Bildirim
citiey fayf oynuyorum (ss'li)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
So what? _____________________________ -
Ooooo gta 5 alırım bi dal
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ölümün olduğu bu dünyada hiçbir şey ciddi değildir aslında.. -
Sen buna citiey demişsin ama bu bildiğin gta
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: MuhteremDede
Sen buna citiey demişsin ama bu bildiğin gta
hayır citiey
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
san andreas varken 5 nedir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
vice city 4ever
_____________________________ BJK | 1903 -
Yani hocam??? Derdini anlamadım _____________________________ -
Genius.png _____________________________ -
İnadına geta vays siti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ne mutlu Türküm diyene -
Bak kardeşim,
Ben 13 yıldır Rockstar north ofisinde güvenlik görevlisi olarak çalışıyorum. Günümün büyük çoğunluğu yeni oyun projeleri dinlemek, toplantılarda gözlem yapmak ve sam houser'a arada fikirlerimi anlatmak için yanına gidiyorum. Gta 5 çıkmadan önce, oyunda güvenlik görevlilerinin önemine vurgu yapılması talebinde bulunmuştum, kabul etti. Fakat, gta 5 öyle patlama yaptı ki; kapısını çaldığımda devamlı meşgul olduğunu söylemeye başladı. Eski eşim, dublaj sanatçılarından biriyle aşk yaşadığını öğrendiğimden beri işe gitmiyorum. 3 çocuk babası yanlız bir adamım. Geçen ortanca oğlum konsolda oyun oynadığını gördüm ve hangi oyun olduğunu sorduğum da citiey fayf diye bir şey yazdı kağıda bana verdi. Anlamamıştım ama sonradan merak ettim internette araştırırken bu konuyu gördüm ve eski şirketim aklıma geldi. Çocuk içeriden gülüyor bana ve çok öfkelendim. Emekli olma hayallerim vardı dünya seyahatine çıkacaktım fakat terkedildim 3 çocuğum ile başbaşayım. Bunları yazmak için kaç dakikamı çaldın, ceza olarak çocuklarıma bakıcılık yapacaksın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
hll knk _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler