour extreme) sahibim, benzinli motorları da, dizel motorlarıda kesinlikle sorunsuzdur. Benzinli motorlar 1,2 olduğu için performans beklemeyeceksiniz, yakıt tüketimi makuldür, LPG ye tam uyumludur, ama imkanınız varsa dizel almanızı şiddetle tavsiye ederim. Kronik tek sıkıntıları ön cam altında bulunan su tahliye ızgaralarının ara sıra basit bir şekilde temizlenmesi gerekir, ihmal edilirde hiç temizlenmezse, yağmurlarda burada su birikip, silecek motorunu yakabiliyor, çok basit bir temizlenme yöntemi var başka hiç bir kronik arızası yoktur.
  • 1.2 benzinli modelini sıfır alıp 5 sene kullandım, ₺efennili'nin dediği gibi her bakımda özellikle servise belirtip su giderlerini temizlettirdim, başka kronik sorununu duymadım ve bu süre boyunca araçtan çok memnun kaldım. 2011 extreme modellerinde aynalar manueldir, sonrasında elektriklidir. mümkünse night&day donanım tavsiye ederim. yılda 10bin km için dizele gerek yok.
    1. senesinden sonra klima açıldığı zaman 1500lü devirlerde bazen ses yapıyordu, servise gösterdim ama çözemediler. çok rahatsız edici değildi 4 sene de öyle kullandım bir problem olmadı. performans takıntınız yok ise şehir içinde çok kullanışlıdır, yakıtı iyidir, diz mesafesi clio4 ten daha iyidir içi daha ferahtır. 90-100km/sa üzerine çıkınca biraz sesli çalışmaya başlar motoru, ama ışıklarda durduğunuzda araba çalışıyormu çalışmıyormu anlamazsınız bile.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.