Merhaba aralarında 1m tl fiyat farkı var ama ben bu iki araç arasındayım. Açıkçası o kadar ekstra fark verilir mi bundan emin değilim. 2 araca da bindim, deneyimledim. Bmw nin malzeme kalitesi daha iyi ama bence cla daha şık bir araç. Küçük ve kompakt olması da hoşuma gidiyor. sıfır alacağım. Yorumlarınızı bekliyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
CLA 2025 Benzin mi BMW 320 2025 mi

-
-
Bmwyle cla arasında fark göremiyorum diyorsanız BMW almayın. Sürüş kalitesi olarak iki aracın arasında dağlar var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sürüş kalitesinde fark var evet ama 1m tl ek ücrete değer mi? Ve mercedesin premium algısı, hissiyatı var. Daha şık hem dışı hem içi
Bütün toplam şasi dinamiklerinde büyük fark var. Var da bunu anlar mısınız? veya bunu anlayacak bir sürüş ortamınız olacak mı. Asıl soru bu.
Malzeme kalitesindeki farkı anlarsınız mesela. 320i'nin içi CLA kadar Ankara pavyon geceleri değil, ışıl ışıl değil ama kalite ve işçilik olarak bariz daha iyi.
Ben şehir içinde bile kullansam direkt 320i alırım, iyi otomobil seviyorum çünkü lamı cimi yok. Ama sizin içiniz daha çok ısındıysa CLA'ya o da olur. İçinizde kalacağına alın gitsin, sonra satar 320i'de alırsınız.
-
Teşekkürler yorum için hocam.
Ağırlıklı şehri içi yoğun trafikte kullanılacak bir araç. Uzun yol fazla yapan birisi değilim.
Motoru, sürüş dinamikleri 320 daha iyi bunu hissettim ama dediğin gibi şehir içinde ne kadar önemi var bilmiyorum. Bir süre bunu kullanıp sonra bmw ye geçmek en iyisi gibi.
Ama aklımdaki temel soru hala +1m tl ye değer mi? Çünkü bütçemi zorlayıp almaya çalışabilirim. Bmw biraz yüksek fiyatlanmış gibi hissettirdi bana.
Her iki araca da ısındık açıkçası.
Niye soruyorsun o zaman? Hem 1 milyona takılmışsın, hem de cla daha şık ve preminyum diyorsun. Go for it!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşımızın aslında fikri belli, yanına destekçi arıyor :)
Bir kere sınıfları farklı araçların.. CLA'nın karşına 2 serisi grand coupe yi koymak lazım.. O zaman belki CLA üstün gelebilir.
Ama 320i ile CLA karşılaştırmasını hele forumda yaparsan kimse CLA demez zaten..
Benim anladığım kadarı tercih sadece premium sınıf olması açısından yapılıyor. Araç dinamiklerinin bir etkisi yok hatta belki donanımın da etkisi yok. Zira 320, CLA'dan daha dolu bir araç olması lazım.
Yalnız yukarıda CLA için Mercedes'in premium algısı demiş ama 320 daha fazla premium algısı yaratan bir araçtır.
Kısacası dostum sana destek olamıyoruz :) Tasarımın göreceli olduğunu da düşünürsek hiç bir kulvarda CLA üstün gelemez.
-
3 milyona a3 varken ikiside değil bence
Bi ara fiyatları yakındı, 3 serisi ciddi zamlandı. Cla kasa değişti, 3 serisi seneye muhtemelen kasa değişecek, bende yeni 3 serisi bekleyen tayfadayım. Sıçıp sıvazlamazsa bmw tasarımda muhtemelen 520i deki hybrid motoru koyar ve yazalımsız 320i lerde bulunan alt devirlerdeki cansızlıkta biter, pek handikapı kalmaz alırız.
Konunun asıl cevabına gelirsek 320i ile cla anca dıştan güzel mi değil mi diye kıyaslanabilir, aksi takdirde adamı döverler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
c serisi bile 3 serisinin yanında ufak tefek kalıyor. ama bu benim için sorun değil diyorsun, o zaman cla alabilirsin tabii, kişisel zevk bu. ben c serisi ve 3 serisi arasında bile 3 serisini seçerdim. cla hiç düşünmeyeceğim bir araç şahsen. arkadaşım aldı, çok bayılıyordu, 6 ay sonra sattı küçük geldi. öyle bir araç cla.
-
BMW 3 serisi sadece CLA'dan değil C Serisinden de üstün ikisi kesinlikle kıyaslanamaz hocam
En Beğenilen Yanıtlar

Bmwyle cla arasında fark göremiyorum diyorsanız BMW almayın. Sürüş kalitesi olarak iki aracın arasında dağlar var.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X