Şimdi Ara

Citroen in ikinci el piyasası bu kadar kötü müydü ? citroen almayın (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
114
Cevap
0
Favori
7.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Forumda yakın zamanda açtığınız başlıklar sanırım bu araçla ilgili, çözebildiniz mi bu sorunları?


    Citroen in ikinci el piyasası bu kadar kötü müydü ? citroen almayın
    Citroen in ikinci el piyasası bu kadar kötü müydü ? citroen almayın




  • biz boşuna VAG'cı olmadık

  • yakpinar1222 Y kullanıcısına yanıt
    Geçen sene güya tutulmayan 1.25 motor fiestama arabam com 84 değer bicerken 93.500 e ilana koydum(yeni araç bakacaktim yüksek yazdim) sabah 10 da yayinlandi öğlene 2 tane alıcı hazırdı. Boya değişen vardı ama km 130 bin.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ARAÇ SATILDI :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • babajoe99 kullanıcısına yanıt

    aynı rakama sıfırımsı 2020 clio fiesta vs varken yüksek km yaşlı araç almıyor millet. zaten güç bela para biriktirmiş bir de sürpriz masraflarla uğraşmak istemez kimse. Evet belki boş paket, manuel vites ancak sorunsuz, piyasası daha hızlı, sıfır kondisyonda. dolayısıyla daha az baş ağrıtır.


    en azından bir alıcı olarak ben bu gözle bakıyorum.


    ha bu demek değildirki aracınızın fiyatını düşürün, sizin de suçunuz yok aslında. Piyasa oldukça hatalı. 150k civarına 2010-2013 arası arabalar varken 170-180 lere çıkınca 2017, 200-220 bandına çıkınca 2020 model araç bulunabiliyor. olması gereken, 2013 ve altı modellerin 80k ve alt bandına geri inmesi. ancak memlekette sıfır araç fiyatı aşırı yükseldiği için araç bulamayan insanlar olduğundan ötürü ayağını yerden kesicek her araba fahiş şekilde fiyat artışına maruz kaldı.


    Ayrıca piyasada araba kalmadı hani. İkinci el araçları inceliyorum bir kaç gündür, temiz aracı olupta satan yok neredeyse. herkes malına sahip çıkıyor, çünkü önünü göremedikleri bir ortam var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi facepunchS -- 22 Ocak 2022; 0:6:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • babajoe99 kullanıcısına yanıt

    Kaca gitti ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • babajoe99 kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun. Ama özlersiniz Citroen'i. Satıp başka araç alanların çoğu pişmanım diyor.

  • babajoe99 kullanıcısına yanıt

    Kaç sattınız merak ettim ?

    O kadar okudum valla


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barracud@ kullanıcısına yanıt

    2020 cliolar 2012 c4'lerden daha boş daha konforsuz. arkadaşın dezavantajı km'si imiş ancak gene de satmış.

  • cesur_0342 kullanıcısına yanıt

    Hocam o aracın güncel piyasada ederi 220-240k aralığı ama şuan piyasa durgun insanlar biraz daha bekleme modunda galeriler araç almıyor vs derken aracı hemen satmak için 10-20k aşağı fiyata çekmek gerekiyordu 210 yazdım 205 telefonda anlaşmıştım sonra expertizde motorda su kaçağı arka disklerde çizik araçta yine ufak çizikler vuruklar olunca 203 yapalım dedik bi motor ustasına götürdük motor ustası klasik sanayici kendine iş çıkarmaya çalışan herifin tekiydi araçta baskı balatada enjektörlerde vs sıkıntı var bilmem ne diyip 15k masrafı çıkar bunun dedi sinirlendim bende kendine iş çıkarıyor dolandırıcı herif bide olabilirli konuşuyor en son almak isteyen arkadaş almak istiyorum aracı vs diyince 201 dedik 500 ocak mtv sini ödedim 200.5 kabaca 200k ya sattım aracı.

    Boya değişen yok ilk sahibinden temiz bir araçtı motorun su atması vs yapılabilir ufak şeyler etrafında ki ufak vuruklarda pasta cila vs ile halledilir şeylerdi kim ne derse desin o arabanın ederi 220 den aşağı değil ben alacağım aracı bulduğum ve alacak arkadaşı sevdiğim için fiyatı iyice kırptım galeri alım fiyatına verdim aracı.

    Forumda arkadaşlar etmez o kadar vs diyorlarda sarı siteye girip bir baksınlar 2012-2013 fiestalar cliolar benim arabamla aynı fiyat ve ne konfor olarak ne kalite olarak yanından geçemez ki ben c4 ü çok seviyorum focustan astra dan iyi bir araç olduğunuda düşünüyorum sorunsuz perfonmanslı az yakan dizel otomatik bir kombinasyonu var yalıtımı malzeme kalitesi vs gayet iyi genişlik ferahlık konusunda yine gayet iyi.

    Citroen i sevdiğimiz 4 ay önce sıfır c3aircross almıştık ha ben artık citroeni sıfır alır mıyım almam ikinci elde gerçekten çok düşük değeri ama ikinci el alırken direk gider citroen alırım 2012-2013 c4 dizel otomatikler 10 numara araçlardır motoru ölü olsun gider 10k ya sıfır motor takarsın şanzımanı dağılsın gider 7 8 k ya şanzımanı taktırırsın 200-250k ya alınacak en iyi arabadır kendisi.

    Bizim insanımızda ki citroen algısı garip bir yandanda iyi clio parasına gidin mis gibi c4 c5 alın binin





  • Barracud@ kullanıcısına yanıt

    Ben şimdi yeni sıfır 208 imi bekliyorum ama özledim gerçekten c4 ü :)

    Dizel otomatik az yakan güçlü motorlu kaliteli bir otomobildi 250 bin kilometre taşıdı bizi allah yeni sahibinede kazasız belasız binmeyi nasip etsin

  • O sorun az kalsın şanzıman indiriyordu bize ilk sanayide ustaya götürdük aracı şanzımanı indirip bakmamız lazım dediler sonra servise çekince servis elektronik beyni görmüyor araç ondan kaynaklı olabilir ilk ona bakalım şanzımanı gereksiz yere indirmeyelim dedi 400 liralık bir elektronik kartla çözüldü sanayi ustalarına kalsak şanzıman motor herşeyi indirecek adamlar.

    Standart bakımda sanayi yarı fiyatına olduğu için okey ama herhangi bir değişim arıza vs durumunda asla servis dışına çıkılmaz onu öğrendim

  • babajoe99 kullanıcısına yanıt
    KAPAKS :))))))

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.