Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
28.896
Cevap
178
Favori
1.738.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2007 civic elegance satılıp bu araba alınırmı ne dersiniz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozden05

    2007 civic elegance satılıp bu araba alınırmı ne dersiniz ?


    Ben dizel araç olduğu için alırdım......
  • HDI motor için alınır. Hele şu devirde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozden05

    2007 civic elegance satılıp bu araba alınırmı ne dersiniz ?


    ben 2010 civic elegance satıp almayı düşünüyorum :)
  • Ben de Honda Civic Hybrid almayı düşünüyordum taa ki Yeni C4 çıkana kadar. Kısmetse ve uygun alabilirsem MCP Diesel almayı düşünüyorum.
  • arkadaşlar bugün yeni c4 ü showroom da inceledim, araç gayet şık, güzel..ben şehiriçi aylık 2200 km yapan biri olarak 40-55milyar arası dizel otomatik araç araştırmaktaydım ve yeni c4 hakikaten donanımı ve görüntüsüyle beni baya etkiledi. c4'ün rakipleri olarak renault megane 1.5 dci edc, vw golf tdi, peugeot 308 hdi auto6r, opel astra 1.3cdti (otomatik seçeneği yok), audi a3(??) gösterebiliriz. ancak fiyat ve donanım olarak c4 bunların hepsinin önünde. bundan önce peugeot 308, vw polo ve golf ü incelemiştim. peugeot'nun bu yıl, golf'ün seneye kasa değiştirecek olması, polo'nun fiyat olarak listemde yer alması ancak alt segmentte bulunması nedeniyle c4 1.6e-hdi mcp bana epey cazip geldi. test sürüşünü test aracı hazır olmadığı için yapamadım. ancak gerek aracın dış ve iç görünümü, iç malzeme kalitesi ve tasarımı, soğutmalı torpido gözü, otomatik vites kolunun tasarımı,direksiyonu, koltukları vs bence süper olmuş. exclusive araçta beğenmediğim yada eksik bir özellik düşünüyorum ama yok yani herşey mükemmel. sadece kapı kapanma sesinin biraz fazla olduğunu ve golf'e göre tek eksiğinin (test sürüşü yapmadığım için dsg-mcp farkını değerlendiremedim) bu olduğunu söyleyebilirim. aracı inceleme fırsatı bulan ve test sürüşü yapan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilirlerse çok sevinirim.




  • ayrıca şu anda ellerinde dizel araç olarak sadece c4 1.6 e-hdi premium comfort ve comfort-plus olduğunu, exclusive paket araçların mart 15-25i arasında geleceğini söylediler. ve opak renk olarak sadece beyazın bulunması, diğer renklerin tümünün metalik olması da ilginç geldi bana keşke opak siyah da olsaydı...ama sanıyorum citroende opak siyah yok?
  • 2 gun once 1.6 exclusive dizel otomatik +kor nokta+cam tavan+navigasyon+metalik boya fiyatini sordum. 54.500 tl lira fiyat verdiler. izmitte . fakat bu fiyat subat fiyatimis mart ayinda ne olur bilmiyorlarmis. ayrica aracin ne zaman kac tane gelecegi de belli degilmis.

    benim sordugum yer fiyat olarak biraz ucmus galiba :D

    test surusunu bende yaptim. arac kullanirken biraz sert geldi. fren ve vites gecisleri acisindan. ama alisilabilir diye dusunuyorum.
    onun haricinde donanim olarak cok iyi ozelliklere sahip.

