Şimdi Ara

Clash for dawn [Ana konu] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
22.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • S.a arkadaşlar .
    Oyundaki en buyuk amaç öncelikle lv atlamak ve turuncu ekipmanlar elde edebilmektir. Turuncu ekipmanlar mor ekipmana nazaran oldukça daha iyi ve güçlüdür . Edindiğiniz ekipmanlari güçlendirmek için tabiki Demirci den + basacaksiniz ve en büyük etken olan taşları basacaksiniz. Bastığınız taşların seviyesini en kisa surede yükseltmeye çalışalım . Oyunun güzel yönlerinden birisi de paralı askerlerdir . Paralı askerler sizin sadece sg puanınızi yükseltir . Avatarinizin damage vuruşu yahut defaNSına herhangi bi etkide bulunmaz arenada ve sola zindanlarda büyük ölçüde işinize yarar . Gelelim en kullanışlı karakter hangisidir sorusuna . Ya da Pvp savaşlarda hangisiyle daha başarılı olurum . Arkadaşla öncelikle sunun bilincine varalım . Oyuna kim para yatiyoruyor ise oyunda kral odur . Normal kullanıcılar ele alınırsa savaşçı olmanızı kesinlikle tavsiye etmiyorum . Savaşçı güzel kasilir lakin Pvp savaşında üst düzey itemler kullanması gerekir oldukça emek isteyen bi avatardir yeterli emeği verebilirseniz durdurulması oldukça güç olur . Şaman karakteri gizli bi Panzehir gibidir her pVP savaşlarında oldukça büyük role sahiptirler aynı lonca sinda olan arkadaşlarına mükemmel yardım eder . Pvp savaşında saman olmazsa olmaz .. büyücüyu ele alırsak buz sikilini kullanan buyucunun 1 adım önde olduğunu görebiliyoruz lakin aynı seviyede ve aynı itemlere sahip atesci ve buzcu buyuculerin Pvp de karşılaştığı sırada ates sikilini kullanan buyucunun rakibini malup ettiği görülmüş bi gerçektir . Okçu olmak isteyen arkadaslara tavsiyem ise uzaktan nisan alan okcuyu tercih etmeyin . Evet uzaktan düşmanına zarar verebiliyor lakin oldukça zayıf vuruyor . Diyelim ki oyunu arkadaşınız la oynuyorsunuz herhangi bi npc nin yanına gidiyorsunuz fakat birbirinizi goremiyosunuz? ?? Oyunda serverler bulunmaktadır arkadaşlar "oyun seçenekleri-sunucu" ya giderek hangi server de oynadığınızi görebilirsiniz . . . Herhangi bi sorunuz varsa bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Voldemorde248 V kullanıcısına yanıt
    Hocam ben hemen bir soru yapıştırayım :) Tüm karakterlerin canları eşit mi ? Onun dışında ben bir şeyi anlamadım buzcu pvp de diğer karakterlere karşı ateşe nazaran daha üstün olabilir ama ateş vs buzda mı sadece ateşci üstün ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkness57 -- 12 Aralık 2015; 9:44:00 >
  • Konuyu tekrar hortlatıyorum.

    Oyunun neredeyse %70'i okçu. Sakın savaşçı olmayın bir işe yaramıyor adamlar uzaktan hallediyor direk. Oyun çok adaletsiz geldi bana ama halen oynuyorum.
  • Abi oyun süper ya. 32 lwl ve bırakamıyorum.
  • Abi oyun süper ya. 32 lwl'ım ve bırakamıyorum.
  • ya ilk başlarda çok sorun olsa da şuan mükemmel ötesi bir oyun . 42 lwl.
  • serdarbal21 S kullanıcısına yanıt
    Hocam klan kurmak isterseniz beklerim. Süper bir oyun bırakamıyorum oynamayı
  • https://www.youtube.com/watch?v=Hs8ERm0gbu4

    merlin baba da oyunu güzel bir şekilde anlatıyor. Haberiniz olsun :D çok güzel oyun la
  • https://www.youtube.com/watch?v=mzyDL3owOz8 zeonnn ilk bakış açısı ve oyunun güzelliği ön planda... :D
  • En iyi karakter diye bisey yok, hepsinin skilleri farkli yerlerde on planda, kasilinca hepsi iyi, bi arkadas savasciyi secmeyin demis ama iyi kasilmis bi savasci 5-6 kisi arasina dönme skill'i ile girdiginde hepsini indirir. Okcu ise ilk yere dusurup adamin kalkacagi yere mayini koyup kacarsa oda direk indirir. Buzcu en iyi demissiniz evet donduru iyidir ama hasari azdir tek yeme ihtimali bile vardir. Ve buzcunu 75 te acilan skill i bence hicbir ise yaramamaktadir. Dedigim gibi hepsinin ozelligi farkli suan oyunlarda benim oynadigim serverde dahil en cok ihtiyac olan, ozelliklede birlik savaslarinda ihtiyac olan şamandır. Hicbirinizin soz etmedigi yargic bile kasilinca ölümüne kritik vurarak geleni indirir bizzat şahit oldum ben. Bu arada sizlerin birbirinizi ekleyebilmeniz icin ayni sunucuda (serverde) olmaniz lazim. Herkese kolay gelsin, iyi oyunlar.
    Dipnot: Ben ates fisildayanim ama lazim oldugunda 2 dk da buza gecip isimi gorup tekrar atese donuyorum tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mor tp görevini yapabilen var mı? Mor tp parşömeni kullanıyorum artmıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, ben de 54 lewelim. Ateş fısıldayan oynuyorum. 3 para askerim var. cehennem ateşi baronu(+9), Kar Fırtınası Sande(+9) ve Zombi Niven(+9).

    Gelelim soruma;

    1) Millet hep S (mor renkli) paralı askerleri SS(Altın sarısı) askerlere çeviriyorlar. Bu dönüşüm nasıl yapılıyor?
    2) Karakter kasması gerçekten çok zor, özellikle 50 den sonra çok fena zorlaştı. Kasmak için nasıl bir yol önerirsiniz?
  • Mükemmel bir oyun, bu oyunu oynamaktan hiç bir şeye vakit bulamıyorum.
  • Ya mükemmel bir oyun. Bir dh klanı kurmanın vakti geldi bence!
  • Whatsapp grubu kuralim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süper fikir +12313
  • 45 oldum. Gorevler bitti. Ayrica gun boyu exp kasilmiyor. Ne yapacagim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sorularıma cevap verebilcek olan var mı? exp kasma neyse de şu paralı asker muhabbeti önemli. :(
  • Kardesim ben 75lvl bi ates buyucusuyum istedigini sorabilirsin. Simdi gelelim asil mevzuya mor parali asker nasil turuncu oluyor onu sordugunu varsayiyorum. Parali askerinin uzerine tikladiginda evrimlestirme diye bi sey cikacak iste onu 15 defa yapinca o asker turuncu oluyor. Onu nasil yapacagim diyorsan. Hangi askeri turuncu yapacaksan ondan bi tane daha bulacaksin yani ornegin hayalet roline evrimlestirmek icin bir tane daha hayalet roline olmasi lazim. Bu arada cehennem baronu gelistirmeyi birak sen ates bugucususun, baronda oyle 2 tane ates buyucusu kasmaya gerek yok. Hayalet roline yada nina gelistir fiziks hasara ihtiyacin olacak ileride.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.