Şimdi Ara

Cisco 7942 ve 7941 Ip Telefonlar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar teknik sayılabilecek bir sorum olacak, yardımcı olabilir misiniz acaba?



  • Hocam soruyu sorsaydın keske ona gore cevap verseydik

    SAYGILARLA
  • Tamam. Personal Directory'ye web arayüzünden kaydettiğimiz IP telefon olmayan numaralardan gelen çağrılarda numara yerinde ismin gözükmesini (cep telefonlarında olduğu gibi) sağlayabiliyor muyuz?
  • Hocam vioce konusunda daha yeni ilerliyorum ama sunu soyleyebilirim Bir hatta iki numara atayabiliyorsunuz bir birisi içerden ornegin 1005 olsun digeri dısardan 312 75 85 olsun bunları o hatta atayıp sonra hat için isim girerseniz dısardan arandıgı zaman gozukmesi lazım diye dusunuyorum.

    SAYGILARLA
  • Yanıt için teşekkür ederim sanırım 1 cihazda 1'den fazla hat olmasını kastediyorsunuz?
  • Yok hocam kavramların turkcelerini tam ceviremedigim için yanlıs anlasıldı galiba simdi cisco cme ayar yaparken bir telefon hattına bir internal birde external telefon numarası tanımlayabiliyorsunuz.External numberdan aradıgınız zamanda o telefon calıyor internaldan arasanızda o cıkıyor.bunu cift hat gibi dusunmeyin dual line degil ,single line uzerinde telefona iki numara tanımlayabiliyorsunuz.Sonucta bu external number bu telefona kayıtlı aradıgınız zaman bu calıyorsa o numara içinde bir isimlendirme yapabilirsiniz gibi dusunuyorum.Dedigim gibi sadece bir teori denemedim sadece olabilecegini dusunuyorum.Birde soyle birsey var sizin eger fax numaranız varsa bu pstn hatlarında olacaktır yine cme den ayar yaparak rehberlerde fax cihazının numarası tanımlatıp rehberde gosterebiliyorsunuz yani olmaz ama sizi aramaz mantık olarak oyle olması lazım fax numarası sizi ararsa rehberde fax sizi arıyor diye cıkar.Karısık oldu ama umarım anlatabilmisimdir.Sizde external numarayı bir ephone atarsanız onada bir isim verirseniz arandıgı zaman gosterecegini dusunmekteyim.Yada hali hazırda atanmıs bir telefona birde external number ekleyip onu o telefonun ismi ile bagdastırması gerekir diye dusunuyorum.

    SAYGILARLA



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rock_Rage -- 9 Mart 2011; 23:32:15 >




  • işyerinde Cisco IP phone kullnaıyoruz.. tek telefon (MAC adresi kullanılarak) üzerinden birden fazla numara tanımlanabiliyor... dahili harici vs. farketmiyor.
    yalnız bi de şöyle bir durum var, telfnla konuşurken başkası siz aradaığında, mevcutu bekletip, yeni çağrıyı da görüşmeye alabiliosun, ama almak istemiosan, o kişi, normal çaluıyor olarak bekliyor sizi...
    meşgul çalmıyosun..
  • Çağrı bekletme var, evet.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.