Merhaba 1.2 puretech 130hp shine kum beji renk için 236000 fiyat artı kaput filmi seramik kaplama vs. hediye şeklinde bir teklif aldım. Daha önceki aracım 500L idi. Bu araç hakkında ki tarafsız yorumlarınız nedir? Neden almalıyım? Ne anlamda sıkıntılar yaşarım? Taahhüt edip yapamadıkları nelerdir aracın? |
ASLINDA HEDİYE DEĞİL SENDEN 6000 LİRA ALACAK |
|
|
Boya farki dahil max 230.000 olur 232.000 olmaz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bende c3 A alırken acaba 500L mi yönelsem diye tereddüt ettim. sizde arabayı aldıktan sonra iki aracı kıyaslayabilirmisiniz ? ben mesela daha evvel hyundai i10 kullanıyordum. benim için mesela ikisinin arasındaki farkı şöyle betimleyebilirim. C3Aircross : Uzay gemisi hyundai i10: uzay gemisi acil durum kaçış kapsülü |
|
|
|
Öncelikle hayırlı olsun, ben de c3 aircross 1.2 shine aldım 20 Aralık teslim olacak, kol dayama taktırdınız mı? Nasıl oldu? Fotoğraf var mı acaba? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Armster 2 kolçak arıyorum ama maalesef türkiyede yok. hollandalı bir tunning firmasında buldum, ama onlarda pandemiden dolayı kargo çıkamıyorlarmış |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|