Şimdi Ara

CİTROEN C5 SXPK Hidrosüspansiyon Motoru Arızası.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Citroen C5 SXPK 1.6 HDİ 2006 model aracımda süspansiyon arızası oluştu. Ekrandaki arıza metni "suspansiyon system faulity maksimum drive 90 km.saat" şeklinde bir ibare çıktı. yetkili servise başvurdum. Servisteki arkadaşlar aracı cihaza zoktular ayrıntılı olarak incelediler. Sonuçta süspansiyon motorundaki bir kısa devre nedeniyle süspansiyon motoru sigortası atmış dediler, normalde 50 amper olması gereken sigorta yerine 60 amperlik sigorta takıp denendiğinde süspansiyon motoru çalıştı, ancak yanık kokusu gibi bir koku gelince sigortayı devre dışı bıraktık. Servis motorun yenisiyle değiştirilmesi gerektiğini bildirdi. tamirini yapmıyorlarmış. dışarıda tamiri olup olmadığını da bilmiyorlar ve tavsiye etmediler. ilgileri için hepsine teşekkür ediyorum. zira yardımcı olmak için çok uğraştılar. Ancak motorun fiyatı 2700 tl civarında olduğundan hem ellerinde hem de BAYLAS ta bu parça bulunmadığından henüz yaptırmadım. Oto elektrik ve elektroniğiyle usta olmuş bir tamirciye durumu soruşturduk. Süspansiyon Motorunun içerisindeki keçelerden birinin yağ kaçırmasıyla elektrik kısa devresi olabileceğini belirttiler. Motoru açıp temizlemek gerektiğini, motor çalıştığına göre bunun dışında bir arıza akla gelmediğini belirttiler. Bu arızanın tamirini yapan, yada bu sorunun başına gelen birileri varsa yardımlarını bekliyorum.

İlgili arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim. Tamir ettirmek başıma iş açarmı yoksa yenisini temin yoluna mı gideyim yar bana bir yardımcı.
    Ben Mersin de ikamet ediyorum. Buralarda bu sorunu çözebilecek bir arkadaş biliyorsanız bana iletişim bilgilerini verirseniz sevinirim
    .

Herkese saygılarımla.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.