Şimdi Ara

[[[CİTROEN C-ELYSEE KULÜBÜ]]] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
217
Cevap
17
Favori
128.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bugün arabalar konusunda bayağı ilgili bir arkadaşım ile görüştüm, filtrelerini ve yağını kendisi internet üzerinden alıyormuş. Ne tercih ediyorsun diye sordum? Ilginç geldi bana Mann Filter marka filtre almaktaymış, polen yağ ve hava filtresi c elysee için baktım 170 tl üçü birden, yağ total 200 tl civarı 0w30. Parçalar 370tl tutuyor. Bu arada motul 0w30 da var 299 tl 5lt si değer mi biliyorum. Parçaları bu şekilde tedarik edip bakım yaptırmaktaymış. En azından kendimce kaliteli malzeme alıyorum dedi, sizler ne dersiniz bu yönteme? Denemeyi düşünüyorum...
  • mbahadir20 kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz cevap için teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar merhaba bizim c elysee forumu maalesef çok aktif değil gördüğüm kadarı ile...
    C elysee 1.2 82 hp aracımın 18.000 km 2.yıl bakımı için ne yapacağıma karar verememiştim. Çok araştırma yaptım. Piyasa da o kadar çok marka yağ, filtre vs seçeneği var ki... Kafa karışmaması elde değil. Gönül isterdi liqui moil motor yağı alalım( 5lt si 349 tl) ya da motul alalım (5 lt si 299 tl). Şimdilik kampanya olunca MoBil esp 0w 30 a şans vermek istedim.... Mann Filter Marka yağ, hava, polen filtre setini aldım 154 tl ye. Mobil Esp 0w 30 motor yağı, cam suyu ve temizlik spreyi üçlü seti n11 den 222 tl ye aldım. Toplamda parçalara 376 TL ödedim. İnternet üzerinden aldıklarım teslim olunca, Ankara İvedik OSB sanayi de bakım yaptıracağım. Parçalar yağ vs memnuniyetimi merak edenler olursa paylaşırım.
  • Dostlar 2015 attraction modelinin söför kısmında emniyet kemeri soketine zor giriyor, muayene için bunu yaptırmam lazım sanırım. Servise götürdüğümde bu parçanın içten kırıldığı sensörlü olarak yenisini almam gerektiği söylendi. İnternet üzerinde bayaa secenek var fakat uyumlu olur mu onu kestiremedim. Universal olarak geçen modellerden alsam uyar mı acaba ? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevirinirim. Şöyle birşey var uyar mı acaba ?
    https://www.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/emniyet-kemer-kolu-on-celik-halatli-ikazli-universal_pdp_532243740

    İyi forumlar.
  • citroen c-elysee 2014 83000 km aldım fiyat 63500tl, motor ekpertizde %99,5 çıktı hasar yok sadece şoför kapı sacı değişmiş park halinde sürtmüşler,

    fiyat nasıl biraz pahalı gibi ama bu zamanda fiyatlar uçuyor,
    araç confort olarak görünüyor öyle denildi, hız sabitleme , koldan audio kontrol falan var sis lambaları yok bu aracın confort olup olmadığı nasıl anlaşılır confortta sis lambaları yok mu?
    bagajda stepne boş sacın üstündemi duruyor stepnenin etrafında köpük yok mu, bende yok
  • birol özsoy kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın güzel günlerde... Fiyatlar çok değişken bugünlerde ama yine de günümüz koşullarına göre makul görünüyor. Stepneler biz de de öyle sacın üstünde durmakta, sorun yok yani.
  • birol özsoy kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun hocam araçtan memnunmusunuz en full paketi mi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thorbank01

