Şimdi Ara

Citroen C4 2005-2011 (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.209
Cevap
35
Favori
1.041.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • evet dostum şimdi mesele anlaşıldı. iyi ki kaza falan yapmadın bacaklara bakarken


    quote:

    Orjinalden alıntı: avcd

    sevgili dostum
    aracı test ederken yanımda duran mini etekli kız bana aracın c4 1.4 dizel olduğunu söylemişti
    senin görüşüne göre kız beni yemiş oldu
    ben dizel araçlar için bir araştırma yapmadım zira dizel araç almayı düşünmedim

    yoksa kızın bacaklarına bakarken yanlış mı anladım dediklerini




  • quote:

    Orjinalden alıntı: avcd

    biliyorum
    avukat olduğum için iyice araştırmıştım.
    bize araç reel olarak 25.900 ytl geliyor.
    birsürü de prosedürü var bu işin öncelikle tüm pedalların elden tertibatlı olması gerekiyor.bnun için tertibat takılıyor şu zamanlarda
    o takıldıktan sonra araç taşıtlar vergi dairesine gidecek beyanname doldurularak ÖTV muafiyeti sağlanacak,sonra da vizeye ordan da plaka ve ruhsat işlemleri var
    tüm bunlardan sonra araç teslim edilecek
    cumaya kadar tüm işlemlerin bitmesini bekliyorum.
    bu aracı belirttiğim gibi eşim kullanacak
    zaten benim izmir içinde mobilet gibi kullandığım 88 tüplü bir ford taunusum var yani bende bir değişiklik olmayacak


    Hayırlı olsun. Araca özel tertibatı taktırmak için uzun işlemler oluyor...




  • benim hatun da araçta idi.yoksa kaza falan olabilirdi.9 yaşındaki oğlumda vaşak gibi
    bu canavarların yanında rahatca kıza gülümseyemedim bile
  • sevgili yavuzhan 26

    (bu arada parantez açayım; ismindeki yavuzhan,eskiden süper bir yarış atı vardı onun isminden mi aldın ? ben at yarışlarından pek anlamam ama
    bacanağım sayesinde ben yavuzhan ı tanıdım çok seyrettim.çok güzel bir attı.en önemli özellği ise finişte çok baş ile boyunla yarışı almasıydı)

    aracı engelli aracına çevirdiğinizde taşıtlar vergi dairesine götürüyorlar aracı,burada ne kadar dana,ne kadar öküz varsa hepsi memur olmuş.hiçbir bilgisi olmamasına rağmen devlet hastanesinin kurul raporunu beğenmiyorlar eksiklik buluyorlar.dün epey bir tantana koptu vergi dairesi müdürüyle benim aramda ama şimdi halloldu.eğer avukat olmasaydım da normal bir vatandaş olsaydım (orada yapılanları gördüm)
    kimse yüzümüze bile bakmayacaktı.Hiç kimse unutmasın ki HERKEZ BİR ENGELLİ ADAYIDIR.Engellilere bu gözle bakınız.Oradaki mamurların amirlerin eşi veya çocuğu veya yakını engelli olsaydı eminim beni anlar ve anlayış gösterirdi.ama ben eşimin yasal hakkını aradım ve aldım.




  • bende at yarışlarından pek anlamam...
    Yavuzhan26 (adım Yavuz, eşimin adı Hande, Eskişehir plaka kodu, 26)

    Bansettiğin olayları bende biliyorum. Bende engellilerden biriyim. H sınıfı ehliyetim var. Ötv muafiyet için bütün işlemleri yaptım ve sonunda vergi dairesinden olumsuz yanıt aldım. çünkü İşitme engellilere ötv indirimden yararlanamıyormuş... İşitme Engelliler arkadaşlarımda olumsuz yanıt aldılar... 2 yıldır ötv için çok uğraştım valla... bıktım artık bu devletten... Şimdi normal fiyatla C4'üme kavuştum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: avcd

    sevgili dostum
    aracı test ederken yanımda duran mini etekli kız bana aracın c4 1.4 dizel olduğunu söylemişti
    senin görüşüne göre kız beni yemiş oldu
    ben dizel araçlar için bir araştırma yapmadım zira dizel araç almayı düşünmedim

    yoksa kızın bacaklarına bakarken yanlış mı anladım dediklerini



    lütfen topci in seviyesini düşürmeyelim, konu c 4. sen de zahmet olmazsa citroen in sitesinden c 4 ün hangi motor ve donanımlarda olduğuna baksaydın. ama aklın başka yerlerde olduğu için hala hayali bir modelden yani c 4 1.4 dizelden bahsediyorsun




