Şimdi Ara

YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR (227. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
14 Misafir (4 Mobil) - 10 Masaüstü4 Mobil
5 sn
20.326
Cevap
379
Favori
1.521.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Teşekkürler cevabınız için. 2008 düşünüyorum ben de, arada 50k tl var. C5 in avantajı üst sınıf ve 180 hp motor gücü. Toplamdaki 260+ rakam da çok aslında benim için. Bu hafta sonu C5 testi yaparsam biraz netleşir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kulakcikta yokmus yenilerinde vitesten daha cok üzüldüm.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MyErdinc kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba, hayırlısı olsun, arabanızı satıp tekrar istediğiniz şekilde alabilirsiniz inşallah. Ben lansmanda aracı alırken otoyol sürüş 19inç jant opsiyonuyla geliyordu. Hatta 19inç almamak için çok istediğim otoyol sürüşten vazgeçmiştim. Mesajınızdan otoyol sürüş için artık 19inç jant alma zorunluluğu kalmamış. Doğru mu anlıyorum?
  • aalkin A kullanıcısına yanıt
    Evet öyle bir zorunluluk yok şu an.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aalkin A kullanıcısına yanıt
    O zamanlar zorunluluk demeyelim de o partide gelen araçları o sekilde konfigüre etmişlerdi. Citroen stoklu çalışmadığı için gelen partide ne varsa o sekilde sattı. Su anda ürün çeşitliliğini arttırdılar. En azindan opsiyonlari cesitlendirdiler. Oto yol destek paketini sadece 19 jant ile alabilirsiniz gibi bir durum yok. Ama yine sizin tam istediğiniz degil elde olan araçların içinden tercih ettiğinizi önerebiliyorlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MeYalın M kullanıcısına yanıt
    Benim son 3 aracımda da kulakçık vardı. 1-Giulietta 2- Kuga 3-C5A
    Sadece giulietta da kulakçıkları kullandım. ( o da zaten onun doğasında vardı. Ah ah o eski günler)
    Kuga da ve C5A da hiç ihtiyacım olmadı. Öylece duruyorlar direksiyon arkasında. Eğer araç spor değilse bence kulakçık hikaye.
    Kaldı ki EAT8 son derece kararlı bir şanzıman. Doğru vitesleri her zaman seçiyor. Sizin müdahalenize ihtiyaç duymuyor. O yüzden bence üzülmenize gerek yok. Anahtarsız giriş çalıştırma çok daha güzel bir özellik.
  • CengoCenk kullanıcısına yanıt
    Yani bencede öyle zaten anahtarsiz giriş calistirmanin gelecegini duyduğum icin c5A aldim yoksa almazdim shine pahali oldugu için ama yinede olsun isterdim üzüldum olmadığına

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selim20

    https://www.change.org/p/citroen-c5-aircross-hayalet-ekran-g%C3%BCncellemesi/exp/cl_/cl_sharecopy_20325601_tr-TR/v1/973774576?utm_content=cl_sharecopy_20325601_tr-TR%3Av1&recruiter=973774576&recruited_by_id=5d79e2a0-9287-11e9-86a8-278b7615883c&utm_source=share_petition&utm_medium=copylink&utm_campaign=psf_combo_share_initial&share_bandit_exp=initial-20325601-tr-TR&share_bandit_var=v3

    İmza kampanyasına katılım yapabilir misiniz? Belki de bir değişiklik olur
    Carplay bağlıyken hangi haritayı yansıtmaktan bahsediyorsunuz? Böyle birşey teknik olarak mümkün değil eğer Apple Maps ya da Google Maps'i gösterge ekranında görmek istiyorsanız. Ancak sadece bazı araçlarda sağa dön sola dön gibi bilgilendirmeler gözüküyor diye biliyorum.

    Devir saati konusunda ise kesinlikle haklısınız.




  • cmshn kullanıcısına yanıt
    Aslında söylediğin doğru sanırım yurtdışında gördüğümüz kendi navigasyonunu yansıtıyor anladığım kadarıyla yani carplay (google,yandex) yansıtması bence de mümkün değil gibi ama gene de imzaladım bi alternatifi sunsunlar madem öle diye

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lidze1864 kullanıcısına yanıt
    Bilgi olarak; Ford bunu yaptı. Yeni focus larda gelen sync 3 sistemindeki navigasyonda maps üzerinde görünen yönlendirmeler ön ekrana veriliyor. Fotoğrafını bulursam eklerim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CengoCenk