    hayırlı olsun hocam araçtan memnunmusunuz en full paketi mi
    araçtan memmunum şu an bir problem yok- confort paket araç orta paket oluyor galiba.
  • Arkadaşlar selam. C-Elysee araç almayı düşünüyoruz. 2012-2014 civarı. Otomatik olacak muhakkak. Bir öneriniz olur mu acaba? Eksileri artıları nelerdir? 72 HP ile 82 HP arasında çok fark var mıdır performans olarak?
  • 2014 1.2 vti motor ariza ışığı yanıyor ama çekişte vb düşme yok. Sebebi hakkında bilgisi olan var mı. Bugün yanmaya başladı bu ışık. Yarın servise götürmeye niyetim var. Daha önce bunu yaşayan varmı arkadaşlar.
  • CoOLMuSTi kullanıcısına yanıt
    Hız sabitleme sorununu çözebildiniz mı ben de aynı sorun var şuan bir öneriniz var mi
  • 15.000 km yol yapmış 1,2 vti kullanıcı yorumları umarım faydası olur
    https://www.youtube.com/watch?v=pH8YeV8FSsU&t=48s
  • Değerli forum üyesi arkadaşlar bugün arabayı iç dış yıkatıp dezenfeksiyon işlemi yaptırdım. Araç bakımını mart ayında yaptırmıştım, polen filtresini yenilemek için gittim, yetkili servis sadece polen filtresine 143 tl dedi. El mahkum sanayiye giderek filtron marka 30 tl ye aldım. Filtre toz toprak yaprak vs dolmuş 6 ayda. Sizlere de önerim, sağlığınız için sonbahara girmeden önce polen filtrelerinizi değiştirmeniz. Malum salgın için ve sağlığımız için küçük akla gelmeyen bir tedbir olabilir, buradan sizlerle de bu bilgi ve hatırlatmayı paylaşmak istedim.
  • Arkadaşlar, 2017 model c elysee shine aracım vardı sıfır almıştım o zamanlar. Bir yıl kadar kullandıktan sonra ekonomik nedenlerden dolayı daha 13 bin km de satmak zorunda kalmıştım. Şaşırdığım şey ben aldığımda araç 1.6 motor 92 hp ve 5 ileri vites idi. Şimdi teknik broşüre baktım 1.5 motor 100 hp ve 6 ileri vites olmuş. Çok ilginç geldi bana. Araç zaten çok ekonomikti çok iyi biliyorum ama 5. Vites aralığı çok fazla idi, 6. Vitesin motoru rahatlattığını düşünüyorum. Keşke imkanım olsa ve sıfır bir shine alsam demiyor değilim. Bu 6 vitesli modelini kullanan bir arkadaş aramızda varsa kullanıcı deneyimlerini okumak isterdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarunHoca -- 23 Eylül 2020; 12:30:4 >
  • HarunHoca kullanıcısına yanıt
    Bence de aracın iki önemli eksiği; otomatik vites seçeneğinin ve manuelde 6. vitesin (eski modeller) olmaması...

    Düzelteyim; 3. eksik SW kasanın olmaması. Olsaydı kesinlikle SW kasa olanını alırdım...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademtari -- 27 Eylül 2020; 16:33:5 >
  • Arkadaşlar kolay gelsin herkese
    bende 2013 model 1.6 hdi 190.000 km de c-elysee araç var araçta enjektörleri temizlettim. 2 gün sonra partikül filtresi katkı seviyesi çok az ve partikül sıvısı az uyarısı vermeye başladı ve araç biraz titremeli çalışmaya başladı. neden olabilir ya da başına gelen bi arkadaşımız varmı sebebi ve onarımı nasıldır.
  • ademtari A kullanıcısına yanıt
    SW için bir şey diyemem kasa olayı tercih meselesi. Ancak otomatik vites seçeneği olsaydı evet iyi olurdu. Ancak o kafar fiyatlar öıkmış ki inanılır gibi değil. 2017 shine sıfor0 almıştım 67.000 TL ye. Bugün şöyle bir baktım tam 179.000 TL. Üç yıl önceki fiyatın üç katı zamlanmış, gerçekten inanılmaz.
  • HarunHoca kullanıcısına yanıt
    Offf ki ne offf...
    Maalesef araçlar gerçek değerinin çok üzerinde. Bu fiyatlara da insan o otomatik vitesi arıyor...
  • aydinkupucu A kullanıcısına yanıt
    Titreme partikül filtre ve sıvısı ile ilgili olmaz diye düşünüyorum. Belki de enjektör temizliği yaptırdığınız yer ile yeniden görüşmeniz gerekiyordur...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Halit6363

    Hız sabitleme sorununu çözebildiniz mı ben de aynı sorun var şuan bir öneriniz var mi
    Yeni gördüm kusura bakmayın, evt, arkadaki dönen tuşu defalarca çevirdim, düzeldi, yani temassızlık yapıyormuş.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.