Şimdi Ara

citroen c3 fun club (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.037
Cevap
23
Favori
267.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam fiyat bana yüksek geldi. Kilometre 100k altı, hasarsız ve exclusive paketse düşünülebilir. Ama bence yine de fiyat yüksek. Ben 100 binde zenith camlı 2012 dizelini (hasarsız) 34 e buldum.siz düşünün.

    Bu araçların hiçbir donanım paketinde esp yok. Gemi gibi sallanır yolda. Bulantı yapacak kadar yumuşak süspansiyonu var. Vti da bu durum olmayabilir. Ben 1.4 dizelini kullandım aynı kasa. Attraction paketti ve kesinlikle memnun kalmadım.

    @palsak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R50 -- 7 Ekim 2016; 22:38:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • plukod kullanıcısına yanıt
    Dizel kullanım metodlarını araştırabilirsiniz. Yağını suyunu kaliteli kullanın, lastik havalarını düzenli kontrol edin, fiktreleriniz temiz olsun, kalanını cimri hdi halleder. @plukod

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İGENÇ kullanıcısına yanıt
    Hocam performans önemli değil diyorsanız comfort veya exclusive paket sizin ihtiyacınızı karşılar.

    Ancak bu araçlarda esp yok. Günlük 60 km az değil, güvenlik önceliğiniz olsun.

    Ben bir depo ile Bingöl - İstanbul gittim. Yaklaşık 1400 km. Şaka gibi, gerçekten çok az yakıyor. Ama o yolu nasıl gittim bir de bana sorun.

    Alıp uzun sure kullanırım diyorsanız daha uygun bütçeye Chevrolet Aveo 1.3 dizel öneririm. Kendim de kullanıyorum ve son derece memnunum.
    @İGENÇ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fan club olmasın o

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani bir yaris degil o zamn yaris dusunmustum ilk etapta 2011 - 2012 yeni kasa ama pahaliydi simdi tekrardan yeris dusunuyorum tsk ler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaris kullanmadım, fikrim yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R50 -- 9 Ekim 2016; 12:01:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Max 45 tl ye 2012 model ustu ne alinabilir peki dizelde olabilir.kesinlikle otomatik olacak ve b segmenti bir arac olmasi lazim.yeni makyajli fiesta yaris ve corsa ilk tercihlerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle yapalım, siz sahibinden.com da istediğiniz kriterleri girin, aklınıza yatan modelleri yazın, fikri olan yorumda bulunur @palsak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zonguldakta c3 için iyi bir usta biliyor musunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklimda bulunan yaris 1.33 otomatik 2012 ustu ve fiesta makyajli kasa powershift otomatik 2012 ustu otimatik olarak toyota daha iyi ama donanim olarak fiestayi bilmiyirum.yaris in ncap tan 5 yildiz aldigini biliyorum fiyat da 43 bin. Max.sizin onerileriniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Merhaba,

    geçen sene aralıkta aldığım 2011 1.4 HDI aracımı satıyorum. aşağıdaki linkten ilana ulaşabilirsiniz. İhtiyacım olmasa böyle bir arabayı hayatta satmam ve uzun süre kullanırım. Yakıtta cimri, yol tutuşu falan çok iyi. Fiyat kalite dengesi olarak baktığınızda diğer kalas gibi arabalarla karşılaştırılmaz bile.

    Teşekkürler.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-sahibinden-citroen-c3-1.4-hdi-attraction-ihtiyactan-acilll-347232190/detay/
  • Hocam yarise baktım şimdi,

    1) belirttiğiniz gibi pahalı,
    2) donanım kalitesi düşük geldi bana, mesela axcent era larda kullanılan pata küte digit teyp ekranı var, arabanın içine girince de göz hoş tasarım arıyor.Toyitanin çizgileri bana hep çirkin gelmiştir.

    Ford fiesta yeni kasalar, ön tarafı aston martin izi taşıyor ve çizgileri çok dinamik. Ancak bana göre her iki araç ta küçük, özellikle fiestanin arka yaşam alanının kötü bir namı vardir.

    40 K bandında yeni c4, astra, focus, bravo önerebilirim. Bunların dizel varyasyonlarına da bakılabilir. Benzinli Cruze 1.4 T de olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki opel corsa 2011 1.4 motor tam otomatik. 111.yıla özel serii nasıl ark lar...

    donanım - yakıt - güvenlik - yol tutuş yaris veya fiesta ile arasında kaldım
  • Herkese merhaba, uzun yolda performansı nasıl ? 2 haftada 1 istanbul sakarya yapacagım için araba satın almayı düşünüyorum 22bin liraya 1.4 hdi sx 2005 model c3 buldum . Sol kapılar değişmiş sağdaki kapılar boyalı. Astsubaydan araç. 150binde. Duruşu vs. Bakımlı duruyor. Sorularımı cevaplandırırsanız çok sevinirim :
    Sürüşte artıları eksileri nelerdir ?bu yaşta bu kilometre de alınır mı bu araç? Aracı incelerken nelere dikkat etmeliyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar 2011 model citroen c3 1.6 hdi exclusive sahibiyim. Km 85.000'de. Nakit ihtiyacımdan dolayı satmayı düşünüyorum. Malum siteye ilan koymadım henüz. Sadece ön tampon lokal boyalı buna bağlı olarak tramerde 900 tl hasarı mevcuttur. Bakımlarını 84binde yaptırdım. İlgilenen arkadaşlar olursa fiyat 39500. Detaylı bilgi isteyenler iletişime geçebilirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: adihasret

