Şimdi Ara

CITROËN C4 PICASSO II KULÜBÜ (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.641
Cevap
99
Favori
351.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar ben ekim sonunda xenon versiyonlu (1900tl fark ücretli olan) olan beyaz yeni c4 picassoyu 73250tl ye aldım. çok donanımlı ve sürüşü zevkli bir araç. Tavsiye ederim. sormak istediğiniz sorular olursa buradan yazabilirsiniz.
  • hayırlı olsun sağlıklı günlerde kullanın...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: icmumcu

    Merhabalar ben ekim sonunda xenon versiyonlu (1900tl fark ücretli olan) olan beyaz yeni c4 picassoyu 73250tl ye aldım. çok donanımlı ve sürüşü zevkli bir araç. Tavsiye ederim. sormak istediğiniz sorular olursa buradan yazabilirsiniz.


    Hayırlı olsun. Yakıt tüketiminiz nedir? Bir de alttaki dokunmatik ekrana alışabildiniz mi? Kullanması zor gibi geldi bana.
  • icmumcu İ kullanıcısına yanıt
    araç içine motor sesi fazla geiyor mu? bunun dışında sağından solundan ses geliyormu? ben test sürüşü sırasında biraz motor sesi fazla gibi gelmişti ama aklım halen bu araçta, ne tam vaz geçebiiyorum nede almaya cesaret edebiliyorum, 3008 le arasında gidip geliyorum
  • icmumcu İ kullanıcısına yanıt
    SAYIN ICMUMCU HAYIRLI OLSUN ARACINIZ 5 KİŞLİK DYNAMİC Mİ YOKSA İNTANSİV Mİ..HANGİ BAYİDEN ALDINIZ RİCA ETSEM YAZARSANIZ SEVİNİRM.


    ARKADAŞLAR HONDA CRV 1600 MOTOR GELD FAKAT 6 İLERİ MANUEL. YENİİ 7 KİŞİLİK PİCASSO BAYİDE GÖREN VAR MI..VARSA DOLUSU KAÇ TL

    VERİLİYOR TEŞEKÜRLER
  • aracım yeni c4 Picasso intensive + xenon + cam tavan + beyaz modelidir. liste fiyatı 77750tl civarıydı. samsundan aldım aracımı istanbuldan ve çorumdan da benzer fiyatları aldım. Aracımın kullanımı çok rahat ve zevkli. Dokunmatik ekranı öğrendikten sonra kolay ama öğrenmek zaman istiyor. hala tam hakim değilim ki teknolojiye meraklı bir insanımdır. yok sesi motor sesi kesinlikle almıyor. yeni olduğu için 130un üstüne çıkmadım. yani yüksek süratlerde sesli midir bilmiyorum. motor çok atak seri bir motor bence. yakıt olarak daha ilk depodayım kesin bir şey söyleyemem. şuan için iyi ki almışım diyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: icmumcu

    aracım yeni c4 Picasso intensive + xenon + cam tavan + beyaz modelidir. liste fiyatı 77750tl civarıydı. samsundan aldım aracımı istanbuldan ve çorumdan da benzer fiyatları aldım. Aracımın kullanımı çok rahat ve zevkli. Dokunmatik ekranı öğrendikten sonra kolay ama öğrenmek zaman istiyor. hala tam hakim değilim ki teknolojiye meraklı bir insanımdır. yok sesi motor sesi kesinlikle almıyor. yeni olduğu için 130un üstüne çıkmadım. yani yüksek süratlerde sesli midir bilmiyorum. motor çok atak seri bir motor bence. yakıt olarak daha ilk depodayım kesin bir şey söyleyemem. şuan için iyi ki almışım diyorum.

    Güle güle kullanın. Yakıt durumunu bir sonraki mazot alışınız ile bildirirseniz memnun oluruz.
  • BEYLER İYİ GÜNLER DİLERİM GRAND PİCASSO SHOWROOMUMUZDA YERİNİ ALDI ARACI DAHA DETAYLI İNCELEDİM GAYET ŞIK GÜZEL VE DONANIMLI TÜRKİYE YE İLK ETAPTA CAM TAVANLI GÜVENLİK VE TEKNOLOJİ PAKETSİZ GELDİ BEYAZ RENK ARACIN ANAHTAR İNDİRİMLİ ANAHTAR TESLİM FİYATI 77.500 TLDİR
  • Evet sonunda aracim geldi beyaz, insentive, zenon, guvenlik paketi, teknoloji paketi, cam tavan..ogleden sonra anahtari aldim.ses? Kimden gelmiyor ki? ama kesinlikle makul...estetik? 10 numara 5 yıldız....sürüş? Offf diyorumm...pratik seri tepkisi yeterli. Ovguyu hakkediyor kesinlikle.. simdi birsürü insan yazmis cizmis tek tek cevap vermeyecegim, surmeden binmeden ahkam kesmeyin , o şu bu... yok kardesim sinifdaslari ve fiyat daslarinin tümü ne bindim kullandim varsa arti olan kulahima anlatsin...20 kusur arabam oldu bu gune kadar zevk almasam citroene binmem hele birde o kadar odeyip almam... arabami seviyorum citroeni seviyorum hepsi masrafli hepsi yakit harciyor...cocuklarimi arabadan indirmek hic kolay olmadi benim icin kuzularimin guvenligi ve hosuna gitmesi yeterli kriter....gerisi tiris gelir tiris gider.... zati citroen senel plaza sivastan memnunum daha ne diyeyim...herkese nasip olur insallah... sorulari alabilirim...




