Şimdi Ara

YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR (100. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
20.327
Cevap
379
Favori
1.521.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mesutist M kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 38DS315

    Isı konusunda şöyle açıklama yapayım size halojen farların oluşturduğu atık ısı hid ye göre çok daha fazla fakat bu ısıyı çoğunlukla kızılötesi ışık olarak yaydıkları için ampul yüzeyi daha soğuk kalıyor ama farketmişsinizdir far camı halojenlerde bir miktar ısınır hata elinizi farin önüne tuttuğunuzda sıcaklığı hissedebilirsiniz. Bunun sebebi işte kızılötesi yayılım. Reflektör de yansittigi icin az ısınıyor. Hatta görünür ışıktan daha fazla kızılötesi ışık yayarlar halojenler.
    Hid ise halojene göre çok daha az atık ısı üretir ama ampulün içindeki plazmanın da sıcaklığı 6000 derece civarı. Bu sıcaklık konveksiyonla yayıldığı için etrafını yakmaya başlıyor zamanla.
    Ayrıca kalitesiz hid ampuller uv ışık da üretebiliyor bu da kararmada etkili olabilir ama bu tahmin sadece.

    Yani şöyle özetleyeyim halojen daha fazla atık ısı üretirken bunu uzaklastirabiliyor. Hid ise daha az üretse de kendi etrafında yoğun bir şekilde tuttuğu için reflektörü yakabiliyor.

    Su an en mantıklı seçenek philips ledler bana göre c5 için. Alıp takan olursa sonucuna göre uygun mu değil mi tam karar verilir.
    Bilgilendirme için teşekkürler hocam.




  • Bugün nihayet güncellemeyi yükledim pek bir değişiklik yok gibi sadece audio ayarlarında sorround sistem gibi bir şey eklenmiş sanki, sesi nerede duymak isterseniz arka/ön oraya yöneltebiliyorsunuz. Mycitroen den de veri akışı gelmeye başladı ama alamadığı dönemdeki veriler düşmedi maalesef.
    Benzinli düşünen olursa diye yakıt ortalamamı paylaşıyorum, 3070 km kullanım (2000 km.si şehirlerarası olmak üzere) 7.3 lt/100 km.
    Otobanda hiç kullanmadım ancak normal şehirlerarası yollarda en düşük 6,5 lt/100 km en yüksek 7,3 lt/100 km gördüm. Eko modda kullanmıyorum, çok bir faydası yok gibi geldi bana. Şehiriçi ise 8.0-8.5 arası yakıyor (Ankara ve daha küçük şehirler için).

    YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: NEXUS_07

    Hocam araç kamerası çok faydalı bir ürün olup beni zamanında nezaret ve mahkemeden kurtarmıştır. Üstelik hiç suçum yokken kamera olmasa suçsuzluğumu ispatlayamayacaktım nerdeyse. Kamera ile kurtardım. Tazminattan da diğer masraflardan da. Sorduğunuz kamera benim yaptığım araştırmalara göre güzel bir kamera ama ben size aşağıdaki linkini yazdığım ürünü tavsiye ederim. Ben aynı üründen sipariş ettim. Avantajı arka görüşte ki kötü durumu yani arka camın küçüklüğü ve bir arkadaşın yazdığı araç yüksek olduğu için arkadaki trafikte araçların tavanı görünüyor gerisi görünmüyor sıkıntısını ortadan kaldırıyor. Hatta arka taraftaki 3 şeridi birden iç aynada görmenizi sağlıyor. Ayrıca hem ön hemde arka kameradan kayıt yapıyor.