    xeon far olamliydi diye dusunuyorum.
    onu da muhtemelen 2012 yilinda ledli xeonon lu bir model cikarmayi dusundukleri icin yapmamislardir. ya da C4 DS modeli icin sakliyorlardir
  • ellerinde araç olmadığından liste fiyatı üzerinden fiyat veriyorlar, türkiye pazarında araç sayısı arttığında indirimlerde artacaktır tabi liste fiyatında yükselme olmazsa
  • Arkadaslar, bugün aracı inceleme fırsatı buldum. Maalesef arka diz mesafesinin özellikle sürücü tarafının yetersizliği beni üzdü. Fiyat olarak da Comfort Plus icin 47.700 dediler. Açıkcası kafamda soru işaretleriyle ayrıldım. Almak icin haklı sebepler arıyorum, test etme imkanım olmadı ama, konfor, ses yalıtımı ve yakıt konusunda dendiği kadar iyi midir?
  • konfor ve ses yalıtımının çok iyi olduğunu söyleyebilirim, motor kaputunu açtı iseniz kablolarda kullanılan izolasyon malzemesinin bile özel olduğunu göreceksiniz, ayrıca bagajda stepne bölgesinde de şasi ve yol gürültüsü için stabilizasyon malzemesi görülebiliyor. yakıt konusunda bilgim yok kullanım sonrası net bilgi elde edebileceğiz fabrika verilerine yaklaşırsa çok iyi bence.
  • 2 gün önce Bostancıoğlu otomativ'de test sürüşü yapma fırsatım oldu,
    test aracı olarak EXCLUSIVE MCP var.
    Bence ses yalıtımı ve performans olarak gayet güzel bir araç, fakat navigasyon olmayınca konsol çok kötü duruyor.
    Ellerinde ki modellerin tümü beyaz renkten farklı olduğu için metalik renk standart olarak fiyata ekliyorlar.
    Benim sorduğum model :

    CONFORT MCP = 44.900
    + PLUS PAKET = 3.000
    + sigorta = 300
    + metalik = 800
    = 49.000

    Bu aracı 48300'e bırakabileceklerini soylediler, ellerinde fazla araç yok.
    Bir tanede EXCLUSIVE MCP var.
  • Plus paket olarak dedikleri şeyin içinde tam olarak ne aksesuarlar var ???
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BIXI MAN

    Plus paket olarak dedikleri şeyin içinde tam olarak ne aksesuarlar var ???

    ÇİFT BÖLGELİ OTOMATİK KLİMA
    EŞİK AYDINLATMALI KATLANABİLİR YAN AYNALAR
    KENDİLİĞİNDEN KARARAN İÇ DİKİZ AYNASI
    YAĞMUR SENSÖRÜ
    OTOMATİK YANAN FARLAR
    PROGRAMLANABİLİR HIZ SABİTLEYİCİ VE SINIRLAYICI
    ARKA PARK SENSÖRÜ
    PARK SIRASINDA GECİKMELİ SÖNEN FARLAR
    TELEFON KİTİ
    USB BAĞLANTISI
    BAGAJDA GÜÇ SOKETİ VE EL FENERİ
    AYARLANABİLİR POLİFONİK UYARI SESLERİ
    ALUMİNYUM ALAŞIMLI JANTLAR
  • Sonunda brosur sayfasında yayınlanmış :
    http://citroen.com.tr/img/brochure/pdf/yeni_C4.pdf
  • Aracı bugün AVCAR avcılar bayisinde test ettim.Kullandığım araç exlusive dizel mcp cam tavansız modeldi.İlk başda dikkatimi çeken motor çok sessiz geldi sanki benzinli bir araç kullanıyordum.Motor soğuk olmasına rağmen bu kadar sezsiz olması müthişdi.Vites geçişlerinde biraz kasma hissettim bunuda tam otomatik olmamasına bağlıyorum .Bayi yetkilisi vites geçiş esnasında ayağımı gazdan çekdiğimde bu kasmanın azalacağını söyledi.Aracın kullanımı son derece keyifli kendi aracım OPEL INSIGNIA 180 hp benzinden ağzım yandığı için bu aracı satıp C4 alacağım.Bu gün itibariyle sipariş verdim mart sonu gibi gelebileceğini söylediler .Aracı merak edenlerin birkere test etmelerini tavsiye ederim inmek istemeyeceksiniz.
  • Haklısınız, hayırlı olsun. Arac gelınce detaylarını paylaşırsanız sevınırız.
  • Avcarda var dwmekki... Peki bahcelievler mersada varmidir?
  • Citroen bana hep güvensiz gelmiştir, nedenini bilmiyorum gerçekten.
    _http://www.youtube.com/watch?v=fEqI9O4Alu8
    Sanki araç daha ince saçtan üretilmiş, genel olarak sağlam değilmiş gibi geliyor. Bu bir önyargı da olabilir elbette. Araç gerçekten çok donanımlı ve şık benim için bagaj hacmi yeterli değil şimdiden alıp kullanacak olanlarımız için hayırlı uğurlu olsun.
  • dün gittim bahçelievler mersa'ya ancak sadece confort manuel modelleri vardı, mcp veya exclusiv araç yoktu.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.