    Bilgi olarak; Ford bunu yaptı. Yeni focus larda gelen sync 3 sistemindeki navigasyonda maps üzerinde görünen yönlendirmeler ön ekrana veriliyor. Fotoğrafını bulursam eklerim.
    Bunu bilmiyordum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizel Feel adv. İçin gelecek ay sonundan önce araç gelen bi yer var mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • facebook grubundakiler multimedia sistemi yüzünden aracı yerin dibine sokuyor resmen. ekranın sürekli kapanıp açıldığını, kadranların vs yavaş yavaş ekrana geldiğini söylemişler. kendi adıma konuşursam 4.5 aydır kullanıyorum, 2 defa kendi kendine kapanıp açıldı, bir kere de sabah çalıştırdığımda multimedia ekranına hiç görünü gelmedi (aküden olduğunu düşünüyorum araç uzun süre çalışmamıştı ve hava karlıydı) benim için bunlar kabul edilebilir sorunlar servise gidecek kadar dert etmedim. sizde durum nasıl acaba kullanan arkadaşlar sıklıkla açılıp kapanma gibi sorunlar yaşadınız mı? bazı yorumların sırf satış baltalama amacıyla rakip firmalar tarafından yapıldığını düşünmeye başladım.

    ek olarak bu sorunların yazılım güncellemesiyle çözüleceğini düşünüyorum. aracın güncellemeleri bile bir işletim sistemi boyutunda. illaki bir noktada hata çıkabiliyor bu durumlarda sistem kapanıp kendiliğinden açılıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rampage -- 20 Şubat 2020; 14:48:35 >




  • Rampage kullanıcısına yanıt
    Sanırım 1 hafta gibi bir sürede kendini ultra güç tasarruf moduna sokuyor heralde bende de 1 kere ekranın gelmemesini yaşadım aracı bir sonraki çalıştırmamda geri geldi ben de pek mühim bir durum görmedim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rampage kullanıcısına yanıt
    Bizim araç ilk serilerden ekranın açılmamasını birkaç kere yaşadık resetlemek de ise yaramadı. Servise bildirdik çözüm üretmek yerine geri gelmezse kutup başını sökün denildi.
    Bir seferinde hatta ekran açılmadığı gibi multimedya sistemi hiç çalışmadı ne ses var ne başka bişey. Geri görüş kamerası ve park sensoru de dahil hiç çalışmıyordu. Gösterge de simsiyah sadece hız ve vites göstergesi vardı.
    Başka yaşadığımız sorunlar da oldu lastik sürtmesi bazı yerlerde bariz işçilik sorunları on göstergeden ses gelmesi. 10000 km de bunlar sinir bozucu şeyler. 200000 lira bu araba clio değil ki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 38DS315 -- 20 Şubat 2020; 17:21:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cmshn kullanıcısına yanıt
    hocam mümkün olan ne var ise yapsınlar bizimkisi farkındalık yaratmak anlamadığım bu ürün uzak doğuda satıldığında hiç mi tepki görmedi? Devir saati olsu,n farklı renk ambiyansları olsun yeter, hem hız digitali varken dönerli hıza ihtiyacımız yok gibi.
  • Merhaba arkadaslar
    Fece gurubunda da yazdım herkes ekranın sorunlarından bahsedince. Bende şu şekilde gerçekkeşti 63ten 84 sürümüne geçince 84 sürümüne geçeli 2-3 gün olmuştu ve 2-3 defa açılıp kapanma oldu. Bende üstüne temiz format olsun diye tekrar kurdum ve bir daha hiç yapmadı.
    Gruptan da şu şekilde bşr soru geldi usb yi takınca mevcut sürüm güncel deyip tekrar aynı sürümü üstüne kurdurtmuyormuş sanırım fakat bende üstüne kurulumda o uyarıyı vermedi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Orta konsol ve gösterge ekranının ışığa göre otomatik ayarı var mı? Gece çok parlak geliyor, kısınca da gündüz karanlık kalıyor. Test aracındaki ekranlar alt geçite girince kararmıştı ama o ayarı bir türlü bulamadım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar,

    Araçlarınıza bu kadar çok yaktırmayı nasıl başarıyorsunuz? Arcımı aldığım andan itibaren MyCitroen ile tüm yolcuklarımı kayıt altına aldım ve tüm yolcuklarımı şehiriçi ve uzunyol olarak kategorize ettim. Benim ortalamam çoğunlukla İstanbul'da şehiriçi 5.5 Litreyi geçmiyor. Şehir dışı yolcuklarımda ise ise 3.5 Litreleri gördüğüm oluyor. Aracım Shine Dizel.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyErdinc -- 21 Şubat 2020; 0:3:59 >




  • Feel adv. Dizel 213 bine anlaştım bugün. Normalde bu fiyata servisin karşıladığı neler var. Alanlar neleri koparabildiler servisten

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.