    Bu linkten alım yapabilirsiniz. ( Almayı düşünen arkadaşlardan tek ricam bu linki laptop yada masaüstü bilgisayardan girerek alım yapmaları. Bu konu ile ilgilenen ve indirim kodunu bana veren arkadaşa bu şekilde faydası olacak. Bu arada bu link ve kodu paylaşan arkadaş da aşağıda youtube incelemesini yapan arkadaş. Teşekkürler.)
    https://s.click.aliexpress.com/deep_link.htm?dl_target_url=https%3A%2F%2Ftr.aliexpress.com%2Fitem%2F4000134268742.html%3Faff_short_key%3DhbH1Nkk%26dp%3D58b0d870194d3f81dd8514048c893cc3%26af%3D577930%26cv%3D173210%26afref%3D&aff_short_key=hbH1Nkk&dp=58b0d870194d3f81dd8514048c893cc3&af=577930&cv=173210&afref=

    Ayrıca bu linke girdiğinizde kupon ekle kısmına dvemordblack5 yazarsanız 8 $ indirim uygulanacak.

    Satıcıya mesaj kısmına da 24 dolar olarak göstermesini rica ederseniz çok sorun olmaz sanırım.

    Bu konularda sağolsun güzel bir arkadaşım var. Kendisi bana yardımcı oldu.

    Ayrıca şu aşağıdaki linkten de bir alt modelinin incelemesini ve görüntü kalitesini de izleyebilirsiniz.
    https://www.youtube.com/watch?v=r8wR3hUaVCI&feature=youtu.be

    Alıntıları Göster
    Bu arada incelemedeki h16 modelini almak isterseniz de asagidaki linkten bulabilirsiniz. Ben daha gelismis diye diger modelden siparis verdim.

    https://www.aliexpress.com/item/32999760008.html?scm=1007.23534.124000.0&pvid=30c6b506-9513-4f0a-bd5b-bcca6f0d85b0&rmsg=do_not_replacement&aff_request_id=12a62e145175448b854ecf86e8cc3a42-1585133392082-05419-hbH1Nkk

    Ben çinden minden beklemem hemen almak isterim derseniz de;

    Şu incelemeyi izleyip nu kamerayı alabilirsiniz.

    https://www.youtube.com/watch?v=XgrjkvGVWRg&feature=youtu.be

    Hepsiburadadan da ürünü alabilirsiniz.

    https://www.hepsiburada.com/anytek-t900-cift-kamerali-dikiz-aynali-arac-kamerasi-p-HBV00000MIAUM

    Başka sitelerde de var ama. Ben iade yada garanti konusunda Hepsiburada ya güvendiğim için orayı tercih ediyorum..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Mesutist M kullanıcısına yanıt
    Duvarın üstü çıkıntılı olmasaymış yan basamaklar kurtarabilirmiş aslında kapıyı. can sıkıcı bir durum geçmiş olsun.
  • Mesutist M kullanıcısına yanıt
    Sadece arka kapı ile kurtarmışsınız, çarptığı yerin üst kısmındaki çıkıntı olmasa basamak kurtarırmış ama olmamış canınız sağolsun geçmiş olsun.
  • Ustamla konuştum. Ortada olduğu için komple boya gerekiyor dedi. Sedefli olduğu icin zaten lokal imkanı yok diyor. Komple kapı boyanacak dediği için canım sıkıldı biraz. Sedefli tecrubesi olanlar tecrubelerini yazarsa sevinirim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mesutist M kullanıcısına yanıt
    Öncelikle çok geçmiş olsun. Nazarlık diyelim, Allah beterinden saklasın.

    Sedefli beyaz için lokal boya / rötuş olmaz diye bir şeyler söylüyorlar. Acaba doğru muymuş, sizden bilgi alırız artık.
  • Mesutist M kullanıcısına yanıt
    Benim dusuncem hic boyatma. Sedefli beyazin boya tutma sorunu var ama zaten aracin boyasi taze yeni atilacak biya da taze de parcalar arasinda uyumsuzluk yaratmayacaktir

    Bana sorarsanız hic boyatmam göçükçü de duzelttirir boyasi kalkan yerlere de rötuş yaparak olayi gecistirirdim.

