Şimdi Ara

Citroen C3 ? Yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    - Beğendiğimiz araç 2011 model, attraction, 53.000 km, 1.4 benzin + 2000 lira değerinde Lavato marka lpg mevcut
    - Boya veya değişen parçası yok servis bakımlı, lastiklerin durumu orta-iyi, satıcı rutin bakımlarını+lpg bakımını yeni yaptırmış.
    - Fiyat olarak son 28.000 veya 27.750 olacak gibi

    Senede 12.000 - 15.000 km yaparım tahmini. Allah kaza bela göstermez ise maksimum 3-4 sene içerisinde daha donanımlı üst segment bir araç almak istiyorum.

    Son 5-6 ayda gerek sıfır, gerek 2. el piyasası bir tırmanıştır gidiyor. Sizce bahsi geçen araç için fiyat nasıl arkadaşlar?

    Yardımcı olursanız çok sevinirim, selamlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3RTi -- 13 Mart 2015; 15:53:07 >



  • Test ettiğim için biliyorum, c elyse ile aynı karakterde bir otomobil, elysenin sıfırı 40.000 tlden kapı açıyor malum , c3 elsynin hb versiyonu diyebiliriz, ve bence elyse almaktansa c3 almak her zaman mantıklıdır.

    Km olarak bi 10.000 fazlası var gibi, ancak senede 15 bin km yapacak biri için bu kadar önemli bir kriter olduğunu düşünmüyorum, 1.4 motorun lpg ile uyumu güzel ve yakıt konusunda avantajı baya var.. 27 - 28 Bin tl de bence tam standardında. Şu devirde 2006-2011 arası b hb araba almak çok mantıklı.

    Bence bu şartlarda bu arabayı almalısınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaVu!

    Test ettiğim için biliyorum, c elyse ile aynı karakterde bir otomobil, elysenin sıfırı 40.000 tlden kapı açıyor malum , c3 elsynin hb versiyonu diyebiliriz, ve bence elyse almaktansa c3 almak her zaman mantıklıdır.

    Km olarak bi 10.000 fazlası var gibi, ancak senede 15 bin km yapacak biri için bu kadar önemli bir kriter olduğunu düşünmüyorum, 1.4 motorun lpg ile uyumu güzel ve yakıt konusunda avantajı baya var.. 27 - 28 Bin tl de bence tam standardında. Şu devirde 2006-2011 arası b hb araba almak çok mantıklı.

    Bence bu şartlarda bu arabayı almalısınız.

    Yazmayı unutmuşum, hb araç bakıyoruz garajımız ufak olduğu için. Gerçi bagaj hacmi gibi bir derdim yok, sedan aracımız vardı satılana dek bom boş gezdi bagaj, hiç dolmadı :) Lpg'li araç kullandım bir sorun yaşamadım fakat insan ister istemez tereddütte kalıyor. İlginiz için teşekkürler




  • Bence exlusive alın Hocam, çok fark var aralarında exlusive de olmayan donanım yok, 3-4 sene keyifle binersiniz, cam tavanın keyfi bambaşka.
  • + Süsüpansiyonu rahat, direksiyonu hafif. Peugeot'ların benzinli motorları da iyidir, biraz HDI'lerin gölgesinde kalıyorlar.

    - Baş kiriş mesafeleri çok yakın, perde havayastığı olsa iyi olur.
  • Benim düşüncem benzinli yerine dizeli tercih etmeniz olacaktır. Sebebi satmak isterseniz daha rahat elden çıkarabileceğinizi düşünüyorum. Bütçeniz dahilinde dizel araçta rahatlıkla bulabilirsiniz. Ancak bu kadar temiz olur mu bilmiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SerkanÇelik

    Bence exlusive alın Hocam, çok fark var aralarında exlusive de olmayan donanım yok, 3-4 sene keyifle binersiniz, cam tavanın keyfi bambaşka.


    C3'ler de donanım olarak en çok hoşuma giden detay zenith cam tavan ve renkli göğüslük, onun haricinde çok ta önemli değil donanım benim için. Bütçemiz ancak bu araca yetiyor, zaten biraz daha çıkabilecek olsam kesinlikle dizele yönelirim. Teşekkür ederim hocam

    quote:

    Orijinalden alıntı: Karbon 12

    +Süsüpansiyonu rahat, direksiyonu hafif. Peugeot'ların benzinli motorları da iyidir, biraz HDI'lerin gölgesinde kalıyorlar.

    -Baş kiriş mesafeleri çok yakın, perde hava yastığı olsa iyi olur.


    Direksiyonları yüksek süratlerde sertleşmediği için şikayetler okumuştum. Ülkemizde binek araç olarak dizel motorların gölgesinde kalmayan benzinli motor yok gibi yakıt vs. konusunda.

    Açıkçası boyum 189, ancak incelemelerde o kadar sorun olmadığı yazılmış. 4-5 kişi pek binmez diye düşünüyorum genelde 1-2 kişi. Teşekkür ederim yorumunuz için

    quote:

    Orijinalden alıntı: vwag

    Benim düşüncem benzinli yerine dizeli tercih etmeniz olacaktır. Sebebi satmak isterseniz daha rahat elden çıkarabileceğinizi düşünüyorum. Bütçeniz dahilinde dizel araçta rahatlıkla bulabilirsiniz. Ancak bu kadar temiz olur mu bilmiyorum.


    Bizde ilk etapta hep dizel aradık fakat hep bir sorun oldu, en son dün bir puntoya baktık, olamaz böyle bir şey. Araçta düz hesap 3 bin liralık masraf var. Diğer dizellere bakıyorum ya km'ler çok yüksek yada çoğu galericide. Bizde yeni, benzinli bir araçta olur dedik bu durum karşısında. Artık satarken de araçta bir sorun olmaz ise eğer dizel 1 haftada satılırken biz olmadı 1 ay bekleyeceğiz yada ucuzdan verip geçeceğiz. Teşekkür ederim yorumunuz için



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3RTi -- 13 Mart 2015; 14:22:03 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.