Şimdi Ara

citroen c3 fun club (49. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.037
Cevap
23
Favori
267.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba bende bi kaç günüe 2009 model 123 binde füme renkli bir c3 alacağım.. araç sahıbı kuzenımın yakın arkadaşı ve aynı zamanda wolksvagende usta.. fıyat olarak 20 21 bın cıvarı anlasmaya calısıoruz.. aracı henüz görmedım ancak aracın kaputunda daha onceden atılmıs boyanın guzel durmadıgı ıcın yenısı ve ufak tefek temızlık boyaları atılıyormus arac plakada 5 kaza varmıs 3bın tlyı gecmıormus aracın on amortısor mu rot baslarındamı kule mı ne bısey dedı onlarda sıkıntı varmıs onları yaptıracakmıs.. teker mıllerımı bılyelerımı ne onları degıstırıcekmıs bırde arac yokus yukarı durdumu mazot gerı kacıyormus o yuzden yokus asagı park et dıor yada boruları degıstırmek lazım dıor onadad gerek yok bn boyle kullenıodum snde oyle kullanırsın dıo 3-5 ay da benden sana kefıllık bısey olursa getır yaparım dıor :D ilk arabam olacak ve tamırat flan ugrasıp bunalmak ıstemıorum dedıgıne gore bana sorunsuz hale gtırıp verecekmıs nyse sızce bu arac nasıl bı araç ?




  • C3 2005 model 92hp temiz bulabilirsem alacagım inşallah. İlk aracım olacak. Var mı başka önerisi olan? Onu alma şunu al gibi :)
  • C3 pluriel alma arefesindeyiz. Düz vitesli. Okuduğum bir kaç yerde tavanla ilgili problem olduğu söyleniyor. Araç ablama alınacak bir problemi falan olsun istemiyorum. Kullanan yada bilgi sahibi olanlar beni bilgilendirebilirmi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: guneru

    c3 ile ilgili herşey buradaaa

    arkadaslar merhabalar bende yeni Citroën C3 1.6 VTi Confort alacağım görüş ve önerileriniz nelerdir buaraç hakkında 2011 modek 50.000km
  • Arkadaşlar Selam,

    Yaklaşık 8 aydır 2012 C3 Attaction 1.4 HDI Dizel MT versiyonunu kullanıyorum.

    Arac güç olarak bana çok yetersiz geliyor. Sollamaya çıkamıyorum çoğu zaman, kesiliyor nefesi.

    Bu araba alınacaksa tek bir anlamlı nedeni olabilir; ekonomi...

    Önceki aracım Mini Cooper R50 idi, 1.6 Atmosferik 118 hp'lik bir makine idi. Tadından yenmiyordu Allah var. Ancak onunda yakıtı bazen çok üzüyordu. Citroen ile en hayvan gibi şiidince bile 6,5 Lt/100 Km tüketimi oluyor Bu arada yanlış anlaşılmasın dizel araçları benzinliden daha sık yüksek devirde üst limitlerde kullanmak motor kondüsyonu açısından gerekli. Haftada bir limitleri zorlarım. Enjektör, katalitik konvektör vs gibi parçaların sağlıklı çalışması için üst limitler gerekli.

    Son olarak, araçlar ihtiyaca göre seçildiği an doğru sonuçlar verir. Bu nedenle B sınıfı da olsa kendi içinde dağlar fark barındıran araçlar var. Bütçe ile direkt orantılı.

    Citroen ile ilgili son tavsiyem mutlaka dolu paketini alın. Benimki Attraction, yahu bildiğin motor ve 4 tekerden ibaret neredeyse. Aman. 2-3 model düşük olsun dolu olsun.

    Çirkin arava vesselam. Çok çirkin.

    İşin ironik kısmı şu; çarşamba günü 2003 1.4 16V 92 Hp'lik SX MT versiyonunu alacağım. Ev aldığım için nakit çıkarıyorum. :) Citrone'i beğenene kadar bineceğim gibi görünüyor. Umarım 92 Hp'lik versiyonu 200 nm'lik torku ile beni mutlu edebilir.

    Herkese iyi forumlar.




