Şimdi Ara

Civizilation 5 Çalışmayı Durdurdu!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Civilization 5 brave new world yükledim geçen gün ve hala oynayamadım oyunu çünkü çalışmayı durdurdu hatası alıyorum. Oyuna giriş(loading) ekranında çalışmayı durdurdu hatası alıp oyunu kapatıyor. Nasıl düzeltebilirim? Şimdiden herkese teşekkürler.

Bu arada pc windows 7

• evet aynı hatayı ben de alıyorum.Sistem özellikleri uyuyor. Her şey uyuyor. Kardeşim pcde çalışıyor benim pcde bu hatayı verip atıyor.Ne ki bunun sebebi?
  • DirectX 9 ile oynamayı dene.
  • denedim yine aynıydı sonuç
  • directx denedim,ekran kartı sürümünü güncelledim her şeyi yaptım ama yine atıyor yine atıyor.
  • Goldenflower kullanıcısına yanıt
    Aynı şeyleri yapmışız hala çözümünü bulamadım o kadar araştırmama rağmen. Geçen yazdan beri var sorun
  • Bende DirectX 9 ile oynayınca sorun çözülmüştü, hatanın SS'ini alırmısınız bakalım bi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kene.

Bende DirectX 9 ile oynayınca sorun çözülmüştü, hatanın SS'ini alırmısınız bakalım bi.

Civizilation 5 Çalışmayı Durdurdu!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morgoth Melkor -- 27 Ağustos 2013; 18:06:13 >
  • Aynı sorunu yukarıdaki mesajımda söyledigim gibi DX9 ile oynayarak çözdüm ama sizde işe yaramamış. Bi de XP service pack 2 uyumluluk moduyla deneyin. Bu arada oyunun korsan olmadıgını varsayıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kene. -- 27 Ağustos 2013; 19:04:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.