Şimdi Ara

civic yakıt deposu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen serviste zorla lifte kaldırttım dikkatimi çeken ilk şey karter muhafazası birde yakıt deposu plastikti neden acaba????

• O karter muhafazası plastik ama ilginç bir tasarımı var motora alttan su girmiyor
    kaç kere denedim aşırı yağmurlu havalarda ortalık göle dönünce bile motora su girmiyor
    metal olsaydı heralde çok ağırlık yapardı..ki, bu da gereksiz yakıt sarfiyatı demek
    benzin deposuna gelince plastik olduğunu sanmıyorum, üzerinde plastik kaplama vardır
    ancak plastikten imal edilmişse bu da iyi, hem metal gibi çürümez, hemde antistatik falandır
  • Zorla kaldırttım ....?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

O karter muhafazası plastik ama ilginç bir tasarımı var motora alttan su girmiyor
    kaç kere denedim aşırı yağmurlu havalarda ortalık göle dönünce bile motora su girmiyor
    metal olsaydı heralde çok ağırlık yapardı..ki, bu da gereksiz yakıt sarfiyatı demek
    benzin deposuna gelince plastik olduğunu sanmıyorum, üzerinde plastik kaplama vardır
    ancak plastikten imal edilmişse bu da iyi, hem metal gibi çürümez, hemde antistatik falandır

sayın hocam parmağımla bastırdım esnedi bildiğin plastik vardır bir bildikleri ama hocam karter muhafazayı su için deil sen iyi bilirsin hocam bizim buralarda piknik alanı çok tur gittiğimde korkuyorum çoğu yere girmiyorum :) ve malum türkiye yollar kasis değil bildiğin çukur anlayacağın sayın hocam zaruri :))

• quote:

Orijinalden alıntı: nrglife

Zorla kaldırttım ....?

merak ettim ne diyebilirdim bundan daha açık???
  • quote:

Orijinalden alıntı: nrglife

Zorla kaldırttım ....?

Arabayı kaldırtmış...krikoyla..lift...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.