  • noyan35 N kullanıcısına yanıt
    SAYIN NOYAN 35 HAYIRLI OLSUN. KAZASIZ BELASIZ BİNİN İNSALLAH. ARAÇ BEYAZ 5 KİŞLİK İTENSİVE FULL XENON GUV VE TEKNO OLARAK SİVASTAN KAÇA ALDINIZ VE ARAC NE KADAR SÜREDE GELDİ. CEVAP YAZARSANIZ SEVİNİRİM. BU HAFTA SONU HALLETMEK İSTİYORUM. TEŞEKKÜRLER.
  • icmumcu İ kullanıcısına yanıt
    SAYIN ICMUMCU HOCAM HAYIRLI OLSUN. KAZASIZ BELASIZ BİNİN İNSALLAH. ARAÇ BEYAZ 5 KİŞLİK İTENSİVE FULL XENON GUVENLİK VE TEKNO OLARAK SAMSUNDAN 77750 YE ALDINIZ SANIRIM. ARAC NE KADAR SÜREDE GELDİ. CEVAP YAZARSANIZ SEVİNİRİM. BU HAFTA SONU HALLETMEK İSTİYORUM. TEŞEKKÜRLER.

    BÖYLE DOLU PAKET DAHA DÜŞÜK FİYAT ALAN VARSA LÜTFEN YAZSIN. PARAM PEŞİ N BU HAFTA SONU NEREDEN OLURSA GİDİP ALACAĞIM.
  • DRÖZSOY D kullanıcısına yanıt
    SAYIN CALYENTE FUL PAKET İNTENSE 77 ANLAŞMIŞ UŞAK TAN. SAYIN UŞAK BANADA GERİ DÖNERMİSİNİZ..
  • calyante C kullanıcısına yanıt
    SAYIN CALYANTE USAK TAN AYSU HANIM A SÖYLERMİSİNİZ BENİDE ARAYIVERSİN BİR ZAHMET ONLAR DA DA KAYDIM VAR. AYNI DONANIM AYNI FİYATA YAPARLARSA.. DR. YÜCEL DEİN ONLARDA NUNMARAM VAR TEŞEKKÜRLER.
  • noyan35 N kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun. acaba aracın siparişini ne zaman vermişdiniz.
  • Selamlar,

    Haftaya beyaz grand Picasso intensive + guvenlik+teknoloji paket aracimizi teslim aliyoruz. Arac 84300 e maloldu. Guvenlik paket ve teknolji paketi ayni anda almak gerektigi icin. Sacma gerci. Arac gercekten teknolojik. Almis olanlara ve alcaklara kazasiz belasiz surusler dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klonely -- 8 Kasım 2013; 11:43:26 >
  • hayırlı olsun allah hatasız kazasız günler nasip etsin.
  • oktaysakar O kullanıcısına yanıt
    SAYIN OKTAY SACAR BEY..BENDE 5 KİŞİLİK FUL AKET İSTYORUM.NERDEN ALMIŞTNIZ...BİLGİ VERİRSENİZ BEN BEYAZ RENK FUL İSTİYORU.M. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM. İYİ GÜNLER DİLERİM.
  • calyante C kullanıcısına yanıt
    Merhaba ben aracimi takasli aldim. 2 gun oldu. Arkadas ben memnunum arac kalite hissini dibine kafar veriyor. MPV diyorsaniz tavsiye ederim. Şu bu ozellik hikaye ....sonucta piyasadaki araclari kiyasla hepsini gör-test et en son picassoya bak fark net ortada.... sivas şenel citroenle görüş ( noyan hoca tavsiyesi ile ariyorum de) iyi niyetli dürüst satıcı mutlaka yardimci olurlar.
  • DRÖZSOY D kullanıcısına yanıt
    Merhaba ben aracimi takasli aldim. 2 gun oldu. Arkadas ben memnunum arac kalite hissini dibine kafar veriyor. MPV diyorsaniz tavsiye ederim. Şu bu ozellik hikaye ....sonucta piyasadaki araclari kiyasla hepsini gör-test et en son picassoya bak fark net ortada.... sivas şenel citroenle görüş ( noyan hoca tavsiyesi ile ariyorum de) iyi niyetli dürüst satıcı mutlaka yardimci olurlar. @DRÖZSOY
  • DRÖZSOY D kullanıcısına yanıt
    ben Picassomu Samsun Oksan Otomotiv'den aldım. 9 gündür biniyorum. Hyundai accent'den sonra sanki araba değil uçak kullanıyorum. çok beğendim. @DRÖZSOY
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.