Şimdi Ara

===== CITROËN DH KULÜBÜ ===== (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
982
Cevap
7
Favori
114.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar öncelikle hayırlı olsun.
    bundan 2 ay önce araç alma konusunda çok kararsız kaldım.
    seçeneklerimin arasında citroen c5 de vardı.
    fakat tercihimizi passat tan yana kullandık.
    c5 i test etme imkanım olmadı.
    @yavuz
    arkadaşım c5 ten bahsetsene biraz.foto falan varsa bi zahmet onları da koyuver.
    neler kaçırmışız yada kaçırmamışız öğrenelim.citroen güzel araba
    SAYGILAR.
  • Sevgili @_codelinker_,

    Aracım geldiğinde burayı fotoğraflarla ve yorumlarla dolduracağıma emin olabilirsin. Şimdilik hazır fotoğraflarla idare edelim. Bu arada test sürüşü izlenimlerine gelince:

    Hem C5 hem de 407.de deneme sürüşü yaptım. Performans olarak kesinlikle aralarında bir fark yok. Her ikisi de ağır kasalarının verdiği etkiyle ilk hızlanmaları 307 ve C4.e göre biraz daha ağır ancak bu sadece anlık bir his. Yüksek tork hemen kendini hissettiriyor ve 1750 devirden itibaren mükemmel bir akıcılık sağlıyor.

    C5.in 407 karşısındaki konforuna diyecek birşey yok. Süspansiyon sistemi C5.te çok başarılı çalışıyor. Güvenlik olarak her ikisi de benzer standartlar sunsa da Euroncap Citroen C5.i sınıfında en güvenli otomobil (toplamda 36 puanla) seçti. Kağıt üstünde C5 daha az yakıyor ancak çok fark edeceğini hiç zannetmiyorum. C5 yaklaşık 4 Milyar daha ucuz ve bu farkla hafif alaşımlı jantlar dahil birçok eksiği giderebilirsiniz. C5.in en ucuz SX paketinde hız limitörlü cruise kontrol standart. İşçilik kalitesi C5.te biraz daha iyi gibi geldi bana. Arka koltukda yolculuk yapacaksanız C5 daha fazla diz ve baş mesafesi sunuyor.

    Özetle belirtmem gerekir ki çok hızlı yaşayan biri iseniz ve çok ağır takılmak istemiyorsanız 407 tam size göre. Bu sınıfta bence tartışmasız en spor görünümlü araç 407. C5 ise tabiri caizse ağır abi aracı. Her iki araca dışarıdan baktığınızda 407 al beni diyor ancak direksiyonuna oturup sürmeye başladığınızda bence C5 çok daha fazla keyif veriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuz -- 20 Nisan 2007; 15:20:02 >




  • İşte C5.ten birkaç görüntü ...

     ===== CITROËN DH KULÜBÜ =====



     ===== CITROËN DH KULÜBÜ =====



     ===== CITROËN DH KULÜBÜ =====



     ===== CITROËN DH KULÜBÜ =====



     ===== CITROËN DH KULÜBÜ =====




  • Sevgili arkadaşlar bir düzeltme yapmak istiyorum.

    Yukarıda 407 ile karşılaştırırken ASR sisteminin C5.te olmadığını belirtmiştim. Durum C5.te biraz farklı. Tüm C5 modellerinde ASR yani antijatinaj sistemi ESP tarafından yönetiliyor.

    Bilginin Kaynağı :http://www.c5.citroen.com/tr/index1024.html "C5 sizi korur" başlıklı bölümde yer almaktadır. İfade aynen şöyle :

    Yeni C5 üzerinde seri olarak mevcut olan ESP (veya elektronik stabilite kontrolü), patinaj önleme, ABS, acil fren yardımı sistemlerini yönetir ve özellikle dışa savrulmaları ve arkadan savrulmaları engellemek için güçlü yeni bir fren dağıtım ve stabilite kontrol sistemi sağlar.

    Sevgili arkadaşlar bu arada bu Pazartesi aracımı Allah nasip ederse teslim alacağım. Araç yarın geliyor ancak MTV.den dolayı Temmuz ayında tescil işlemlerini yapacağız. ASR hakkında daha detaylı bilgiyi aracım geldiğinde yapacağım denemelerle sizlere aktaracağım.

    Saygı ve sevgilerimle.

