Şimdi Ara

clio 1.4 rxt 2001 model nasıl sizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
1
Favori
4.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar vereceğim linkteki arabayı gözümüze kestirdik ama sizinde yorumlarınız önemli bu araca ne dersiniz alalım mı?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-temiz-aracmi-ariyosunuz-69972354/detay

• fiyatlara çok hakim olduğum söylenemez. ancak daha bugün oto pazarına gittim ve dizel 2004 2005 hatta 2006 clioların fiyatlarına eşdeğer gibi geldi bu aracın fiyatı...

yinede piyasayı daha iyi bilen arkadaşların yorumlarınıda beklemeli tabiki.
  • Yazdıkları dışında gizlenmiş bir problemi yoksa araba güzel.LPG taktırınca çok daha ekonomik olur 1.4 motorun avantajı 98 beygirin gücü.

Piyasa uçmuş durumda arabanın asıl ederi 12000-13500 aralığında bu fiyatlara indirebilirseniz bence alınır.
  • alinabilir.
  • yorum yazan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yarimpower

Yazdıkları dışında gizlenmiş bir problemi yoksa araba güzel.LPG taktırınca çok daha ekonomik olur 1.4 motorun avantajı 98 beygirin gücü.

Piyasa uçmuş durumda arabanın asıl ederi 12000-13500 aralığında bu fiyatlara indirebilirseniz bence alınır.

aynı araçtan bende de var. zannetmem 12-13.5 rxt vereceklerini rta olanlara bu fiyat diyorlar. amacım kafa karıştırmak değil bunu belirteyim. lpg ile ekonomik olur. ben 26 litre ile yaklaşık 320-330 km yol alıyorum. atiker sıralı sistem takılı.
  • 12 bucuk 13 liraya alırsan tadndan yenmez ama BANA kalırsa daha fazla da verilmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Araçta lpg bile yok bu fiyatta sixteen sene satamaz en fazla ederi 12.500...
  • Personelim, 99 model ve 110.000'deki 1.6 16v Lpg'siz darbesiz Clio hb aracına 14.000 istiyor, yer Mersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok para 12.500 13 den fazla etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Personelim, 99 model ve 110.000'deki 1.6 16v Lpg'siz darbesiz Clio hb aracına 14.000 istiyor, yer Mersin.

Satıcılar uçmuş resmen aynı segmentte Fiat Palio 1.2 Lpg'siz 2004 Model 34.500 Km'de klimalı aracımıza 15 bin TL istiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aboalpervet

quote:

Personelim, 99 model ve 110.000'deki 1.6 16v Lpg'siz darbesiz Clio hb aracına 14.000 istiyor, yer Mersin.

Satıcılar uçmuş resmen aynı segmentte Fiat Palio 1.2 Lpg'siz 2004 Model 34.500 Km'de klimalı aracımıza 15 bin TL istiyoruz.

Doğrudur, uçuyorlar. Ama gerek motor, gerek güvenlik, gerekse donanım bakımından Clio'yu yeğlerdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Doğrudur, uçuyorlar. Ama gerek motor, gerek güvenlik, gerekse donanım bakımından Clio'yu yeğlerdim.

Tercih meselesi tabi yalnız segment açısından aynı klasmanda bulundugu için bu örneği vardım yani bir Palio ile Cilo arasından dağlar kadar da fark yok,bir Mercedes,BMW vs kıyasla değil tabiki.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tercih meselesi tabi yalnız segment açısından aynı klasmanda bulundugu için bu örneği vardım yani bir Palio ile Cilo arasından dağlar kadar da fark yok,bir Mercedes,BMW vs kıyasla değil tabiki.

Elbette bariz farklar yok; aşağı yukarı aynı kalitede. Fakat Clio'nun küresel anlamda satışı ve en azından euroNCAP'te önümüzü görmeyi sağlayan değerleri, daha güçlü bir motoru ve daha yüksek donanımı bir adım öne çıkarmakta. Bu arada, meslektaşız sanırım (:

• palio ile clio nun daglar ovalar kadar farkı var.

yol tutuş
    yakıt farkı
    performans farkı
    konfor
    güvenlik
    kalite
    özellik
    2ci el satılabilirlik

palioda daha karter koruması ile benzin depo koruması yok hacı sen neyin bahsindesin... millet altını vurup deposuna sakız yapıstırıyor.
  • aynı fiyata bir üst kasası varken, asla alınmaz bu araba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Life Eternal

aynı fiyata bir üst kasası varken, asla alınmaz bu araba

+1

Yeni kasasını aynı fiyata alabilirsiniz.
  • Üst kasasını az önce sattım, bundan önceki aracımda ilandaki araçtandı.

Donanım ve performans olarak haika bir araç. Sunroofu en büyük sorun, çalışıyorsa alınabilir ama çalışmıyorsa 500 tl gibi bir rakam tamiri ve herkes yapamıyor bilginiz olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: sienaumut

Üst kasasını az önce sattım, bundan önceki aracımda ilandaki araçtandı.

Donanım ve performans olarak haika bir araç. Sunroofu en büyük sorun, çalışıyorsa alınabilir ama çalışmıyorsa 500 tl gibi bir rakam tamiri ve herkes yapamıyor bilginiz olsun

sanruf arızalı 13850ye aldık sayılır. Siz kaça satmıştınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: teslaxxx

quote:

Orijinalden alıntı: sienaumut

Üst kasasını az önce sattım, bundan önceki aracımda ilandaki araçtandı.

sanruf arızalı 13850ye aldık sayılır. Siz kaça satmıştınız?

hayırlı olsun.
    ''clio II sahipleri'' bölümüne beklerizz sizi.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.