    Herkese merhaba, uzun yolda performansı nasıl ? 2 haftada 1 istanbul sakarya yapacagım için araba satın almayı düşünüyorum 22bin liraya 1.4 hdi sx 2005 model c3 buldum . Sol kapılar değişmiş sağdaki kapılar boyalı. Astsubaydan araç. 150binde. Duruşu vs. Bakımlı duruyor. Sorularımı cevaplandırırsanız çok sevinirim :
    Sürüşte artıları eksileri nelerdir ?bu yaşta bu kilometre de alınır mı bu araç? Aracı incelerken nelere dikkat etmeliyim?

    Benim arabaya benziyor, bende de 1.4 hdi x 2005 model c3 var 154binde şuan, eğer bakımlar zamanında yapıldıysa güzel araba, aldığımdan beri hiçbir sıkıntı yaşamadım 6 aydır bende araba, uzun yolda az yakar, yol bilgisayarından anlık tüketim görülebilir, sabit hızla giderken 3.7lt civarı gidiyorum, şehir içiyle karışık olunca ortalamam 4.0-4.2lt civarı oluyo 100km de, yani mazot fiyatına göre 15-18 krş arası değişiyo tüketimim. Kullanımı rahat bi araçtır uzun yolda yormaz, ama yüksek hız bekleme bu araçtan, 130 u geçmedim hiç ben, 90-100 civarı ideal yakıt tüketimi oluyor. Araba gayet atik ve seri, yokuşta devrini alınca iyi kaçıyor, dur kalkta yokuşta bazen zorlanıyorum ama o da benim acemiliğim sanırım :) aklıma gelenler bunlar, soruların varsa cevaplayabilirim
    Alırken dyno testine sok ustaya göster, motor sağlamsa alınır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikropzoft -- 15 Kasım 2016; 19:14:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Citroen C3 1.4 HDİ 2010 -2011 Ağır Bakım Masrafı Ne kadar tutar ? Birde Kac KM ağır Bakım Masrafı olusuyor.
    120 bin yada 150 bin

    teşekkürler.
  • İlk 1.6hdi exc sahiplerindendim 5 sene sonra yine C3 exc ile buradayım. Hareketlendirelim yine burayı istiyorum...
    Bir sorum olacak bu orta konsolda vitesin önündeki boşluktaki led yanmıyor benim. Orayada sanırım dipsiz küçük ampül takılması gerekiyor. ben bi baktım ama nasıl takacağımı çözemedim orta göğüsün falan sökülmesi falanmı gerekiyor.? Bir sorum daha olacak göğüs kısmındaki plastik şerit çizikti aracı aldığımda bu parça fiyatı nedir kendimiz çıkarıp yenisini takabilrmiyiz? Yeniden Selamlar herkese ... Kazasız Belasız Keyifli Sürüşler...
  • Selam arkadaşlar,
    2005 model c3 1.4 hdi 105bin km'de 21bin tl bir araç buldum. 800 tl lik bir hasar kaydı var. arka tamponda bir sürtükten/çarpmadan dolayı olduğunu söylüyor sahibi. temiz bir duruşu var. expertize götüreceğim, anlaşırsak almayı düşünüyorum. mantıklı bir tercih mi sizce?
    bir de kilometresi düşürülmüş müdür? bunu en iyi nasıl anlarız? ne yapmamız lazım?
    teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstph -- 17 Aralık 2016; 17:43:17 >
  • Ev Alacağımdan dolayı satıyorum...
    Silivri / İstanbul
    545-285-88-18
    175.150km
    1.250 kapi degisimi hasar kaydi vardir...
    Aracımda çalışmayan aksam kesinlikle yoktur... Aracımın ağır bakımları olmak üzere bütün bakımları daha yeni yapılmıştır... Aracımı ustanıs ile gelebilir ve aracım kesinlikle sorunsuz çalışmaktadır... Sadece arabamda şehir içinde oluşan çok ufak çizikler mevcuttur... Aracımı EV alacağımdan dolayı satıyorum. Yoksa yeni yaptırmış olduğum bütün bakımları ve ağır bakımlarını yeni yaptırdım...
    O yuzden Acil Satılıktır... kilometreyi ise Silivri Kumburgaz arası yaptım. Evim silivride işim kumburgazda dır...
    aracım kesinlikle yakıt cimrisidir...
    Konforu çok çok iyi olup kesinlikle yorucu değildir... içi geniş keyif alınacak bir araçtır.


     citroen c3 fun club

     citroen c3 fun club

     citroen c3 fun club

     citroen c3 fun club




  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.