Şimdi Ara

Clan hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler clani kurduktan sonra en ust seviyeye cikarabilmek icin-sembol falan isilion basmak icin yani en ust seviye neyse royal mi a1 mi artik bilmiyrm yapmak icin en basindan itibaren(500 k ile kurduktan sonra yani) ne yapmm gerekiyor. aciklayici ve anlasilir bicimde aciklarsaniz sevinrm
    yorumlar icin tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

kseltme isini falan nasil yapicam hani.clan 5 grade de baslior ya

Not: Eğer link vermek yasak ise birisi alıntı falan yapsın linki kaldırayım.
    Be Here Now
  • en üst seviye Royal 1'dir. Eğer ki, sadece para ile pelerin alıp boyatmazsan, 8.192k np bağışı gerekiyor Royal 1 olabilmek için. [ para ile uzun pelerin alamazsın.] Grade yakmak serverdan servera değişir ben Cypher'da oynuyorum şu an Royal 1 + 3.2m bağış gerekiyor.

AMD Ryzen İşlemci Kullananlar Kulübü

AMD Ryzen 9 3950X @4.7Ghz / Asus x570 TUF / Corsair Vengeance LED 4x16GB 3200Mhz CL16 / PNY Tesla P100 AI GPU / Nvidia Titan Volta / EVGA 750W P2 80+ Platinum / Corsair 400C / Corsair H115i / Corsair ML140 x4 / Corsair RapidFire RGB / Corsair M65 Pro RGB / Corsair Void USB RGB / Corsair MM300 Medium / ASUS VG248QE 144Hz / Samsung Evo 970 1TB / Samsung Evo 840 120GB x2 / WD Green 1TB
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Royal clan hakkında
    14 yıl önce açıldı
    [BFTURK] Clan Tanıtım Konusu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.