Şimdi Ara

Citroen c5 aircross mu Peugeot 3008 mi (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
313
Cevap
5
Favori
103.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mesutist M kullanıcısına yanıt
    Gayet guzel ve net bir anlatım olmuş.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dentist24 D kullanıcısına yanıt
    İkisi de ayni diye biliyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Az evvel C5 Aircross testini izledim.

    Ayni soruyu kendime sordum bir Qq sahibi olarak(crossoever kullaniyorum 8 yildir 2 farkli)

    Herhalde daha ağırbaşlı olması hasebiyle 3008 alirdim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu an Ukrayna'dayim. Yan yana C5 aircross ve 3008 gördüm. Dıştan C5 çin işi gibi göründü gözüme

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Citroen markası sorunluymuş, hiç sıcak bakmıyormuş, parça bulunmazmış, ikinci elde çok değer kaybedermiş.

    Bu mantıkla yorum yapanların yorumlarını dikkate almak komik olur. 20 sene önce duymuşlar bu markalar sorunlu diye, hala ezbere yorum yapılıyor. Internetten ariza şikayeti gösterilecekse mesela wolksvagen yada audi şikayetlerine bakın belki daha fazla cikacaktir.

    Bu yorumu yapanlar eminim bu markalara daha önce binmemişlerdir. Ben 3 senedir citroen kullanıyorum son derece memnunum, hiçbir sorunda yasamadım Allaha şükür.

    Sözün özü, ezbere yorum yapanları çok ciddiye almamak lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C5 in sanırım en üst donanım lı aracın Türkçe kısa bir inceleme videosu çıkmış. Nappa deri 360 görüş vs. Gormeyenler icin linkhttps://www.youtube.com/watch?v=skZFbQzCeaA&feature=youtu.be

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Salı günü bende bakacağım. Bence bu kez olmuş, seneyi bulmaz 3008 i sallar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben citroene hayran kaldım. Fiyatlarda göreli iyi bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben daha once ayirttigim araci beyazi ile değiştirdim. Ayirttigim araç su an showroom da yeni sahibini bekliyor. Platin gri (koyu gri) Shine+otoyol sürüş destek+19inch SİYAH jant
    İlgilenenler olursa bana ozelden yazabilir, forumdakilere bi hayrimiz dokunsun 😃

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ilk teslim alan arkadaşlardan yorumları bekliyoruz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mesutist M kullanıcısına yanıt
    Bugün Shine aldım inci beyazı ay sonu teslim 235 bin tl fakat siz demişsiniz ki otoyol + 19 satış danışmanı bana bu paketli araçların olmadığını bir kaç ay sonra ki sevkiyatta olabileceklerini fakat fiyatların sabit olmadığını söyledi bende bu paketleri alamadım alsaydım eğer jant değil de otoyol sürüş olsun isterdim anlam veremedim.
    bu arada oldukça fazla araştırma yaptım 3008 prime edition ile adventure arasında kaldım fiyatlar aynı sonra fark ettim ki adventurede anahtarsız çalıştırma ve kablosuz şarj yok bu yüzden 3008 e yöneldim.
    evden çıkarken aklımda 3008 almak vardı test sürüşü yaptım bir fikir sahibi oldum sonra C5 testi yaptım o an dedim ki şüphesiz C5 ve aldım.

    3008 C5 e göre daha hantal aynı motor olmalarına rağmen
    3008 in göğsü C5 e göre daha yukarıda buda yolu tam görme konusunda sıkıntılı ki boyum 1.85 ( kendi konumuma göre ayarlı koltuklar )
    C5 3008 e göre çok daha konfor ve süspanyiyon olarak oldukça iyi
    C5 düşünen var ise Shine almayacaksa C5 almasın nazicane tavsiyem.
    ve kesinlikle test sürüşü yapmadan karar vermeyin.
    Allah herkesin gönlüne göre versin.
    birde bilgisi olan var ise lansman garanti 2+2 diye okumuştum ama danışman bana 5 eylül son gündü onun için dedi aklıma takıldı araç daha 3 haftalık nasıl hemen bitebilir ki ilginç geldi eğer alacak olan arkadaş var ise henüz aracı teslim almadan yazarsa bende ona göre dayatırım hakkım ne ise isteyeyim teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the.mustiq16 -- 13 Eylül 2019; 0:35:9 >




