Şimdi Ara

CİTROEN C1 inceleme ANA KONU (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
5.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 2016 Citroen C1 showroom incelemesi:

  • Bizim hanima almak icin anlastik persembe alacagiz insallah. Baya bir arastirdik geri gorus kamerasi mirror screen ekran ozellikleri cok guzel. Tam bir bayan arabasi veya sehirici arabasi diyelim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araci esim 2 aydir kullaniyor cok memnun. Yakit tuketimi sehir ici sabah maslak trafigi donuste trafiksiz suan 7 litre. Ayni guzergahda bmw 1 serisi ile 11 litre yakiyordu. Ozellikle bayanlara tavsiye ederim. Yokus kalkis basarili geri kaydirmiyor. Sadece Rampalarda manuele alirsaniz daha guzel cikiliyor. Obur turlu vites 1. ve 2.vites arasi otomatikte degistirip durunca performans dusuyor. Cunku Sansiman az yakmaya odaklanmis bagirtmadan hemen vites atiyor. Kontrol sizde olursa devrinde degistirerek ucarak cikabiliyorsunuz rampalari:) Bunun haricinde Yeni c1 gercekten basarili bir arac. Led stoplar ve on farlar gunduz ledleri cok guzel. Zaten internetteki inceleme videolarinda da cok basarili oldugunu izlemistik almadan once. Sorusu olanlar olursa yardimci olmaya calisirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maho1907

    Araci esim 2 aydir kullaniyor cok memnun. Yakit tuketimi sehir ici sabah maslak trafigi donuste trafiksiz suan 7 litre. Ayni guzergahda bmw 1 serisi ile 11 litre yakiyordu. Ozellikle bayanlara tavsiye ederim. Yokus kalkis basarili geri kaydirmiyor. Sadece Rampalarda manuele alirsaniz daha guzel cikiliyor. Obur turlu vites 1. ve 2.vites arasi otomatikte degistirip durunca performans dusuyor. Cunku Sansiman az yakmaya odaklanmis bagirtmadan hemen vites atiyor. Kontrol sizde olursa devrinde degistirerek ucarak cikabiliyorsunuz rampalari:) Bunun haricinde Yeni c1 gercekten basarili bir arac. Led stoplar ve on farlar gunduz ledleri cok guzel. Zaten internetteki inceleme videolarinda da cok basarili oldugunu izlemistik almadan once. Sorusu olanlar olursa yardimci olmaya calisirim.

    Hayırlı olsun hocam ön tarafı çok geniş dış tasarım da ön taraf agresif duruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tesekkur ederim. Ici gercekten genis. Cunku icerden degil bagajdan kismislar. Iceride diz mesafesi bildigimiz C sinifi gibi nerdeyse. Ama tabi bunun acisini bagajdan cikarmislar. Ama gunluk kullanim icin yeterli. 3 kisilik bir aileyseniz arka koltuklarin yarisini da bagaj niyetine kullanabiliyorsunuz. Ben gercekten ozellikle on tasarimini cok begeniyorum. Bu sinifta millet niye gidip hyundai i10 aliyor anlam veremiyorum. Sanirim citroen e on yargilari var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maho1907 M kullanıcısına yanıt
    Ağzımdan lafı aldınız hocam bu sınıfta i10 gibi ucube bir araba neden tercih edilir anlayamıyorum.



    Bide C1'in üstü açılan versiyonları var o konuda bir bilginiz var mı ?
  • Hocam kusura bakmayin mesaji yeni gordum. Ustu acilanlar guzel gorunuyor ama ilerde tente oldugu icin yagisli havalarda problem olabilir. Bir de tente kirmizi renkti. Biz o yuzden ustu acilir tercih etmedik. Onlar universite ogrencilerine falan guzel olur ama.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maho1907 M kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/yeni-citro-n-c1-mi-hyundai-i10-mu--123837818#123838426



    i10'la alakalı konu açtım hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2008 model 45000 km de Kırmızı renk - 200 tl aynadan dolayı hasar kaydı olan aracımı satıyorum.Fiyat 33500.

    Araç gayet temiz durumda.Şirket aracı olduğundan satılık.Düşünenler pm den dönebilir.
  • Anakonuya bak 2 safya :) 2008 den beri acik :)

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.