Citroen C4 X, görünüş olarak bmw çakması; kaslı ve heybetli görüntüsüyle dikkatleri üzerine çekip göz dolduruyor: bu kasada en az 2000 bin motor ve az 200 beygir gücü vardır diye düşündürtüyor. Ama gel görelim ki bu heybetli kasada fındık kadar 130 beygir gücünde 1.2 motor mevcut... Bu durum bizim gibi oto vergileriyle sömürülen ülkemiz için özel olarak mı geçerli yoksa tüm dünyada mı geçerli bilmiyorum ama bu durum gerçekten de " yok artık" dedirten bir hadise...Dizel versiyonu da 130 beygir... Ne olursa olsun bir kasa yapıyorsanız, bir şekil dizayn veriyorsanız bunun içine adam gibi bir motor koymalısınız. Ezcümle: bu aracı satın alanın kendisine saygısı yoktur. Ekleme: unutmuşum: bir de utanmadat çift egzoz koymuşlar.. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 16 Mayıs 2025; 22:35:3 > |
Citroen C4 X: devasa kasaya fındık kadar motor

-
-
C4x ne ki
Adamlar 5008e koydu o motoru
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yagli kayis mi bu da?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ödeme yaparken 2000 motor 200 beygir parası mı ödüyorsunuz ki böyle bir beklentiye giriyorsunuz ? Veya motorunun 1.2 olduğunu aracı aldıktan sonra mı öğrendiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kasa ile bu kasanın barındığı motor arasındaki devasa uyumsuzluğa dikkat çekiyorum: kaslı görüntüye yakışmayan bir motor bu. Ya adam gibi bi motor koyacaksın ya da bu dizaynı agresif değil, doğru düzgün yapacaksın...Şöyle düşünelim: yıllarca salonlarda kas yapmış izbandud gibi bir erkeğin, light yapıda olması ve yumuşak tarzlı bir konuşma biçimine sahip olması gibi bir benzetme yapabiliriz..
-
Boş yapıyorsun yapma. bu arabayı alanın kendine saygısı yoktur=ben boş adamım.
-
1.2 130 bg motorlu suv mu olur şaka gibi 3008 5008 bu araçlarda bu motor var ve alıcısı var ağlanacak halimize gülüyorum.
İşte bu yüzden son model bu tür " değişik " otomobiller yerine, bunların dedesi olacak yaştaki taş gibi motorlu eski modellere yönelmek daha mantıklı...
-
Bu tür otomobillerin hakiki suv falan değil, "suv"cuk veya suv görünümlü otomobil olarak adlandırılmasında hiç mahsur yok: amaç gözlere hitap etmek, çok defa istenilen yüksek konumda araç kullanma hissiyatı vermek ve dikkat çekmek.. O kadar..
-
amele gibi araba.
-
Sen ve mesajını beğenen o 7 kişi bu tür "suvcuk"ları beğenmeye devam edin bakalım...Yalandan dar çaplı minik borularla döşedikleri sözüm ona çift egzoz ve fındık motorlu bu tür araçlarla yollarda ancak sahte kabadayı edasıyla dolaşırsınız...
-
Saçma saçma konuşma ben bu arabayı beğenmiyorum şahsi görüşüm leylek gibi duruyor yolda ama bu tamamen şahsi görüşüm alana saygı duyarım beğenmiş almış. Ama sen bunu alanın kendine saygısı yoktur dersen boş yapmış olursun. Ve hala boş yapıyorsun
Sonra sanayide 100 binlik oldum
Usta çayı koydu
Usta oğlanın Nisan parasını çıkarttı
Gayet iyi bir motor. Bakımları serviste yapıldığı ve talimatlara uyulduğu sürece de kayış harici kronigi yok.
Yıllarca 122hp Passat satıldı Bu ülkede , canınız sıkılınca konu açıp trollemeyin su forumu
afedersin de 130 bg neyine yetmiyor? nasıl bir eksikliği var?
-
Sanki motorunu beygirini gizlemişler arabayı alıp kutusunu açınca haberi olmuş ne adamlar var ya
Emisyon olayı yüzünden. Yoksa onlarda biliyor 1.6 225 bglik puretech koymayı. Tek akıllı sizsiniz zaten.
1.2 motor koymuşlar oda sıkıntılı, donanımı çok diyorsun bi kaç sene sonra elektronik arızası başlıyor donanımlar bir bir eyt li gibi emekli oluyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Devir artık küçük hacim motordan yüksek güç alma devri.
Mesela benim şu an kullanmakta olduğum 2.0 tdi araç 102hp.
Herifler emisyona takılmamak için bu motoru 140 beygirden 102'ye düşürmüşler.
Senin o beğenmediğin 1.2 motor benim 2.0 aracı tokatlar.
-
130 bg iyidir amma buna yakışacak bir kasaya gider.. Mesela orta bir sedan ve hatchback...Kaslı heybetli görünümlü bir arabada ise bu sırıtır ve absürd kalır...
En Beğenilen Yanıtlar

Boş yapıyorsun yapma. bu arabayı alanın kendine saygısı yoktur=ben boş adamım.
|
Ödeme yaparken 2000 motor 200 beygir parası mı ödüyorsunuz ki böyle bir beklentiye giriyorsunuz ? Veya motorunun 1.2 olduğunu aracı aldıktan sonra mı öğrendiniz.
|
Benzer içerikler
- kia cerato kronik sorunlar
- mercedes renault motoru
- aracımın modelini nasıl öğrenirim
- land rover freelander 1.8 kronik sorunları
- honda civic yorum
- 35 tfsi ne demek
- xiaomi araba
- uçan araba fiyatları
- byd 2025
- en az yakan arabalar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X