Şimdi Ara

Class of ’09 (2023) | FX & Hulu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Class of ’09 (2023) | FX & Hulu

    FX, 8 bölümlük suç, drama, gerilim dizisi Class of ’09’ın fragmanını yayımladı.


    Dizinin ilk 2 bölümü 10 Mayıs’ta Hulu’da yayımlanacak. Kalan 6 bölüm haftalık olarak ekranlara gelecek. Class of ’09, Latin Amerika’da Star+ ve diğer ülkelerde Star bayrağı altında Disney+’ta yayımlanacak.


    Class of ’09, ABD ceza adaleti sistemi yapay zeka tarafından değiştirilirken muazzam değişikliklerle boğuşan, zamanın üç farklı noktasında geçen bir FBI ajanı sınıfını takip eden bir gerilim dizisi.


    Dizi, 2009 yılında Quantico’dan mezun olan ve ortak bir arkadaşlarının ölümünün ardından yeniden bir araya gelen bir grup FBI ajanı etrafında dönüyor. On yıllara yayılan ve iç içe geçmiş zaman çizelgelerinde anlatılan dizi, adaletin, insanlığın doğasını ve nihayetinde hayatlarımızı ve mirasımızı tanımlayan yaptığımız seçimleri inceliyor.


    Brian Tyree Henry (Atlanta), şimdiye kadar büroya katılan en alışılmışın dışında ajanlardan biri olan Tayo MichaelsKate Mara (A Teacher), tüm zamanların en başarılı gizli ajanlarından biri olan Ashley Poet karakterini canlandırıyor.


    Sepideh Moafi (“Hour”), Brian J. Smith (“Lennix”), Jon Jon Briones (“Gabriel”), Brooke Smith (“Drew”), Jake McDorman (“Murphy”), Rosalind Eleazar (“Vivienne”), Raúl Castillo (Amos), Isaiah Stratton (“Evans”), Phil Armijo (Riviera), kadroda yer alan isimler.

    Class Of ’09, The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story, London Spy ve MotherFatherSon gibi dizilerin yazarı ve yaratıcısı olan Tom Rob Smith tarafından yaratıldı. Nina Jacobson, Brad Simpson, Zanne Devine, Jessica Levin ve Joe Robert Cole, Smith ile birlikte dizinin yönetici yapımcıları. FX Productions dizinin yapımcısı.


    Class of ’09 (2023) | FX & HuluFX Networksyoutube
    FX’s Class of ’09, starring Brian Tyree Henry and Kate Mara. Watch the OFFICIAL TRAILER now. Streaming 5.10. Only on Hulu. Subscribe now for more Class of ’09 clips: http://bit.ly/SubscribeFX | Visit Official Site https://fx.tv/classof09 FX’s Class of ’09 follows a class of FBI agents set in three distinct points in time who grapple with immense changes as the U.S. criminal justice system is altered by artificial intelligence. Spanning multiple decades and told across interweaving timelines, the series examines the nature of justice, humanity and the choices we make that ultimately define our lives and legacy. See more of Class of ’09 on our official site: https://www.fxnetworks.com/shows/class-of-09 Like FX on Facebook: http://bit.ly/FXNetworksFacebook Follow FX on Twitter: http://bit.ly/FXNetworksTW Follow FX on Instagram: http://bit.ly/FXNetworksInstagram Class of '09 Official Trailer | Brian Tyree Henry, Kate Mara | FX https://www.youtube.com/user/FXNetworks
    https://www.youtube.com/watch?v=Xh3JIflUYjk









  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.