  • İyice araştırmak olmak mı gerekiyor :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dede06 -- 27 Aralık 2005 20:59:01 >
  • senin neden canın sıkıldı anlamadım.
    seviye meselesine gelince
    yazdıkların hoşuma gitmedi bilesin.
    yazdıklarımda bir seviyesizlik ben sezmedim
    sezen varsa lütfen açıkça belirtsin
    burada amacım citroen c4 konusunu işlemek bilgilerimi sizlerle paylaşmak
    yoksa tanımadığım insanlarla bu yaştan sonra didişmek,kinayeli yazılar yazmak değil.
  • sevgili yavuzhan26
    işitme engellilerin bu yasadan yararlanmamaları bence anayasanın öncelikle eşitlik ilkesine aykırı (ha bu arada ben 16 yıllık avukatım)
    engelliler için birsürü internet sitesi var hukuki mevzuatı oralarda da çok güzel irdeliyorlar.Aslında bir tesbit davası açıp oradan mahkemenin ilgili yasanın ilgili maddesinin anayasaya aykırılığı nedeniyle dava açmasını sağlamak gerek.ha birde engellinin aracı sadece kendisinin kullanması kuralı var ki tek kelime ile saçmalık.Sanki engelliler çok zenginmiş gibi onların eşi anası babası ayrı ayrı araba alabilecek !
    Neyse c4 den bahsedelim (zira iverson03 kardeşim c4 dışındaki yazılardan fazla hoşlanmıyor galiba,foruma daha evvel katılınca forumun maliki olunmuyor ki )
    aracımız bugün öğleden sonra vergi dairesine ardından vize işlemine yarında plaka ruhsat işlemlerine girecek herhalde cuma günü direksiyona oturacağız kısmetse
    aracı teslim alınca ilk izlenimlerimi uzun uzun anlatırım şimdilik bu kadar
    selamlar




  • Herkez bu arbadan bahsediyor ben alalı 6 ay kadar oldu 1.6 cc 90 beygir lik yakut kırmızı bir c4 üm var izlenimlerimi anlatabilirim.O kadar beğenerek aldımki bu arabayı inanamazsınız yakıt konusunda kesinlikle çok iyi bunu kimse inkar edemez bundan önce 206 1.4 cc benzinli arabam vardı onu satıp aldım bu arabayı beni en çok etkilenyen dizaynı ve dizel seçeneği olmuştu doğru pek fazla dizel kullanmamıştım o güne kadar.Ama bana göre araba süspansiyonlarından sorun lu sert bir çukura girdiğinizde inanılmaz bir sesle karşılaşıyorsunuz ki ben arabanın bir tarafı falan kırıldı döküldü zannettim bilmem başına gelen varmı malum yollarımız berbat kıyamıyorum ama işe gitmek için de bu arabaya ihtiyacım var servis olayım yok.Bazen garip tıkırtılar geliyor arkadan bir türlü anlayamadım arka süspansiyonlarda gelen sesler dahada berbat sanki kırılıyorlar gibi başına gelen varsa yardımcı olabilirmi araban 8000 km de henüz bundan sonra fransız arabası almıycam valla japon ve alman arabaları çok daha sessiz oluyor.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: tosun79

    Herkez bu arbadan bahsediyor ben alalı 6 ay kadar oldu 1.6 cc 90 beygir lik yakut kırmızı bir c4 üm var izlenimlerimi anlatabilirim.O kadar beğenerek aldımki bu arabayı inanamazsınız yakıt konusunda kesinlikle çok iyi bunu kimse inkar edemez bundan önce 206 1.4 cc benzinli arabam vardı onu satıp aldım bu arabayı beni en çok etkilenyen dizaynı ve dizel seçeneği olmuştu doğru pek fazla dizel kullanmamıştım o güne kadar.Ama bana göre araba süspansiyonlarından sorun lu sert bir çukura girdiğinizde inanılmaz bir sesle karşılaşıyorsunuz ki ben arabanın bir tarafı falan kırıldı döküldü zannettim bilmem başına gelen varmı malum yollarımız berbat kıyamıyorum ama işe gitmek için de bu arabaya ihtiyacım var servis olayım yok.Bazen garip tıkırtılar geliyor arkadan bir türlü anlayamadım arka süspansiyonlarda gelen sesler dahada berbat sanki kırılıyorlar gibi başına gelen varsa yardımcı olabilirmi araban 8000 km de henüz bundan sonra fransız arabası almıycam valla japon ve alman arabaları çok daha sessiz oluyor.



    tüm C4'te süspansiyon dışından herhangi bir sorun yok. C4 araçları geri çağıracak. Süspansiyonları değişecekleri duydum. sadece Fransız arabalar mı sorunlu? alman ve japonlarda sorunsuz olduğunu sanma. netten şikayetvar'ı bir göz at derim.




  • C4'ümden son derece memnunum. Geçen gün karlı havada silecekleri kaldırayım dedim, sileceklerin alt tarafı kaputa çarptığı için kaldıramadım. Ayrıca silecekler ön camı tam silmiyor. Sağ ve sol yanlarda boşluk kalıyor. Ayar yaptırmam mı gerekiyor?

