Şimdi Ara

citroen sizce nasil araba? (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
2
Favori
164.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • C-4 GRAND PICASSO Kullanıcısıyım, 26. otomobilim. Yaşıma göre Şahinden 1303 VW ye , Free Lander'dan Mercedese, BMW den Volvo'ya, peugeot 205 GTI den, 407 SW, 307 SW, C-Max TDCİ'ye, Polo'ya, Golf'e, Passat'a, Vectra'ya nerdeyse tüm markaların çeşitli modellerini kullandım.
    Bu işler biraz da yaş ve ne tür bir araca ihtiyacın olduğuyla ilgili. Şu an C+ Grand Picasso'ya biniyorum zira Hobby'lerime ve aile yapıma ,ekonomime en uygun bu araç.
    Bir cümleyle özetleyeyim...ÇOK KEYİFLİ!
  • Techinn60 doğru söylüyor. Her aracın kendine göre güzelliği var. Bu ne istediğinle ilgili.
  • Hocam sabahtan beri bu forumu okuyorum sürekli Citroen'in yol tutuşundan bahsetmişler. Tamam yol tutuş iyi de bir araçta sadece yol tutuşu mu tek başına kriter? Aracın motor ömrü, yıpranma süresi, Süspansiyonları, şanzımanı, konfor ve rahatlığı, yedek parça sorunu, parça fiyatı, yakıt ekonomisi, servise gitme aralığı, gibi bir sürü neden var bir aracı almak için.
    neden soruyorum çünkü bir C5 var almayı düşündüğüm. dizel, 2006 model ve 125.000 km'de. SXPK modeli. belden aşağı boyalı ve fiyatı da 26.000 TL. Sizce nasıl alınır mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sempati31

    Hocam sabahtan beri bu forumu okuyorum sürekli Citroen'in yol tutuşundan bahsetmişler. Tamam yol tutuş iyi de bir araçta sadece yol tutuşu mu tek başına kriter? Aracın motor ömrü, yıpranma süresi, Süspansiyonları, şanzımanı, konfor ve rahatlığı, yedek parça sorunu, parça fiyatı, yakıt ekonomisi, servise gitme aralığı, gibi bir sürü neden var bir aracı almak için.
    neden soruyorum çünkü bir C5 var almayı düşündüğüm. dizel, 2006 model ve 125.000 km'de. SXPK modeli. belden aşağı boyalı ve fiyatı da 26.000 TL. Sizce nasıl alınır mı?


    araca ait görsel materyal yok mu dostum? C5 oldukça gösterişli ve konforlu bir araçtır, ancak tüm D sınıfı araçlarda oldugu gibi bakım maliyetleri yüksektir, yine de çohu D sınıfı araçlacın altında bakım maliyetleri olacaktır, yanılmıyorsam 2006 modelde hidropnomatik süspansiyon da var, aracı ayrıntılı bir expertizden geçirerek alabilirsiniz




  • Arkadaşım siz opelle citroeni karşılaştırıyonuz.Arkadaş demiş 120 ile viraja girdim demiş cıtroenle .... saçmalamış.Kardeşim sen opelle cıtroeni nası bir arada tutuyon anlamadım.Bi kere o duvara 120 ile cıtroenle çarpsan yaşaman imkansızdı en azından opelle çarpsan hayatta kalırdın bunuda unutma.Topiktekiler gelmiş bi fransızı savunuyolar.Bİ FRANSIZ ARABASINI GÖRÜNCE İĞRENİYORUM....Ayrıca çok kalitesiz arabalar.Güya bi c6 yapmış.Bi insignia turbo opc 320 hp den asla iyi olamaz onuda diyim.Kendinizi kandırmayınnn.

    HER TÜRLÜ OPEL DİYORUM !!!!!
  • Güvenlik konusunda fransızları küçümsemek doğru değil. Renault 2004den beri 5 yıldızlı, megan 2lerde 6 hava yastığı vardı. Pegeut ve citroende de güvenlik ekipmankarı üst seviyede. opelden aşağı kalmaz. Opel eski kalitesinden uzakta.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: batuhan_05

    Arkadaşım siz opelle citroeni karşılaştırıyonuz.Arkadaş demiş 120 ile viraja girdim demiş cıtroenle .... saçmalamış.Kardeşim sen opelle cıtroeni nası bir arada tutuyon anlamadım.Bi kere o duvara 120 ile cıtroenle çarpsan yaşaman imkansızdı en azından opelle çarpsan hayatta kalırdın bunuda unutma.Topiktekiler gelmiş bi fransızı savunuyolar.Bİ FRANSIZ ARABASINI GÖRÜNCE İĞRENİYORUM....Ayrıca çok kalitesiz arabalar.Güya bi c6 yapmış.Bi insignia turbo opc 320 hp den asla iyi olamaz onuda diyim.Kendinizi kandırmayınnn.

    HER TÜRLÜ OPEL DİYORUM !!!!!

    kaç tane citroen kulandın memlekete herkes uzman.
  • selamlar

    siteye yeni üye oldum. Araba konusunda uzman değilim. Sadece kendime ait değişik sürüş izlenimlerim vardır. 2008 yılından bu yana yaklaşık 120 bin kilometre yaparak opel corsa dizel sürmekteyim. bugün ilk defa 2010 model citroen c3 dizel sürdüm. 500 km kadar yol yaptım fazla değil. açıkçası citroen c3'ü daha başarılı buldum.

    Artılarını belirteyim.
    1. yol görüş açısı daha iyi
    2. motor sesi daha az
    3. çok çok daha seri
    4. yakıt tüketimi daha düşük
    5. dijital ekran daha keyifli
    6. kapı açılıp kapanması daha rahat

    Eksisi
    Fren mesafesi daha uzun.

