Şimdi Ara

===== CITROËN DH KULÜBÜ ===== (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
982
Cevap
7
Favori
114.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yavv bnde servisten kar lastiği taktırdım modelini hatrlamiyorm ama en tuzlu olanları taktırdım istanbulda kar filan yağmadı seneye kullancaz inşallah haftaya söktürüp tekrar hız lastiklerini taktırıcam..
  • 2004 xsara 1.4 hdi war eklersen sevinirim
  • http://www.citroenpicassofanclub.com


    adı şu an picasso fan club ama tum citroenci arkadaşları bekliyoruz
  • Kulününüz hayırlı olsun .Beni de kulübünüze üye yapın.2007 model C4 üm var.92 hp sx.Ayrıca arabamın arka süspansiyonları çok sert.Çukurlarda çok vuruntu yapıyor.Ne yapabilirim.Cd çaları sadece track cd çalıyor.Bu sistem de nasıl mp3 çalabilirim.Teşekkürler...
  • selamlar,

    6 aydır c1 sahibiyim.sitenize bende dahil olmak istedim.site çok karışık "yeni mesaj" diye birşey bulamadığımdan "cevap" sekmesine tıkladım.herhalde benden başka c1 ci yoktur sitede henüz.türkiyedeki 3. c1 olması lzm.birazdan 1-2 foto upload etmeye çalışaçağım umarım başarılı olurum.ben arabamdan memnunum almayı düşünen veya bir sorusu olan varsa cvp verebilirim.herkese iyi akşamlar.

    zannediyorum başarılı oldu buyrun.
    http://img297.imageshack.us/img297/8869/c1bv7.jpg
  • quote:

    Orjinalden alıntı: thecurly

    herkese merhaba...
    arkadaşlar herkese merhaba,
    YAVUZ KARDEŞ NERDESİN YAA, KAÇ GÜNDÜR YOKSUN???
    arkadaşlar şu ara bir 1.6 hdi c5 almayı düşünüyorum. ama kafama diğer markalar da takılmıyor değiy, acaba diyorum bir pasat 1.6 fsi mi, yoksa OPEL 1.6 ELEGANCE Mİ, YOKSA pegeot 407 1.6 hdi mi...alsam diyorum.
    Ama aklımda da hep c5 1.6 hdi var ne yalan söyliyim...
    arkadaşlar dobra dobra konuşalım,
    bunlardan hangisi iyidir, şimdiye kadar bu saydığım arabalardan sadece c5 ten şikayet duymadım. passat için malzeme kalitesi düşük ve arabanın orasından burasından ses geliyor amortisörler çok sert araç içine müthiş ses alıyor araç gitimyor diyorlar, opel için arıza yaratma makinesi diyorlar, 407 için ön takımdan acaip ses geliyor elektronik aksam sürekli sorun çıkarıyor amortisörler iyi değil diyorlar...ama şimdiye kadar c5 ten hiç şikayet duymadım...
    aranızda kullanan varsa lütfen yardım etsin. c5 nasıl bir araba, mesela 1.6 hdi nin yalıtımı nasıl, araç içine veya dışına ses veriyor mu, dizel olduğu belli mi, araç içinde motor sesi duyuluyor mu, ayrıca gerçekten hidroaktif süspansiyon övüldüğü gibi müthiş mi, yoldaki çukurları hiç hissettirmiyor mu(özellikle bu konuda çok hassasım-zaten c5 o yüzden kafama takıldı-zıplama yok), aracın orasından burasından tıkırtı sesi geliyor mu(bir çok arabada olduğu gibi), malzeme kalitesi iyi mi (adi plastik değildir umarım), 1.6 hdi motorun kalkışı nasıl, çok mu hantal, lütfen bu konularda bilgili olan arkadaşlar dobra dobra anlatsınlar,,, bu araç nasıl bir araçtır, ÖZELLİKLE YAVUZ BU BİLGİLER BAKIMINDAN SENİN YORUMLARINI BEKLİYORUM.
    herkese selam.



    istanbulda isen CTR PLAZA(www.ctrplaza.com.tr) ya beklerim,hem C5 ile test sürüşü yapar,hemde tanışmış oluruz.yukarıda bahsettiğin otomobillerin benzinli olanlarının bile daha altında C5 dizel e sahip olmanı isterim.1,600 olduğundan senelik sadece 524 ytl vergi öder,yakıttan da bayağı tasarrufun olur.performans olarak da çok güzel ancak bunu kullanmayla yaşabilirsin
    davet ediyorum




  • Merhaba,
    2006 model Citroen C3 arıyoruz, temiz, bakımlı, km.si düşük.. Tel: 0533 739 8590
  • ok
    gelirse böyle bir otomobil haber veririm
  • aranıza yeni katıldım ve benimde xsara'm var...benide listeye eklerseniz sevinirim..
  • merhaba nihayet umbek in kandırmalarıyla bende bi citroen sahibi oldum şükürler olsun çok memnunum.yalnız benimki biraz eski bi model.1994 2.0i xantia.valla broadwayden sonra uçak gibi geldi
  • Merhaba,

    Geç cevap verdiğim için tüm arkadaşlardan özür dilerim.

