Şimdi Ara

Civil Bebek Ürünlerinde 150TL'ye 50TL İndirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 150 TL üzeri tekstil ve ayakkabı alışverişlerinizde anında 50 TL indirim. 15 Ocak - 31 Ocak tarihleri arasında, tüm mağazalarımızda vewww.civilim.com 'da
    http://cvl.im/2t

     Civil Bebek Ürünlerinde 150TL'ye 50TL İndirim


    Kampanya 15-31 Ocak 2016 tarihleri arasında geçerlidir.

    31 Ocak 2016 saat 23:59'dan sonra kampanya geçerli olmayacaktır.

    Civilim.com sitesinden ve/veya Civil mağazalarından 150 TL ve üzeri alışveriş yapan müşteriler bu kampanyadan faydalanacaktır.

    Kampanyadan yararlanmak için sepetinizin 150 TL ve üzeri tutarın olması gerekmektedir.

    İş bu kampanya sadece tekstil ürünlerinde geçerlidir. (Sepetinizde 150 TL altında tekstil ürünü var ise kampanya geçerli olmayacaktır. Örn; Sepetinizde tekstil ürünlerinin toplamı 145 TL ve haricinde 5 TL şampuan bulunması durumunda indirim yapılmayacaktır.)

    İş bu kampanya " Şampuan ve sabun,bebek malzeme çantası,araç-gereç aksesuarları,mama sandalyesi,bebek arabaları grupları,yürüteç,oyuncak,toka ve süs malzemeleri,kemer ve askı,telsiz ve grupları,ateş ölcer ve grupları,krem,pudra,bebek yağı,bebek losyonu,temizlik ürünleri,kozmetik setleri,mama tabağı ve grupları,bebek bezi,ıslak mendil, emzik ve biberon grupları, oyun parkı ve grupları, banyo gereçlerinin tamamı,ana kucağı ve ana dizi,salınca ve hamak,halı ve oyun minderi,terlik ve grupları,yataklar,ek gıda ve grupları,kavanoz mamalar,devam sütleri,kitapların tamamı,tuvalet grubunun tamamı,oto koltuğu,bebek odası süsleri,anne emzirme grubu,panduf, güvenlik gereçlerinin tamamı,beşikler,mevlüt şekerleri,ev elektronik ve grupları,meyve suyu ve tüm içecekler,bisiklet grupları,akülü arabalar,port bebe setleri,kanguru,puzzle,kırtasiye ürünleri,okul ve beslenme çantaları,dişlik ve çıngırak,bebek oyuncakları,dönence,bayan çanta ve cüzdan,deniz oyuncakları,kravat ve papyon,göğüs pompası,şemsiye,bayan gözlük,spor aletleri parti malzemeleri ve oyun hamuru" ürünlerinde geçerli OLMAYACAKTIR.

    İş bu kampanya sitede bulunan "indirimli" ürünlerde geçerli olmayacaktır. Sepetinizin en az 150 TL'si indirimsiz ürün(ler)den oluşmalıdır.

    İş bu kampanyada 150 TL ve üzeri alışverişlerde, her müşteri bir(1) kez faydalanabilecektir.

    Civil Mağazacılık A.Ş ve Civilim.com bu kampanyayı değiştirme ve durdurma hakkını saklı tutar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snomask -- 16 Ocak 2016; 9:44:00 >







  • Sadece giyim ürünlerinde geçerli %33 indirim. Güzel bir fırsata benziyor. Bugün gidip bakacam. Millet talan etmeden yazlık birşeyler bakalım. Tabi fiyatları şişirmezlerse iyidir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.