    Bu arada sevgili citroen kullanıcıları lüfen topiğimizi şen tutalım.




  • citoen klupte iş yok. hep 4. 5. sayfalarda geziyo
  • Sağolsun C4 kullanan arkadaşlar sayesinde 4. ve 5. sayfalarda geziyoruz. Aynı bizim Ofluların Trabzonluyuz dememeleri gibi C4.cüler de biz Citroen.ci değiliz diyorlar herhalde. Üstelik C4 topiğinde de davet ettim arkadaşları. Bu duruma en çok ben üzülüyorum ama neyse. Ben C4.de dahil olmak üzere elimden geldiğince fotoğraflar ve yorumlar yüklemeye devam edeceğim.
  • aslında buda c4 cülerin seçimi, saygı göstermek lazım tabi ki.. illa takılmalısınız da denmez :) ama şu var bu iş biraz genel anlamda marka fanatikliğini geçti bence, forum denilen bir insan o arabayı alıp bilgi almak istediğinde 300 sayfa kitapçığı okumadan buradan daha kısa daha kolay ve daha pratik anlatılmış haliyle bilgi edinebilmeli ama gerçekten iş farklı yönlere kaydı, içimden geçenleri paylaşmak istedim.. ben de bi ara ciddi ciddi c4 alacak adayların arasındaydım ama okuduklarımdan sonra baya bir korktum vazgeçtim elektronik problemler sebebiyle
  • Yavuz hocam;
    C4 sahiplerinin çoğu DH tan taşındı. Onları çağırmak istiyorsanwww.c4fanclub.com a bir mesaj at istersen yeni yerleri ora
  • merhaba;
    ben c 4 sahiplerindne biriyim. biz artık kendi sitemizdeyiz ama ben burayı da ihmal etmiyorum. buradaki c 4 topici sayesinde biz birbirimizi tanıdık ve fanclubumuzu kurduk. yalnız bu citroen kulübü olayı farklı. biz c 4 aşığız citroen e değil.
    yinede bu topici açan arkadaşada teşekkürler. ben elimden geldiği kadar burada olmaya çalışacam.
  • arklar arabalarınızn resimlerini ekleyin de bakmış oluruz

    plakaları karalamayı unutmayın
  • P.tesi günü inşallah C5.in fotoğraflarını çekip en geç Salı ya da Çarşamba upload yaparım. Biraz da araç hakkında yorumda bulunurum böylece.
  • Teşekkürler dostum.
  • Bende de C4 var, ben de üye olmak istiyorum :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milterx -- 2 Temmuz 2006; 0:52:35 >
  • beni kabul ederseniz bende aranıza katılmak isterim.
    2004 model Citroen Berlingo 2.0 HDI
  • Ford takımının parçası olarak citroen takımına takımım adına hayırlı olsun diyorum
  • Yeni arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyorum. Listeyi güncelledim.

    Ford takımı üyesi sevgili Gökberg sana da güzel temennilerin için ayrıca teşekkür ederim.
  • Beyler bu arada bugün citroen'in interente sitesinde berlingo'ya yeni motor koydukarını gördüm 1.6 92 HP Valla çok güzel yapmışlar ama fiyat biraz yüksek gibi geldi bana 30 küsürleri buluyor fiyat
  • Selam iverson03 kardesh :)) Araban süper, oturdugun eve ise hayran kaldim... Kazasiz belasiz kullan, Cam tavani cekmen ise bi ayri güzel olmus...
    Ben C4 kardeshligi klubünde stalker olarak geciyorum... Benim aracin resimleride orada var :))

    Yavuz kardesh, bu arada temennilerine katiliyorum ama C4 te bi baska güsel canimm C4 aski bi baska oldugundan tek platform bize yetmiyo :P

    Herkese kazasiz belasiz sürüsler...
    Not: Ankaradayim, yana yakila rötüs kalemi veya boyasi aiyorum, aracim kül grisi..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: koksalzengi

    Beyler bu arada bugün citroen'in interente sitesinde berlingo'ya yeni motor koydukarını gördüm 1.6 92 HP Valla çok güzel yapmışlar ama fiyat biraz yüksek gibi geldi bana 30 küsürleri buluyor fiyat


    ewet benimde dikkatimi çekti.
    ama sitede teknik özelliklerini yayınlamamışlar.
    alıcan 1.6 hdi hususi otomobil olacak ruhsatta, süper olur.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.