    Şunu belirteyim opel alman sağlamlığına sahip bir araba olabilir. Ama tamamen şişirilmiş bir marka olduğunu düşünüyorum. O paraya o araba etmez. Bir de sürekli olarak satış ve servis elemanları başka markaları aşağılayarak araba satma uğraşı içindeler.




  • Citroen aracım hiç olmadı,

    Hayatımda hiç citroen kullanmadığım gibi içine dahi oturmadım,

    Çok yakın olmasada tanıdığım bir kaç kişi citroen kullanıyor,

    Ortak söyledikleri araçların çok hassas oldukları ve çok çabuk arıza verdikleri, özellikle elektronik aksamdan çok şikayet ediyorlar ve bu araçların Türkiye yollarına hiçde uygun olmadığı söylüyorlar.

    bir kaç yıl önce bu tanıdıklardan bir tanesi akşam üzeri 70-80 km civarı bir hızda giderken daha önce çukur olan ve sıcak asfalta yoldan 3-4 cm yüksek bir şekilde çok kötü olarak kapatılan buna rağmen yine 7-8 cm derinliğinde çukur oluşan, üzerinden kendi aracımla geçmeye mecbur kaldığımda hızımı 20 km ye kadar düşürdüğüm, yeri fark etmiyor ve frensiz üzerinden geçiyor, geçer geçmez aracın tüm iç mekan ışıkları ve sağ ön farı sönüyor.


    Bu hasar ona baya pahalıya mal olmuştu ve bir türlü tam olarak giderilemedi.




  • citroen iyidir
  • Arabamı seviyorum :)
  • Ben 2. el araç almak için ilamnlara bakarken citroen Xsara yı begendim.
    Sizlerin yorumları da hoşuma gittti.
    Şuan aklımda 2 araba var.
    1- Fiat STİLO
    2- Citroen Xsara

    Xsara daha hesaplı.
    Konfor ve donanım Stiloda epey fazla.

    2001-2003 Arası Xsara 2 Full ne kadara alınmalı sizce?
  • 15 bence alınabilirse çok iyi.
  • Bende 2010 Berlingo var arabadan memmunum ama Türkiye ithalatçısı ve yetkili servislerinden hiç memmun değilim dikkat edin derim
    arka sağ sürgülü kapı 15 gündür Türkiye İthalatçısı bekletiyor sayımdayız
    diye kiralık araç verelim ama 25.000 TL lik senet verin diyor analaycağınız ithataçısı ve yetkili servisleri stoklu çalışmıyor ellerinde doğru düzgün yedek parçaları yok ayrıca servise ne zaman gitsem kesin arabanın başka bir yerinde bir sorun çıkıyor
  • genelikle servis şikayetleri çok servis sahiplerinin dikkatine bindiğiniz dalı kesmeyin düşen siz olursunuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lfkaya

    Bende 2010 Berlingo var arabadan memmunum ama Türkiye ithalatçısı ve yetkili servislerinden hiç memmun değilim dikkat edin derim
    arka sağ sürgülü kapı 15 gündür Türkiye İthalatçısı bekletiyor sayımdayız
    diye kiralık araç verelim ama 25.000 TL lik senet verin diyor analaycağınız ithataçısı ve yetkili servisleri stoklu çalışmıyor ellerinde doğru düzgün yedek parçaları yok ayrıca servise ne zaman gitsem kesin arabanın başka bir yerinde bir sorun çıkıyor

    Türkiye'de yazık ki böyle bir problem var, anlaşılması gerçekten güç; yedek parça stogu bulundurmak zorunlu iken ithalatcılar neden sattıkları ürüne ait yedek parçayı stoklarında tutmazlar anlayamıyorum.

    Baylas bu konuda çok sıkıntılı olan firmalardan bir tanesi.




  • tüketici dernekleride çok pasiv.
  • pekiii opel eski kalitesinden uzak dediniz o size kalmışbişey.Ama eski kalitesinden uzak olsa niye bu kadar tutuluyo..Ben niye sokakta her geçtiğimde insignia veye opel corsa ecoflex veye opel astra eceflex görüyom. Sorun opelde yoksa sizdemi siz ayırt edin ...Ayrıca yoldakime sorarsan sor opelmi citroenmi diye gülerler bu sorumu diyee...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: batuhan_05

    pekiii opel eski kalitesinden uzak dediniz o size kalmışbişey.Ama eski kalitesinden uzak olsa niye bu kadar tutuluyo..Ben niye sokakta her geçtiğimde insignia veye opel corsa ecoflex veye opel astra eceflex görüyom. Sorun opelde yoksa sizdemi siz ayırt edin ...Ayrıca yoldakime sorarsan sor opelmi citroenmi diye gülerler bu sorumu diyee...


    Bu yüzden Citroen' ciyiz, milletin lafıyla hareket edip rezil olmaktansa kendi kararlarımızdan dolayı gerekirse başkasına değil kendimize boyun eğeriz. ;) Opel ise şişirilmişden beter bir marka gereksiz para verilen bir araç. Citroen ise 2002 model c sınıfı(xsara) da bile 6 havayastığını standart hale getirmiştir. 2002 model astrada 2 airbag olduğunuda düşünün. Ne siz bizim Citroen imize laf edin nede biz sizin yalnışlarınızla uğraşalım nasılsa senin zararın sana boşa laf kalabalığı yapmayın burada. Buranın amacı citroen hakkında bilgi vermek kendini bilmezler tarafından aşağılanması değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AirDream -- 29 Ocak 2011; 4:03:26 >




  • akılsıs mısın nesin bizde citroen var
    rengi açık msvi 100 e kadar basıyoruz 10 tl veriyoruz
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.