    Zaten bunlari yapilinca goze cok batmayacaktır. Komple kapının boyanmasindan iyidir diye düşünüyorum. Hem daha ucuza mal olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mustafatomen M kullanıcısına yanıt
    Aynısını düşündüm fakat rötuş olmayacak kadar derin göçük. Hatta sıva gibi kenarları dökülmeye devam ediyor. Muhtemelen zimpara yapinca alan daha da artacak. Rötuş sonrası muhakkak fark olacaktır ama ne kadar gözle fark edilir orasını kestiremiyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 15 gün önce kapora verdik bugün aradılar 2000 tl zam gelmiş dediler geçmiş olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teslim tarihiniz ne zaman? Bizden bir fark talep edilmedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mustafatomen

    Benim dusuncem hic boyatma. Sedefli beyazin boya tutma sorunu var ama zaten aracin boyasi taze yeni atilacak biya da taze de parcalar arasinda uyumsuzluk yaratmayacaktir

    Bana sorarsanız hic boyatmam göçükçü de duzelttirir boyasi kalkan yerlere de rötuş yaparak olayi gecistirirdim.

    Zaten bunlari yapilinca goze cok batmayacaktır. Komple kapının boyanmasindan iyidir diye düşünüyorum. Hem daha ucuza mal olur
    Hocam geçenlerde bir tanıdığımin toyota corolla aracinin ön kapı ile camurluguna birisi çarptı. Arac sedefli beyazdı. Araba yeni oldugu için ve daha boya matlaşmadığı için renk farkı oluşmamış. On kapi ve on çamurluk boyandı. Ama biz nereden itibaren boyandığını ve nerelerin boyalı olduğunu ayirt edemedik. Daha güzeli aracın kaza yaptığını bilmeyen bir arakadasa bu aracin cevresinde boya var
    Neresi boyandi sence dedik. Bulamadi.

    Bence cok canınızı sıkmayın ve şu anda boyatmaniz bence sizin faydaniza olacaktır. Hem boya farki olmayacaktir hemde eski boya ile yeni boya birlikte eskiyecektir. Benim diger arabamda basima geldi. Araba daha 1400 km de tampon degisti ve camurluk boyandi. Ama su anda boyandigini anlayana aşk olsun... Unutur gidersiniz. Sıkmayın canınızı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEXUS_07 -- 2 Aralık 2019; 19:22:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mesutist

    Lokal boya ile tanışmamız cok erken oldu hanım sağolsun. Yanlarda niye sensör yok diye citroene fırçasını da kaydı 😅 bakalim sedefli beyaz dedikleri gibi başa bela miymis. Tavsiye öneri varsa iletin lütfen.
    Büyük geçmiş olsun.
    Avrupa’da yaşıyor olsaydık ve siz kapıyı komple boyatsaydınız aracınızın 2.el değerini artırmış olurdunuz. Bizde böyle bir davranış daha büyük bir kazanın üstünün örtülme çabası olarak görülüyor ne yazık ki.
    Rötuşla giderme yolunu seçin derim, ağır trafikte sağınızdan solunuzdan geçen motorların çantaları araca sürtüp çizik içinde bırakıyor. İstanbul trafiğinde araçları temiz ve bakımlı korumak gerçekten büyük çaba istiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • dentist24 D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, menüde yerini bulamadim maalesef. Ön park sensörü ayarı nerede bulunuyor tam yazabilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesutist M kullanıcısına yanıt
    Hocam çok geçmiş olsun. Cana gelmesin diyelim🙏. Benzer şekilde(çiçeklik) önceki aracım Peugeot 508 de tamponu delmiştim. Sedefli beyazdı aracımda. Ufak bir tamirden sonra rotüş değil de tamponu boyatmıştım komple. Uzaktan olmasa da yakından renk farkı hissediliyordu. Zamanla güneş, çamur vs fark azalmıştı ama dikkatli insanlar için renk farkı belli oluyordu. Yine de dediğim gibi canınız sağolsun. Allah bir daha göstermesin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NEXUS_07