    C5 bence ödenen parayı sonuna kadar hak eden bir otomobildir. Dizel fiyatı bahsettiğin benzinli otomobillerin fiyatından daha düşüktür. Malzeme, işçilik ve yalıtım kalitesi Alman otomobillerinde genelde daha yüksek standartlara sahiptir. Bu sebepten Passat ve Vectra bu bakımdan C5.ten üstündür ancak benim şahsi kanaatim 407 bu konuda C5.ten daha kötü.

    C5.i öne çıkaran en önemli özelliği tabiki Hidraktif süspansiyonu. Bu bile tek başına bir seçim nedeni olabilir. Mükemmel çalışıyor ve sürüş keyfini ve kalitesini gerçekten arttırıyor. Çukurları hissetmemek gibi birşey vadetmiyor bu sistem. Bu çok yanlış anlaşılan bir durum. Sonuçta C5.te de amörtisör var ve yoldaki her darbeyi emebilmesi mümkün değil ama şüphesiz diğer otomobillerden çok daha fazla başarılı bu konuda. Dier otomobillerde süspansiyonun sertlik derecesi sabittir. Yol durumuna göre değişkenlik göstermez oysa C5 her durumda seviye ve sertlik ayarlaması yapıyor. Gerektiğinde yumuşatıyor ve gerektiğinde de oldukça sertleştiriyor.

    Hidraktif süspansiyonun en önemli özelliği otomobilin yüksekliğinin her durumda aynı olması. Yani C5.in bagajın sağ tarafına 150 kg.lık bir yük koyarsanız göreceksiniz ki süspansiyon bunu telafi edecek ve sanki yük yokmuş gibi algılanmasını sağlayacaktır. Bu şüphesiz otomobilin dengesinin korunması açısından çok önemlidir. Düşünün ki arabanın arkasına 3 tane 90 kg.lık arkadaşınız oturdu tatile gidiyorsunuz birde arkada bagajlar vs. vs. Bu durumda C5 haricindeki tüm binek otomobillerin arka tekerlerine inanılmaz bir yük binecektir oysaki C5 ne kadar yük koyarsanız koyun arabanın arkasını standart yüksekliğine getirecektir.

    130 km süratle çok ani fren yaptığınızı düşünün. Otomobilin öne doğru yığıldığını mutlaka farketmişsinizdir. Oysa C5 sadece bir anlık öne yığılır ve hemen seviyenin aynı kalması için süspansiyon görev yapar.

    Bu konuda forumumuzda oldukça detaylı açıklama yapılmış. Linki aşağıda mevcut :
    http://forum.donanimhaber.com/m_11928428/tm.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuz -- 20 Mart 2007; 9:49:39 >




  • Arkadaşlar listeyi güncelledim. Listede başta model yılları olmak üzere eksikliklerimiz var.

    Saygılarımla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuz -- 20 Nisan 2007; 16:28:44 >
  • Citroen C3 ve C4 kullanan ve İstanbul'da oturan kişilerin, şirketimizde yapılacak bir araştırmamızda yardımcı olmalarını istiyoruz. Eğer yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa maille veya telefonla geri dönerlerse çok seviniriz. Bilgilerimizi gönderiyorum.
    Şimdiden teşekkürler,

    Bilesim International Research and Consultancy
    Gumusyolu Sok. No.25
    34676 Nakkastepe Uskudar
    Tel: +90 (0) 216 553 69 00 - Dahili:433 veya 432
    Fax:+90 (0) 216 553 69 11
    kalitatifsaha@bilesim-int.com.tr
  • Bende de Xsara 1.8 otomatik var
    Beni de ekleyin
    izmir.
  • selam
    benim 2006 CITROEN C3 HDI 16V aracım var.
    beni de listeye eklerseniz sevinirim
  • 2002 yılında bir berlingo almıştık, sürüşü gerçektende zevk veriyordu. Ama Citroen servisinden yediğimiz kazığı hala unutmadım. Adamlar aracı satarken içindeki çakmağı bile söküp öyle bize sattılar. Hava peteğinde kullanımdan kaynaklanan bir kırık vardı, bunu değiştirmelerini ve ne tutarsa vereceğimizi söyledik, üç beş milyonluk bir parça değişimi için bizden 2002 yılında 750 milyon istediler, neymiş efendim ön kaputun hepsi değişecekmiş. Daha 8 ay bile kullanmadan hemen elimizden çıkardık.
  • bizde grand c4 var 7 kişilik olanından başka kimsede var mı?????
  • benıde kaydedın cıtroen bx 16 tres var 84 model
  • Beni de kaydedinbi zahmet.Xsara 1.6i, 2000 model
  • Beni de ilave edin lütfen.
    2007 Citroen C5 HDI SX
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.