Şimdi Ara

Citroen Servis Problemim (Aracın Garantisi Fabrikadan Çıkınca Başlarmış) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
3.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ruhsatta ilk tescil tarihi ne yazıyor?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birazdan araca inerek tarihe bakacağım. Merkezden mail geldi garanti teslim aldığım tarihten itibaren başlar diye onaylıyorlar. Şimdi servise giderek garanti fabrika çıkıştan itibarendir diye bir kağıt isteyeceğim ki sonra biz öyle birşey demedik demesinler.



    Daha once de kazıklamaya çalışmışlardı. Garanti süresi uzatma için arayıp zam gelecek eski fiyattan yapalım dediler ve bana zamlı fiyatları söylediler. Bunu belirttiğimde de o fiyatlar aracı sıfır alış sırasında veriliyor dediler. Sitenizde öyle bir seçenek yok ben merkezle görüşeceğim dediğimde ise pardon sizin aracınız Picasso biz Ds4 ile karıştırdık dediler. Komik olan Ds4'ün garanti süresi uzatma fiyatı 200 tl daha ucuz olması.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parayla rezil oluyoruz malı satana kadar yıkama yağlama sattıktan sonra ne halin varsa gör ülkemizde ki yasal boşluklardan dolayı firmalar çakallık üzerine master yaptı.
  • Okurken sinirlendim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faturanda yazan tarih neyse o dur garanti baslangici. Tabii mayista satilip geri gelmis ikinci el araci sifir diye satmadilarsa

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • full_speed_89 F kullanıcısına yanıt
    ilk tescil tarihine baktınız mi? Sizin aracı aldiginiz tarih mi yoksa mayıs ayı mi yazılı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam arabada alsanız size fatura veriyorlar. 24 ay olan garanti süresi 22 aya düşürülmüş o nasıl oluyor ben hiç anlamadım. Siz faturanız varsa gerisini düşünmeyin yoksa bayiiden tekrar fatura talebinde bulunun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satın aldığınızdaki faturayı bulamazsanız bunu diyebilirler. Aynı şeyi elektronik cihaz servis bozuntuları da yapıyor. laptop aldınız veya telefon aldınız diyelim onların sisteme ne zaman girdiyse o zaman başlıyor garantisi ama faturanız varsa bu duruma itiraz edebiliyorsunuz. Garanti siz ürünü teslim alıp fatura kesildiği gündür.

    Mesela benim akraba akü satışı ve montajı yapıyor, bana faturayı 2-3ay sonra gel o zaman kesip garanti fişini dolduralım diyor bu sebeple



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 14 Şubat 2017; 13:23:20 >
  • ilinizde başka bayi yok mu? başka bayiye gitsenize.

    benim arabam misal ekim 2015 çıkışlı fabrikadan,

    ama ben aralık 2016 da aldım

    garantimde ekim 2016 da başladı.

    hayırlı günler.
  • Ruhsattaki tescil tarihim 06/08/2015 Faturam da duruyor ve fatura tarihim de 06/08/2015. Merkezle görüştüm aracın garantisinin başlangıç tarihi fatura kesim tarihinizdir dediler. Fabrikadan çıkış tarihi diye bir şey olamaz herhangi bir aksilikte servisin bizi aramasını söyleyin dediler. Merkezin sisteminde Mayıs gözüküyormuş benim faturam Ağustos bunun nedenini sorduğumda tarih yanlış girilmiş olabilir elinizdeki fatura ile sıkıntı yaşamazsınız dediler.

    Bir arkadaşımın tanıdığı sigortacıya motor numarası ile aracımı sorgulattım benden öncesinde bir işlem gözükmüyor olsa buradan görülürdü dedi.

    Servis çalışanının yanlış bilgilendirmesi ve bu tarih karışıklığı bir araya geldiğinde olay çok farklı anlaşılmış olabilir diye düşündük ama yine de insanın içi tamamen rahatlamıyor. Sizce durum sadece yanlışlıktan ibaret olabilir mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mand1ra_Hekimi

    Benim araç 2013 model fakat ds5 malum zor satılıyor 2014 haziran trafik çıkışlı garantisi de o zaman başladı garantiyi uzattım 2018 hazirana kadar anlayacağın senin araçta başka bi durum var ya da orda çalışanların bişey bildiği yok

    Citroen in bazı bayileri ve servisleri el değiştirdi maalesef.





    600 TL lik parçaya 2500 TL diyen servis biliyorum...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • full_speed_89 F kullanıcısına yanıt
    merkezde aynı şeyi dediyse yapacak birşey yok. Inşallah fatura ile bir sıkıntı yaşamazsiniz. Keza yaşamamaniz lazım. Tekrardan geçmiş olsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardım ve destekleriniz için çok teşekkürler. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan öğrendiğim kadarıyla bana bildirimli araç dedikleri kota doldurma amaçlı satış yapılan araçlardan satmışlar. Citroen sisteminde Mayıs görünme sebebi o ve bu konuda İnalların değil Bayraktarın hatası var. Bize bilgi vermeden böyle bir araç satmışlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.