Şimdi Ara

City On Fire (2023) | Apple TV+

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • City On Fire (2023) | Apple TV+

    Apple TV+, Josh Schwartz ve Stephanie Savage’ın (“Gossip Girl,” “The O.C.”) yazarlığını ve yönetici yapımcılığını üstlendiği, Garth Risk Hallberg’ün 2015 yılında yayınlanan aynı adlı beğenilen romanından uyarlanan 8 bölümlük gizem-gerilim draması City on Fire’ın resmi fragmanını yayımladı.


    Dizinin ilk 3 bölümü 12 Mayıs Cuma günü yayınlanacak. Kalan bölümler haftada 1 bölüm olarak ekranlara gelecek ve dizi 16 Haziran’da ilk sezonuna noktayı koyacak.

    Wyatt OleffChase Sui WondersJemima KirkeNico TortorellaAshley ZukermanXavier ClydeMax MilnerAlexandra DokeOmid AbtahiKathleen MunroeJohn Cameron MitchellGeoff Pierson ve Beth Malone, müzik odaklı bir hikaye ve aile destanı olan City on Fire’ın başrol oyuncuları.



    70’li yıllarda geçen kitabın aksine dizi 2000’lerin başında geçiyor. Bir NYU öğrencisi 4 Temmuz 2003’te Central Park’ta vurulur. Samantha Cicciaro tek başınaydı; tanık yok ve çok az fiziksel kanıt var. Arkadaşlarının müzik grubu en sevdiği kulüpte çalıyor ama o geri döneceğine söz vererek biriyle buluşmak için ayrılıyor. Fakat asla sözünü yerine getiremeyecek. Samantha’ya karşı işlenen suç araştırılırken, şehir çapında bir dizi gizemli yangın, şehir merkezindeki müzik sahnesi ve tuttukları birçok sırrın baskısı altında yıpranan varlıklı şehir dışından bir emlak ailesi arasındaki önemli bağlantı olduğu ortaya çıkıyor.


    Chase Sui Wonders, Samantha karakterini canlandırıyor.


    Wyatt Oleff, 2 yıl önce 11 Eylül saldırısında kaybettiği babasının ölümüyle başa çıkmak için mücadele eden, Samantha’nın arkadaşı Charlie’yi canlandırıyor. Samantha’nın vurulmasından sonra olaydaki gizemi çözmek için ne gerekirse yapmaya kararlı.


    City on Fire, Apple ile 2019’da ilk bakış anlaşması imzalayan Schwarts ve Savage’ın yapım şirketi Fake Empire Productions’dan çıkan ilk proje. Dizi, Apple TV+ için Apple Studios tarafından yapıldı. Schwartz ve Savage, 8 bölümün tamamını yazdılar. Jesse Peretz, 4 bölümü yönetti ve yönetici yapımcılığını üstlendi. Fake Empire’dan Lis Rowinski, ortak yönetici yapımcı.


    City On Fire (2023) | Apple TV+Apple TVyoutube
    A mysterious death. A best friend as the suspect. And a city on fire. From the executive producers of Gossip Girl and The O.C., City On Fire premieres May 12 on Apple TV+ https://apple.co/_CityOnFire A college student is shot in Central Park on July 4, 2003. The investigation connects a series of mysterious citywide fires, the downtown music scene, and a wealthy uptown reel estate family fraying under the strain of the many secrets they keep. Subscribe to Apple TV’s YouTube channel: https://apple.co/AppleTVYouTube Follow Apple TV: Instagram: https://instagram.com/AppleTV Facebook: https://facebook.com/AppleTV Twitter: https://twitter.com/AppleTV Giphy: https://giphy.com/AppleTV More from Apple TV: https://apple.co/32qgOEJ Apple TV+ is a streaming service with original stories from the most creative minds in TV and film. Watch now on the Apple TV app: https://apple.co/_AppleTVapp Subscription required for Apple TV+ #CityOnFire #Trailer #AppleTV
    https://www.youtube.com/watch?v=OVE6xnc5lu4









  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.