  • Arkadaşlar Merhaba,

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-sahibinden-bakimli-cok-temiz-dizel-kirmizi-c3-235502823/detay/ linkindeki araba nasıl sizce?

    XFurio'nun genel olarak sıkıntısı ya da eksik yönleri var mıdır?

    Teşekkürler...
  • 2011 model 56000km de gri cam tavan 1.6 hdi exculisive aracım satılıktır. hiç kazası boyası yok full ve orjinal araç arayanlar kaçırmasın.



    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-bu-ozellikler-ve-bu-km-de-tek-fiyat-dustu-241727246/detay/
  • C3 1.4 VTi Confort Otomatik ile aranıza katılmak üzereyim 36,500 tl 40 binde, işallah pişman olmam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, 20-21 bin tl civarı param var, 2003-2005 arası 1.4 hdi c3 almayı düşünüyorum. Km leri 200.000 civarlarında, bu km çok yüksek bir km midir bu araçlar için.
    Daha düşük km de bu paraya bulmam zor, 180.000 binin altı çok zor.
    Bu km lerden sonra sorun büyük sorun çıkarır mı bu araçlar bana ne önerirsiniz?
  • Merhaba arkadaşlar ;

    2003 model c3 1,4 hdı SX aracım bulunmakta aracı yeni aldım fakat araçta son zamanlarda sabah aracı ilk çalıştırdığım esnada şakırdama sesi geliyor ve sonra kesiliyor.Fakat haraket ettiğimde ise araç hararet göstergesi yükselene kadar bu şakırdama sesi ara ara devam ediyor..Fakat araç ısındığında ise bu sorun kayboluyor.

    Enjektörlerin valfleri değişti gerekli ayarlamalar yapıldı ve diğer sensörleri kontrol edildi ama sorun halen devam ediyor.

    Konu ile ilgili başına gelen biri çözüm buldu ise bilgi verilmesi için yardımlarınızı bekliyorum..

    Teşekürler
  • C3 Büsbüyüksün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • Merhabalar. 2004model Gri renk 1.4Hdi 70hp C3 ile aranıza katıldım

    Mesela yol bilgisayarı olduğunu yeni keşfettim. Pionner teyp olduğu için direksiyon kumandasını kullanamıyorum sanırım
    Sol sinyal kolundaki buton ne işe yarıyor? Korna direksiyonda dimi
    Orta konsolda teyibin yanındaki 2tuş ne işe yarıyor?
    Yol bilgisayarındaki hangi veri neyi gösteriyor?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu baya aktif maşallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sorması ayıp kaça aldınız?
    Bende hanıma alcam nasip olursa c3 veya 206+ düşünüyoruz.
  • mrblar 2011 model benzinli c3 comfort plus arac almak üzereyim km 115000 de lpg yok. aracı kullananlar neler düşünüyorsunuz memnunmusunuz alınırmı ? ayrıca en onemli konu yakıt tuketimi nasıl kafama takılıyor
  • Clio fiesta yi es gecip bende c3 tuplu pesine dustum. tuplu c3 icin ustalarimdan yorum alabilirmiyim hangi motor secilmeli. Butce 28 bine kadar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2005 c3 1.4 HDI 70hp dizel ile ben de aranıza katıldım :)
  • merhaba arkadaşlar

    c3 1.4 hdi almayı düşünüyorum.

    günlük 60 km yolum var. bu yuzden çok araştırdım b sınıfında en az yakıt tuketımı cıtroende var galiba. ( diğer düşündüğüm araçlar , punto fiesta line 207 gibi araçlar bu arada)

    yorum almam mümkünmü

    mesela bir depo ile kaç km gidiyor.
  • arkadaşlar merhabalar bende 4 gun oldu c3 aldım. 2010 1,4 hdi confort... acaba önerileriniz varmı? yani yakıtı daha tasaruflu kullanma? motor için + neler yapılır ?
  • MRB arkadaşlar c3 otomatik 1.4 vti confort araç piyasası nedir ne değildir bilmiyorum ilk aracım olacak 2012 model artıları ve eksileri yakıtı donanımı kalitesi nedir alınır mı 39000 tl ye biraz yardımcı olursanız sevinirim
    şimididen tşk ler
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.