  • the.mustiq16 T kullanıcısına yanıt
    Öncelikle aracınız hayırlı olsun. Doğru bir tercih yapmışsınız. Anladigim kadariyla ek paket olmadan sadece shine donanım aldınız. Gelen ilk araçların nerdeyse tamamı satıldı diye biliyorum. Yeni gelecekler arasında bana ayrılan 19 jant ve otoyol destek paketli arac var. Şu anda gemide. 10 güne gelecek kısmetse. Ancak gelenler içerisinde ek paketli araçlarin oldukça az olduğu vs bilgisini almıştım bayiden. 5 eylül öncesi kaparosunu verip araca (tabiri caiz ise) yazılan kişiler 2+2 den yararlanıyor diye biliyorum. Fiyat olarak da zaten herkese verilen fiyat üzerinden anlaşmışsınız. Otoyol destek paketlisi olsa güzel olabilirdi ancak bence shine donanımda da şu anda benim diyen marka modellere gore oldukça fazla güvenlik vs donanımı var. Aynı fiyatta satılan tiguan mesela comfort alabiliyorsunuz. Içinde neredeyse hiçbirşey yok. Ve benzinli. O yüzden keyifle zevkle ve güvenle c5 inizin keyfini çıkartın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • the.mustiq16 T kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun, ben de test sürüşü yaptıktan sonra kararımı vermiştim, yoksa tasarımı çok benim kalemim olan bir araç değil, test yapmasam almazdım. Yazının başında bir soru mu sordunuz onu pek anlayamadım. Opsiyonlu Shine yoktu evet hatta dün konuştum 2. Partideki opsiyonlu shine da yoktu.
    Garanti konusu sadece kaparosini 5 Eylül öncesi verenler içindi. Bu tarihten sonra kaparo verip te +2 sene alan duymadım. Sizin araç ne zaman gelecek?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • CengoCenk kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. evet ek paketsiz aldım. bana söylenilen de yolda olduğu araçların ama ek paketli yok aralarında denildi ek paketliler bir kaç ay sonra ancak sevkiyatı başlayacakmış. 5 eylüle kadar alınan araçlara 2+2 verilmiş evette çok kısa sürede insanlar nasıl karar verip alacaklar ki ? oldukça sınırlı sayıda +2 verilmiş anlaşılan. Fiyat konusunda daha uygununu bulamadım maalesef :) kesinlikle haklısınız boş araç almaktansa C5 iyidir. size de hayırlı olsun güle güle kullanın.
  • Mesutist M kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim. kesinlikle katılıyorum sürüş yapmış olmasaydım almazdım. ayın son haftası denildi en kötü ay başı teslimmiş.
  • CengoCenk kullanıcısına yanıt
    Senin aracın rengi belli oldu mu hocam? Ya Jant rengi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sanal Bellek

    Motor şanzıman aynı, aynı altyapıya sahip araçlar.

    Piyasa açısından 3008 daha mantıklı olmakla birlikte henüz incelemedim ama hidroaktif süspansiyon vb. Citroen donanımları var ise ikinci elde satış konusu arka plana atılıp, C5 aircross da tercih edilebilir.

    Alıntıları Göster
    teknik verilerde citroen acık ara iyi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: babıesrar82

    Beyler gözünüzü seveyim adamlar şu piyasa şartlarında gırtlak crossoverı makul fiyata veriyor. Kullandığı süspansiyon birçok d sınıfı araçtan üstün. Hele ki C segment hiçbir araçta olmayan arka üçlü ayrı koltuk veriyorlar. Siz gelmiş patlak dsgli kodiaq ateca vs diyorsunuz. Gözünüzü seveyim her ama her çift kavrama yağlı yağsız patlamaya mahkumdur. Bir yeni nesil tam otomatiğin çift kavrama kadar masraf çıkarma ihtimali yok bile. Dolayısıyla piyasadaki tek rakibi kardeşleri grandland x ve 3008 şanzımandan ötürü. Sırf göğüste yumuşak malzeme var diye kaliteli ayağına kodiaq vs alınmaz. Trim sesi olmasın soyulma vs olmasın ne önemi var abi basınca parmağının plastiği esnetmesinin? Aile babası adam o üç ayrı koltuğa hacme bakmalı en çok. O lazım hepimize çünkü.

    Ulan kenarda bir 50 olacaktı ki durur muydum hiç
    imzalıyorum




  • Mesutist M kullanıcısına yanıt
    Abi selamlar, arac rengi ve konfigürasyonu seninkinin aynısı oldu son durumda. Gri renk hanım tarafında veto yediği için mevcut araçtaki şekilde inci beyazına döndük. Sadece bumper renkleri kırmızı olmasın dedik. Ancak o henüz belli değil. Onun dışında inci beyaz otoyol destek siyah 19 olarak gelecek hayırlısı ile.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • CengoCenk kullanıcısına yanıt
    Bumper kırmızı gelirse ben talibim senle değiştiririz. Muhtemelen ayni araçlar gelir. Hayırlısı olsun sedefli beyazin dertleriyle ugrasalim biraz 😄

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.