    Hocam araç kamerası çok faydalı bir ürün olup beni zamanında nezaret ve mahkemeden kurtarmıştır. Üstelik hiç suçum yokken kamera olmasa suçsuzluğumu ispatlayamayacaktım nerdeyse. Kamera ile kurtardım. Tazminattan da diğer masraflardan da. Sorduğunuz kamera benim yaptığım araştırmalara göre güzel bir kamera ama ben size aşağıdaki linkini yazdığım ürünü tavsiye ederim. Ben aynı üründen sipariş ettim. Avantajı arka görüşte ki kötü durumu yani arka camın küçüklüğü ve bir arkadaşın yazdığı araç yüksek olduğu için arkadaki trafikte araçların tavanı görünüyor gerisi görünmüyor sıkıntısını ortadan kaldırıyor. Hatta arka taraftaki 3 şeridi birden iç aynada görmenizi sağlıyor. Ayrıca hem ön hemde arka kameradan kayıt yapıyor.

    Bu linkten alım yapabilirsiniz. ( Almayı düşünen arkadaşlardan tek ricam bu linki laptop yada masaüstü bilgisayardan girerek alım yapmaları. Bu konu ile ilgilenen ve indirim kodunu bana veren arkadaşa bu şekilde faydası olacak. Bu arada bu link ve kodu paylaşan arkadaş da aşağıda youtube incelemesini yapan arkadaş. Teşekkürler.)
    https://s.click.aliexpress.com/deep_link.htm?dl_target_url=https%3A%2F%2Ftr.aliexpress.com%2Fitem%2F4000134268742.html%3Faff_short_key%3DhbH1Nkk%26dp%3D58b0d870194d3f81dd8514048c893cc3%26af%3D577930%26cv%3D173210%26afref%3D&aff_short_key=hbH1Nkk&dp=58b0d870194d3f81dd8514048c893cc3&af=577930&cv=173210&afref=

    Ayrıca bu linke girdiğinizde kupon ekle kısmına dvemordblack5 yazarsanız 8 $ indirim uygulanacak.

    Satıcıya mesaj kısmına da 24 dolar olarak göstermesini rica ederseniz çok sorun olmaz sanırım.

    Bu konularda sağolsun güzel bir arkadaşım var. Kendisi bana yardımcı oldu.

    Ayrıca şu aşağıdaki linkten de bir alt modelinin incelemesini ve görüntü kalitesini de izleyebilirsiniz.
    https://www.youtube.com/watch?v=r8wR3hUaVCI&feature=youtu.be

    Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim değerlendireceğim önerilerinizi




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mesutist

    Lokal boya ile tanışmamız cok erken oldu hanım sağolsun. Yanlarda niye sensör yok diye citroene fırçasını da kaydı 😅 bakalim sedefli beyaz dedikleri gibi başa bela miymis. Tavsiye öneri varsa iletin lütfen.
    Şu basamaklar varya çok kucuk kalıyor c5 e tucsona taktıkları daha geniş ve iyi şimdi o basamaklar az geniş olsaydı mesela bu durum olmayabilirdi..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gemstoneblue -- 2 Aralık 2019; 20:18:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • N0thingLose kullanıcısına yanıt
    Kapora verdiyseniz fiyat artıramazlar, baştan söylemişler miydi fark olursa yansıtırız diye!?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mesutist M kullanıcısına yanıt
    Hocam benim diğer aracı sıfır aldığımda 15 gün geçmeden sağ tarafı hafif çizdirmiştim, boyatsam mı boyatmasam mı bayağı uzun süre karar veremedim, sonra servise verip orjinal yaptırdım, hem de opak beyazdı, bunun üzerine hanım aynı aracın aynı tarafını tam dört kez daha sağa sola sürttürünce ne kadar isabetli bir karar verdiğimi anladım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.