Şimdi Ara

CityMate x7 Yedek Parça vb.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Forumda elektrikli scooter bölümü olmaması üzücü..

    ikini el citymate x7 aldım. Fakat citymate'in kendi resmi sayfasında bile bence bazı problemler var. Yani ürün çok, tedarik yok. ya da eksik parça vs. satış sonrası hizmette bence baya geride kalıyor. Diğer markalara ait vidasına kadar global e-ticaret sitelerinde bile aradığınızı bulmak mümkün.

    Bazı sorun ve sorunlarım var. ikinci el aldığım scooter biraz hırpalanmış. Bununla alakalı bazı düzenlemeler yapmam lazım. vidaları bile değiştiricem o kadar.

    bana ön çamurluk lazım. kendi sitesi dahil hiç bir yerde maalesef bulamadım. Aklıma bir şey takıldı. Xioami 365 ile aynı aksesuarlar ve yedek parçaya sahip olma ihtimalini okudum bir kaç yerde ama uygulayan oldu mu?



  • Hocam benim urban 350 w scooter'in arka camurlugu kirildi, servisine goturdum 1,5 ay sonraya tarih verdi. Ellerinde yokmus yurtdisindan gelecekmis. Degisimine 125 tl istedi ayrica. Bende ali expressten siparis vermistim 20 30 tl civari tam hatirlamiyorum ama, bedavaya degistitriricem simdi. Sonrada satarim bisiklete donmeyi dusunuyorum pek spor aleti degil.


    Ali expressten kendiniz pacalari temin edip etkili servisinde ucretsiz degistirmenizi oneririm.

  • Bende de aynı aletten var. Şöyle bir site buldum. Birçok yedek parça mevcut. Belki kendileriyle de iletişime geçilip parçalar için teyit alınabilir.

    https://www.elektrodepo.com/kategori/self-balance-scooter
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.