  • tosun kardeş;

    al benden de o kadar, araçta sorunlar var, al kullan başın ağrımasın değil yani ancak otomotiv sektörünü bildiğim için yadırgamıyorum, sorunsuz araba markası yok, var diyenler şanslı olanlar.. benim sxpk aracımdada aynı sorunları farketmem gecikmedi, arka süspansiyonlarda var bir durum zira çukura girince felaket bir ses geliyor, çok sert vuruyor ve her defasında canımı sıkıyor, arızalı besbelli.. yapacaklar artık bir şekilde, evet sessiz bir araç değil, içeri çok ses alıyor ve o arkadan gelen yani bagaj kapağından gelen gıcırtılar iyice arttı ve tahammül sınırımı zorluyor.. servis zamanı gelince kusucam ne varsa.. bu arada o motorun tıkırtılı çalışması konusunu başka bir arkadaş yazmıştı, sıkıntıma tuz biber ekti, belli bir arıza olduğu.. neyse servis kapısını araç istediğim gibi olana kadar aşındırırım, denizde kum bende sabır.. seviyorum makinayı ama şöyle sorunsuz bir araba arzuladım olmadı, neaabalım.. 2000 model palio vardı, ne arabaydı, keçi gibi heryere gir çık, ne sorun ne gam.. Ama C4 kalıp gibi, gören vuruluyor..
    Kalın sağlıcakla..




  • silecekleri servis konumuna alman gerekiyor.
    kontak yarım açıkken tekli silmeye bir sefer bastığında silecekler yarıya kadar dönüp o pozisyonda kalıyor. Böylece kaputun altından çıkmış luyor.

    Kullanma kılavuzunu okuyalım bi zahmet.

    quote:

    Orjinalden alıntı: samoski

    C4'ümden son derece memnunum. Geçen gün karlı havada silecekleri kaldırayım dedim, sileceklerin alt tarafı kaputa çarptığı için kaldıramadım. Ayrıca silecekler ön camı tam silmiyor. Sağ ve sol yanlarda boşluk kalıyor. Ayar yaptırmam mı gerekiyor?






  • selam C4-1400,

    silme kumandasında geri doğru çektiğimde su gelmiyo. ne yapmam gerekiyo
  • Selam arkadaşlar. Ben aracımı alalı daha 4-5 gün oldu ama benim de gördüğüm kadarı ile sadece arka süspansiyonlarda sorun var. Onun dışında aracımdan şu anda çok memnunum.

    Yalnız benim merak ettiğim birşey var - zira sorun mu değil mi bilmiyorum - ; müzik sistemi cep telefonundan etkileniyor. Cep telefonum çalınca, veya bazen çalmadığı zaman (muhtemelen baz ist. değişirken) müzik sisteminden malum dırıdıt dırıdıııtt ses geliyor. Bu sorunla bundan önce kullandığım araçlarda karşılaçmamıştım hiç (VW Passat ve Toyota Avensis). Sizin araçlarınızda da aynı durum söz konusu mu yoksa benim sistemde mi bir sorun var? Eğer bizde yok derseniz 1500 - 2500 km bakımında bunu düzeltin diyeceğim de...

    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
  • yavuzhan, söyleceğim şey komik gelebilir ama silecek suyun bitmiş olmasın.

    quote:

    Orjinalden alıntı: yavuzhan26

    selam C4-1400,

    silme kumandasında geri doğru çektiğimde su gelmiyo. ne yapmam gerekiyo
  • Ya acaba silecek suyu haznesinde su bitmiş olabilir mi? Yoksa hazne dolu olup da mı su gelmiyor?
    Boş ise su doldur, dolu ise servise götür derim

    quote:

    Orjinalden alıntı: yavuzhan26

    selam C4-1400,

    silme kumandasında geri doğru çektiğimde su gelmiyo. ne yapmam gerekiyo
  • benim araçta yok öyle bi problem.
    servise göster derim.

    quote:

    Orjinalden alıntı: elessarf

    Selam arkadaşlar. Ben aracımı alalı daha 4-5 gün oldu ama benim de gördüğüm kadarı ile sadece arka süspansiyonlarda sorun var. Onun dışında aracımdan şu anda çok memnunum.

    Yalnız benim merak ettiğim birşey var - zira sorun mu değil mi bilmiyorum - ; müzik sistemi cep telefonundan etkileniyor. Cep telefonum çalınca, veya bazen çalmadığı zaman (muhtemelen baz ist. değişirken) müzik sisteminden malum dırıdıt dırıdıııtt ses geliyor. Bu sorunla bundan önce kullandığım araçlarda karşılaçmamıştım hiç (VW Passat ve Toyota Avensis). Sizin araçlarınızda da aynı durum söz konusu mu yoksa benim sistemde mi bir sorun var? Eğer bizde yok derseniz 1500 - 2500 km bakımında bunu düzeltin diyeceğim de...

    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...




  • quote:

    Orjinalden alıntı: C4_1400

    yavuzhan, söyleceğim şey komik gelebilir ama silecek suyun bitmiş olmasın.

    quote:

    Orjinalden alıntı: yavuzhan26

    selam C4-1400,

    silme kumandasında geri doğru çektiğimde su gelmiyo. ne yapmam gerekiyo




    geçen hafta donmuştu. Silecek suyu doluydu. nasıl çözebilirim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzhan26 -- 29 Aralık 2005 10:34:54 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.