geçen serviste zorla lifte kaldırttım dikkatimi çeken ilk şey karter muhafazası birde yakıt deposu plastikti neden acaba????
O karter muhafazası plastik ama ilginç bir tasarımı var motora alttan su girmiyor kaç kere denedim aşırı yağmurlu havalarda ortalık göle dönünce bile motora su girmiyor metal olsaydı heralde çok ağırlık yapardı..ki, bu da gereksiz yakıt sarfiyatı demek benzin deposuna gelince plastik olduğunu sanmıyorum, üzerinde plastik kaplama vardır ancak plastikten imal edilmişse bu da iyi, hem metal gibi çürümez, hemde antistatik falandır
Zorla kaldırttım ....?
quote:
Orijinalden alıntı: caucass
O karter muhafazası plastik ama ilginç bir tasarımı var motora alttan su girmiyor kaç kere denedim aşırı yağmurlu havalarda ortalık göle dönünce bile motora su girmiyor metal olsaydı heralde çok ağırlık yapardı..ki, bu da gereksiz yakıt sarfiyatı demek benzin deposuna gelince plastik olduğunu sanmıyorum, üzerinde plastik kaplama vardır ancak plastikten imal edilmişse bu da iyi, hem metal gibi çürümez, hemde antistatik falandır
sayın hocam parmağımla bastırdım esnedi bildiğin plastik vardır bir bildikleri ama hocam karter muhafazayı su için deil sen iyi bilirsin hocam bizim buralarda piknik alanı çok tur gittiğimde korkuyorum çoğu yere girmiyorum :) ve malum türkiye yollar kasis değil bildiğin çukur anlayacağın sayın hocam zaruri :))
quote:
Orijinalden alıntı: nrglife
Zorla kaldırttım ....?
merak ettim ne diyebilirdim bundan daha açık???
quote:
Orijinalden alıntı: nrglife
Zorla kaldırttım ....?
Arabayı kaldırtmış...krikoyla..lift...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme